ЛЕ, Групова фаза, 4-ти кръг: Тотнъм - Лудогорец | 26.11.2020г. | 4:0 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Групова фаза, 4-ти кръг: Тотнъм - Лудогорец | 26.11.2020г. |
Аз бях до тук, това е за мазохисти тая вечер...дори с Арсенал при 6:0, поне опитвахме нещо. Лека нощ!
висша математика:31 ≠ 4 

Закъснялата смяна на за свежа кръв, закъсняло налагане на млади да трупат опит от асовете и честата смяна на треньори!
Ето ти последствията...
Ето ти последствията...
Гасим лампите!
След този мач едва ли ще оставим Генчев да работи. Липсва ми човека оркестър!
След този мач едва ли ще оставим Генчев да работи. Липсва ми човека оркестър!
miro_rz написа:Закъснялата смяна на за свежа кръв, закъсняло налагане на млади да трупат опит от асовете и честата смяна на треньори!
Ето ти последствията...
Според мен най - голямата грешка на Лудогорец беше смяната на Херо . А той беше сменен именно заради това , че след успешния сезон заяви че Лудогорец спешно се нуждае от преливането на свежа кръв . Очевидно думите му не са се харесали на някои застаряващи звезди , но сега се вижда , че както обиквовенно е бил напълно прав .
Re: ЛЕ, Групова фаза, 4-ти кръг: Тотнъм - Лудогорец | 26.11.2020г. | 4:0 |
Добре, аз едно се чудя, това недоразумение "Тигъра" как може да бъде налаган за вратар в отбор, който се стреми да е топ ниво.
Тоя ако си го гледал кви левашки голове е допускал във времето, ама никога няма да го вземеш за вратар в отбор с претенции.
Тоя ако си го гледал кви левашки голове е допускал във времето, ама никога няма да го вземеш за вратар в отбор с претенции.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Добре, аз едно се чудя, това недоразумение "Тигъра" как може да бъде налаган за вратар в отбор, който се стреми да е топ ниво.
Най-малкото, нямаше да го има оня смешния гол!
Нито тигъра, нито Стоянов. Ренан трябва да е на вратата.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:ivan56 написа:Добре, аз едно се чудя, това недоразумение "Тигъра" как може да бъде налаган за вратар в отбор, който се стреми да е топ ниво.
Владо ясно, че няма да е със старата си форма след контузията, ама защо Ренан е пратен в трета глуха.
При толкова добри вратари минали през вас, да стигнеш до тоя несретник и нисък вратар(за стандартите на вратар) според мен има нещо сбъркано на ръководно и мениджърско ниво.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Няма нищо то им се прощава ! Всяка година влизат в ЛЕ ся малко почивка.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
krumeto написа:ivan56 написа:Добре, аз едно се чудя, това недоразумение "Тигъра" как може да бъде налаган за вратар в отбор, който се стреми да е топ ниво.
Още по странно е , че след продължително отсъствие по здравословни причини , той изведнъж се появи като титуляр в " А " националния отбор още след първия мяч изигран за Лудогорец .