miro_rz написа:Е поне добре ли играхме, бях на работа и не съм ги гледал?
Предпазливо, без много натягане. Може би с мисъл, да няма контузии преди мача в Четвъртък.
Победата бе готова, но едно невнимание в последните 10 секунди.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Е поне добре ли играхме, бях на работа и не съм ги гледал?
krumeto написа:miro_rz написа:Е поне добре ли играхме, бях на работа и не съм ги гледал?
Предпазливо, без много натягане. Може би с мисъл, да няма контузии преди мача в Четвъртък.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Като има се дава, но вчера вие не можахте да влезете в наказателното на Ст Загора. Фена на ЦСКА тире София (гр.София) Вълков с ококорени очи гледаше, дори и да няма дузпа, щеше да дава!pomiqrat написа:krumeto написа:miro_rz написа:Е поне добре ли играхме, бях на работа и не съм ги гледал?
И съдията не се сети да даде трета дузпа и да изгони противников състезател.
krumeto написа:Като има се дава, но вчера вие не можахте да влезете в наказателното на Ст Загора. Фена на ЦСКА тире София (гр.София) Вълков с ококорени очи гледаше, дори и да няма дузпа, щеше да дава!pomiqrat написа:krumeto написа:miro_rz написа:Е поне добре ли играхме, бях на работа и не съм ги гледал?
Грешка, мисля за един, а пръстите щракнали друг. Ставаше въпрос за Драганов!Kiril2681 написа:krumeto написа:Като има се дава, но вчера вие не можахте да влезете в наказателното на Ст Загора. Фена на ЦСКА тире София (гр.София) Вълков с ококорени очи гледаше, дори и да няма дузпа, щеше да дава!pomiqrat написа:krumeto написа:miro_rz написа:Е поне добре ли играхме, бях на работа и не съм ги гледал?
Само вметвам, че съдия на мача беше Драгомир Драганов, не знам какъв Вълков те гони
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта