Има от какво да сме доволни, все пак тия ръгачи са на второ място в Словения на три точки от първия Марибор.
Хубавото е, че създаваме положения, а днес почти не допуснахме такива пред нашата врата, поне не от така наречените стопроцентови. Явно с това 4-4-2 успяваме да държим играта по-далеч от нашата врата - с много агресия, но и с много тичане, което бързо ни хаби батерийките. Може би затова днес и срещу Копер бяхме отпаднали второто полувреме, така ми се струва.
В пореден мач бих отличил Здравчето, всичко интересно в атака минава по някакъв начин през него или той го създава. Шведа също се старае да вкарва острота и пъргавина в атаката, така и Робърта успява по-добре да се движи и намира позиция, а не както преди да се връща в центъра да поема топката, за да я върне на Райнов, който да я засили на Никито Михайлов, а втория нападател до него му отваря пространства, а и възможност за комбинации. Определено в последните два мача се виждат интересни неща в атака, нищо общо с хаотичното ура-ура по времето на мандата Стоянов 1.
КОНТРОЛА: Левски - Олимпия Любляна(Словения) / 30.01.2021 / 15:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: КОНТРОЛА: Левски - Олимпия Любляна(Словения) / 30.01.2021 / 15:30
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс