27 кръг/Славия-ЦСКА/ 27.06.2020 / 18:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rasputin_nk
- Контакти:
Re: 27 кръг/Славия-ЦСКА/ 27.06.2020 / 18:45 ч.
Малко мнително от моя страна, ама си мисля, че тук ще скочим здраво и след мача ще осъмнем с ковид, който ще отложи финала за купата 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Няма да загубим мача!
Суха мрежа за Бусато, а в атака - Божа работа
След финала за КБ, всички на Слънчака!
Суха мрежа за Бусато, а в атака - Божа работа
След финала за КБ, всички на Слънчака!
Победата е необходима най- малкото за самочувствие и увереност в силите.
шивача написа:Малко мнително от моя страна, ама си мисля, че тук ще скочим здраво и след мача ще осъмнем с ковид, който ще отложи финала за купата
И на това му казваш МАЛКО мнително?!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
Тук не трябва да губим. Ако и бием, перфектно. Да се надяваме на вече традиционното Соу+автогол.
Хайл Мусолини
- rebelheartous
- Контакти:
Че ние кога сме падали от Славия? 
Крушата да пуска резервите днеска!
Черни, Жеферсон, Чорбата, Занев, Гълабов, Бауренски, Антов, Джеси, Тиаго, Марк Папазов, Ахмедов.
Мача в сряда е много по - важен и титулярите трябва да са свежи. Лошото е, че няма резерви за Антов и Занев. Много ни е къса скамейката. Не знам дали сред юношите от старшата имаме читави десен бек, централен защитник и опорен халф (освен Бауренски). Смоленски май няма прави да играе, защото има мачове за Литекс през пролетта.
Черни, Жеферсон, Чорбата, Занев, Гълабов, Бауренски, Антов, Джеси, Тиаго, Марк Папазов, Ахмедов.
Мача в сряда е много по - важен и титулярите трябва да са свежи. Лошото е, че няма резерви за Антов и Занев. Много ни е къса скамейката. Не знам дали сред юношите от старшата имаме читави десен бек, централен защитник и опорен халф (освен Бауренски). Смоленски май няма прави да играе, защото има мачове за Литекс през пролетта.
HardWork написа:Крушата да пуска резервите днеска!
Уфффф, имаше май някакво момче, бекче, Борисов ли беше...не ми се рови сега, пускаха го в една-две контроли. Ама с подобен състав ще отидем на 3-ка
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Kiril2681 написа:шивача написа:Малко мнително от моя страна, ама си мисля, че тук ще скочим здраво и след мача ще осъмнем с ковид, който ще отложи финала за купата
И на това му казваш МАЛКО мнително?!![]()
![]()
ами взех на предвид проблема с колко публика ще бъде допусната, което си е в наш ощърб. Сега нещата изглеждат други...Ако нямаше короната, щеше да сме три пъти повече на стадиона от Локото.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !