Иска ми се да вярвам, че - макар и не с лекота, - "Левски" ще мине в следващия кръг. Очаквам натиск на "ПАОК" в първите 20-ина минути на мача, на който ако успеем да устоим, шансовете ни ще нараснат значително. По впечатления от това, което чета в медиите, гърците ми изглеждат доста изнервени преди реванша, тъй че едно несполучливо за тях начало, според мен, ще наклони везните към нас и даже може да ни даде опция чрез контраатаки да нанесем решителен удар. 8-)
Хубавото е, че за разлика от други години, тоя път влизаме в реванша с добра преднина, като нямаме - както примерно в гостуванията (все несполучливи) на "БАТЕ", "Дебрецен" или "Иртиш", - задачата тепърва да вършим чудеса, и то на чуждия терен, след като вече сме се издънили в домакинството. В Солун, напротив, времето ще тече в наша полза и няма причина да не бъдем (поне умерени) оптимисти. 8-)
ЛК: ПАОК - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: ПАОК - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Само "Левски"!

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
Пише, че най-опитния им играч, който се контузи преди мача в София най-вероятно няма да се оправи и за реванша.
-
- Контакти:
Чака ни много тежък мач, но това всички го знаем...
Задължително (ако можем и ако ни позволят), трябва да играем много атакуващо и крайно агресивно. Никакви защитни тактики, това ще е самоубийство. Много е важно какво ще стане в първите 25-30 минути, издържим ли без да получим гол, запазим ли самочувствие, изравним ли играта, устоим ли на първоначалния им, домакински натиск, шансовете ни лееееекичко се увеличават.
Ако пък успеем по някакъв начин да вкараме първи.... :-))
Само Левски и успех !
Задължително (ако можем и ако ни позволят), трябва да играем много атакуващо и крайно агресивно. Никакви защитни тактики, това ще е самоубийство. Много е важно какво ще стане в първите 25-30 минути, издържим ли без да получим гол, запазим ли самочувствие, изравним ли играта, устоим ли на първоначалния им, домакински натиск, шансовете ни лееееекичко се увеличават.
Ако пък успеем по някакъв начин да вкараме първи.... :-))
Само Левски и успех !
мен ме притеснва само и единствено едни зависимости да не се появят и някой да не иде на сафари, иначе чисто фуДболно излизаме и и ги Обиваме - боК Мъри си знае работата. Жалко, че няма да имаме фенове там, както беше жалко, че и те нямаха фенове тук - футболът е преди всички игра за феновете
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Отстраняването на ПАОК би било голям успех.Важно цял мач да се играе на 100% без отпускане.
И мен не ме интересува как, но искам да продължим! И те, отбор и ръководство, и ние феновете го заслужаваме след продукцията в първия мач.

- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:мен ме притеснва само и единствено едни зависимости да не се появят и някой да не иде на сафари, иначе чисто фуДболно излизаме и и ги Обиваме - боК Мъри си знае работата. Жалко, че няма да имаме фенове там, както беше жалко, че и те нямаха фенове тук - футболът е преди всички игра за феновете
:))) Обсебен си.....ама не така готино тип Стенли - "Обсебен" , а обсебен като за Карлуково.
Какви зависимости , какви сафарита ?!? Намекваш , че Сирака ще продаде мача хахаххахаха
Слиза в съблекалнята и вика на Мъри - Ей каун , тоя мач трябва да го загубиме с 3 гола поне! Обещал съм.
Не се сърди , ама твойто си е вече лудост!
Повеждаме с 1-0 и падаме 5-1 след продължения