TBRays написа:Момче (марк), бихте всички нещастни отбори защото са толкова слаби, че не могат да направят нищо срещу преса. Пресата не я е измислил вашия треньор, така че това не го прави велик. поздравления за футболистите ви, че имат сила да я упражняват дълго време. Но дотам. Срещу сериозни отбори се вижда кой колко струва. Лц, левски (70 мин) и ние ви смачкахме, тирето ги бихте знаеш как. С Берое не помня, май пак ги бихте с шано. Това са мачовете, които трябва да са ти критерий, защото в шестицата няма да играйте с Етър Дунав и сие.
Ние, от друга страна, завършихме наравно 6 срещи, в които бяхме абсолютно доминиращия отбор. Да не съм голословен - с Етър, Славия и Дунав във Варна (смачкахме ги цял мач, но малшанс). С Арда навън - пълно превъзходство, изпусната дузпа. Враца ни изравни в 90 мин. Селото ги мачкахме цял мач и накрая една глупава проява на Енчев ни спря. Това са 12 реални точки! Докато вие си ги биехте тези отборчета и губихте точки срещу силните.
Напълно те разбирам, че си развълнуван от класирането ви в момента. И аз бих бил. Но, истината е, че ще се борите най-много за бронза тази година. Първото място е за най-добрия отбор в БГ. А за второто няма да ви разрешат други фактори. Много ми се иска ние и вие да спорим за третото, но все ми се струва, че тепърва започва познатата Микренска завера - съдии, подкупи, хванати играчи и селски тарикатлъци. А и много ще ни тежат гореспоменатите изгубени точки. Ние, ако загубим във Вторник, приключваме сезона. На вас късмет след Вторник.
Момче(TBRays) ето класирането
http://plovdivderby.com/klasirane/ от отборите с претенции бихме Берое, Цска, Славия,Арда, реми с Лудогорец и две загуби като гост на Герена и Тича-това са 13 точки. А от дънните риби в групата взехме 16 точки- пет победи и едно реми! Мачовете се играят на голове, не на владеене на топката, не на голови положения, не на мачкане! Във Варна явно имате класиране за изпуснати точки и какво е щяло да бъде с тях, но в Пловдив, България и Света се гледат головете и точките!Ето го класирането
http://plovdivderby.com/klasirane/ Локомотив е отбелязал 33 гола, Черно море 17, двойно по-малко и ние имаме 29 точки вие 21...
Предполагам ,че твоето класиране е по-различно по-варненските правила, как сте щели дда имате повече голове ако си вкарвахте положенията?Запази си го за себе си, защото си има официална статистика, не всички може да имаме алтернативно класиране, за пропуснати ползи ,с което д асе изкараш най-силен след Лудогорец!!!
А за Бруно Акрапович и как той е бил недоразумение, мога да добавя следното: Лудогорец, Левски, Цска, Берое, ботевЪ си уволниха треньорите, Мъри Стоилов го няма и остават треньорите на Локомотив Пловдив, Черно море и Славия, както и Генчев с два месеца в Лудогорец... Кой според теб ще стане треньор на годината??? Кой е с купа? Кой мачка в първенството с 7-8 пъти по-малък бюджет от Лудогорец с Генчев и 4-5 пъти по-малък от на сини и червени???
Към Бруно можеш да се обръщаш единствено като към най-добрия в България, другото са наивни пристрастни приказки! Да , мачът ни с вас е сложен ,може всичко да се случи, но за Бруно говорим за неоспорими ФАКТИ, а не предположения...