ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskarcheto96
- Контакти:
Re: ЛЕ / АЕК Ларнака - Левски (София) | 25.07 | 18:30
Дано вкараме гол и не загубим с повече от 1 разлика.
- trokadero_
- Контакти:
Според Влади Гаджев, рецептата за победа над тези испанци е рушене на играта им и твърди единоборства. Високата преса според мен ще е ключовият фактор за нас. Опазихме се от нови контузии до момента, а кондиционно сме на прилично ниво че даже да се каже и добро. Докато онея напротив. И тежкото време по-скоро ще се отрази върху тях, в спорта опитваш ли да се правиш на гявол, обикновенно губиш
Влезем ли здраво в мача и удържим ли нулата през първото полувреме, всяка минута от там насетне ще работи за нас. Съчетаят ли се малко нервност, малко умора тотално рушене на играта им, спанчетата са до там
Основна цел за нас - 0-1, това е напълно достатъчно! Успех Левскари!

Според мен АЕК ще ни отстрани. Не сме готови за тези мачове.
Това е положението.
Това е положението.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- сини шампиони
Излизаме с Хубчев-стайл и печелим с едно на мъка. Това в рамките на шегата, иначе ни очаква много тежък мач и позволим ли на испанчетата да си играят тики-така мача сме го загубили. Затова една две балтии в началото за респект по-висока преса и 0:0, и продължаваме да мечтаем. 

И само Левски оле
Много труден мач. Обективно ни отстраняват, но....Хубчев стайл. Здрава защита, твърда на моменти груба игра, висока преса пък белким ги лъзнем. От мен 1-1.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Иска ми се да направим добър турнирен резултат... А, вече тук да ги довършим... Но дори да отпаднем, поне няма да е от измислен отбор, който чуваме за първи път. Мисля, че ще се получи равностоен мач и този, който направи по-малко грешки ще вземе преднина. Дано това сме ние! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Ние там няма да загубим ,но и тук няма да победим, кой както иска да си го разбира и превежда,това ви е за домашно. И ако предния мач беше сигурно ,че празния стадион няма да даде отражение ,то в тоя реванш това нещо ще е много ,много важен момент
Любимия мач на Хубчев Тиам и Каргас
Първия ще излезе 5-5-0 и за резултат 0:0 , а другите двама ще могат на воля да раздават балтии
Прогноза 0:0
Първия ще излезе 5-5-0 и за резултат 0:0 , а другите двама ще могат на воля да раздават балтии

Прогноза 0:0