Колкото до нас - ако има пари, най-добре е да се местим на Раковски. Но при сегашното безпаричие ще си стоим на Герена, така както си стои и паметника на съветската армия - като благодарност за грижите на БКП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Panikovski555 написа:Заможният да си купува парцел и да си строи стадион! Вън от Борисовата градина!
А той, не беше ли казал нещо такова, като ги беше събрал на армията, и обясняваше, как е заможен човек и ще ги издържа.
Що ми се върти нещо такова в главата.
Стига с тези глупави заяждания! В парк не трябва да се строи. Разбира се, застроеното трябва да се модернизира, без да се вреди на парка.
Panikovski555 написа:Тези са взели най-гадното от милицията и ДС – омраза към другия, популизъм, лъжи, демагогия, подлости, предателства.
Левски няма нищо общо с милиция и ДС! Всички милиционери и служители на ДС, бяха ЦСКА-ри!
boro1964 написа:Panikovski555 написа:Тези са взели най-гадното от милицията и ДС – омраза към другия, популизъм, лъжи, демагогия, подлости, предателства.
Левски няма нищо общо с милиция и ДС! Всички милиционери и служители на ДС, бяха ЦСКА-ри!
Аз зтова ви казвам, че не сте добре! Ти през живота си прочел ли си нещо?
Panikovski555 написа:boro1964 написа:Panikovski555 написа:Тези са взели най-гадното от милицията и ДС – омраза към другия, популизъм, лъжи, демагогия, подлости, предателства.
А ти си чел "трудовете" на внука на Сталин!Само с четене не става!
boro1964 написа:Panikovski555 написа:boro1964 написа:Panikovski555 написа:Тези са взели най-гадното от милицията и ДС – омраза към другия, популизъм, лъжи, демагогия, подлости, предателства.
А ти си чел "трудовете" на внука на Сталин!Само с четене не става!
Простотията и неграмотността си личат от половин дума! Не знаеш на кой свят си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта