ЦСКА - Ференцварош (контрола)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: ЦСКА - Ференцварош (контрола)
Бият на 5 на 0 и толкоз. Още в контролите се вижда затруднения. В класификацията ще ...... 
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Това, което виждам, е че от новите русначето най-бива. Фабрини е 50/50, британците досега не показват за какво са взети, но аз така и очаквах. Занев също разочарова, но там алтернатива нямаме. Бразилския вратар не мога да го коментирам на този етап. Като цяло мисля, че ще си играем със състава от миналата година, но ще имаме по-добра конкуренция. Дано Турицов се оправи за ЛЕ. Т'ва е.
Последна промяна от Red Warrior на 27 юни 2019 21:00, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
През второто се позагубихме, играчите трудно си подаваха. На този етап Евандро, Соу, Тиаго, Пинто нямат алтернатива. Новите се губят по терена. Малинката не е във форма. Защо Бикел го нямаше?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Имам само един коментар за мача - това брадатото бразилче, вратар, предполагам че той беше, да хваща пътя обратно към Четвърта Бразилска дивизия! - този удар, дори Никиту щеше да хване, ако не му треперят мартинките
...
А Стойкас Стоилас да застава на вратата!!! - писна ми от този селски идиот, който редовно влачи разни некачествени футболисти...
И защо махнаха Стипица и Слави Ангелов?...че тоя да го пробият с първия по-опасен удар...Сигурно в неговия отбор в Бразилия, доста са се смели...
А Стойкас Стоилас да застава на вратата!!! - писна ми от този селски идиот, който редовно влачи разни некачествени футболисти...
И защо махнаха Стипица и Слави Ангелов?...че тоя да го пробият с първия по-опасен удар...Сигурно в неговия отбор в Бразилия, доста са се смели...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
този мач очаквах повече от новите. Кери и Фабрини ги нямаше на терена.
Братушката се отличи най-много от новите.
Много добро израстване на Тиаго и Соу. Мисля, че позицията на Тиаго е перфе..
Въпроса е да влязат в час новите......
Братушката се отличи най-много от новите.
Много добро израстване на Тиаго и Соу. Мисля, че позицията на Тиаго е перфе..
Въпроса е да влязат в час новите......
Разделихме си по едно полувреме, за съжаление не можахме да отбележим. Тази загуба идва точно на време. Ако искаме да бием равностойни противници всички на терена трябва да се раздават на 100%. С дупки в състава шансовете ни за успех намаляват значително.
- Red Warrior
- Контакти:
Мисля си, че унгарците вкараха титулярите си през второто полувреме и затова ни натиснаха. Пресираха ни в нашето поле. Ако действат по същия начин с делиорманци, като нищо ще ги отнесат.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Mitata написа:Разделихме си по едно полувреме, за съжаление не можахме да отбележим. Тази загуба идва точно на време. Ако искаме да бием равностойни противници всички на терена трябва да се раздават на 100%. С дупки в състава шансовете ни за успех намаляват значително.
нямаше дупки на терена. При новите е въпрос на аклиматизация. Не мога да кажа на някой дупка - без да съм го видял в официален мач
Просто, второто сменихме целия състав (почти).
Гледайки унгарците.....Мисля, че ако ние бяхме на мястото на Лудогорец шансовете щяха да са 50/50
Първото имаха 100% след връщане в центъра на Фабрини към техен човек. Второто, освен гола (който беше майсторски, но нашите забравиха да засрещнат футболиста с топката), си беше скучно...
k_oleto написа:Mitata написа:Разделихме си по едно полувреме, за съжаление не можахме да отбележим. Тази загуба идва точно на време. Ако искаме да бием равностойни противници всички на терена трябва да се раздават на 100%. С дупки в състава шансовете ни за успех намаляват значително.
нямаше дупки на терена. При новите е въпрос на аклиматизация. Не мога да кажа на някой дупка - без да съм го видял в официален мач
Просто, второто сменихме целия състав (почти).
Гледайки унгарците.....Мисля, че ако ние бяхме на мястото на Лудогорец шансовете щяха да са 50/50
Първото имаха 100% след връщане в центъра на Фабрини към техен човек. Второто, освен гола (който беше майсторски, но нашите забравиха да засрещнат футболиста с топката), си беше скучно...
От Фабрини може да се очаква повече, има нелоши футболни умения. Вярно че допусна сериозна грешка, след което можеше да получим гол, но пипа топката, няколко пъти трябаше да го фаулират, за да го спрат.
За съжаление англичаните са статични, липсва им креативност и борбеност, поне на този етап. Уот е консуматор, чака някой да центрира и да засече топката.
Занев е прекалено предсказуем, инертен, става само за резерва.
Не успях да гледам мача, а само репортажа. Изглежда са ни надиграли като цяло. Вярно че реакцията при гола бе ала „малката перука”, но и удара си го биваше.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов