Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /ЦСКА (София) - Клуж/22.10.2020/19:55ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа 2020/21 (Групова фаза /ЦСКА (София) - Клуж/22.10.2020/19:55ч
Мога да кажа, че преди малко получих билетите си, които бяха с наложен платеж и имената са коректни. Налагаше се да се прати мейл с имената на УРБО, а след това се бяха и обадили за потвърждение.
Леевски, оле

- mistreated
- Контакти:
Благодаря за инфото, на мен нито някой се е обаждал, нито мейл са ми писали. Все още чакам отговор от фейсбук страницата им, защото телефонът продължава да не работи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- delqnski47
- Контакти:
Дърпатката във ФБ е писал, че много хора се оплакват от организацията с билетите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз лично не мога да се оплача. Малко трудно се свързахме по телефона, ама няма начин. По-скоро за мен са виновни от УЕФА с тая работа с поименните билети - търговците са нямали време да си оправят онлайн платформата.
Леевски, оле

- mistreated
- Контакти:
Супер аматьорско изпълнение. Тия не ги знам какви са, но това им беше огромен шанс да си спечелят клиенти. А те се провалиха тотално. Определено за следващите мачове ще търся начин да купя билетите на каса.
soilwork написа:4x4 написа:Пълна мъгла са ми тея Клуж. На второ място гледам са в Румъния, цената им е долу горе като нашата а и както се казва няма слаби отбори в Групите. Излизаме за 3 точки. Предимството домакини с публика накланя везните дооста в наша полза. Остава да изиграем мача умно и концентрирано, мотивацията е на лице.
Последните години редовни участници в групите на Шампионска лига и Лига Европа имат победи над Рома,Манчестър Юн., Базел, Брага,Лацио,Селтик и т.н Не са никак слаби и като за първи мач едно реми ще е успех за нас
Ясно, обаче вдигнахме летвата особено с победата в Швейцария и сега на Армията срещу Клуж една точка ми е малко;-). Троен си е мача, не съм гледал какви коефициенти дават букитата, след малко ще погледна, ноо всичко освен Победа ще ме разочарова. Време е да изтръскаме пепелта от крилете че много чакане падна. То не бе Копенхаген то не бе кви бяха миналогодишните.. Сега поне сме в Групите, там където е мястото на ЦСКА.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Това с билетите е дразнещо и изнервя феновете което е крайно неподходящо 

Айде почвайте да редите състава че не остана няма и два дена..
Аз съм за Тиаго да почне титуляр, не да се чака да се закучи мача и тогава да се разчита че като влезе ще оправи всичко и всички. В защита Занев и младото момче и още двама
Почнах и аз като Пената
Айде Наздраве и по - смело!
Няма от кво да се плашим.
Сините и те ще хвърлят по едно око на мача и тихичко ще викат за мамалигарите ама кво да ги правиш. Взех да ги съжалявам напоследък. Като бях малък плаках сам в хола пред черно белия телевизор като паднаха от Антверпен, щото бяха български отбор..
ЦСКА биеше Рода по това време ако не се лъжа. Може да ме сложите в офтопик ако няма да пиете по една бира с мене;-)
Аз съм за Тиаго да почне титуляр, не да се чака да се закучи мача и тогава да се разчита че като влезе ще оправи всичко и всички. В защита Занев и младото момче и още двама

Айде Наздраве и по - смело!
Няма от кво да се плашим.
Сините и те ще хвърлят по едно око на мача и тихичко ще викат за мамалигарите ама кво да ги правиш. Взех да ги съжалявам напоследък. Като бях малък плаках сам в хола пред черно белия телевизор като паднаха от Антверпен, щото бяха български отбор..
ЦСКА биеше Рода по това време ако не се лъжа. Може да ме сложите в офтопик ако няма да пиете по една бира с мене;-)
- rasputin_nk
- Контакти:
- mistreated
- Контакти:
Искрено се надявам най-после на суха мрежа, напред все ще вкараме един гол поне.