ВЛ: Ливърпул - Борнемут 09.02.2019 |17:00| 3-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- equilibrum
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Борнемут 09.02.2019 |17:00|
Какъвто и резултат да постигнем, нищо няма да е решено - остават още 30% от сезона...много мачове. Ако бием, шампионската титла ще изглежда мааааалко по-близо, ако паднем - титлата ще изглежда маааалко по-далече. Винаги може да се закучи един мач и да изядем дървото дори поради липса на късмет. Много по-важно за мен е, каква игра ще покажем. Много по-важно от резултата, е да видя по-стабилна защита (напоследък беше поразплетена), нещо креативно в центъра (Фабиньо и Кейта да започнат да реализират потенциала си, Лалана да даде нещо, Шакири да си намери място и да е ефективен и т.н.), в нападение тримата да покажат ръст във формата. По мое мнение до момента и тримата не са на нивото от миналата година - бих казал, че в мачовете този сезон Мане е на 90%, Фирмино е на 80% и Салах е на 70% от това, което могат.
Понеже съм оптимист, а и мисля, че отпуската в Дубай трябва да започне да дава плодове, прогнозирам 4:0
Оптимист съм и за крайният изход на сезона. Ето защо мисля така:
След 2/3 от сезона сме фаворит за титлата, с отбор, който за целият този период не е показал пълният си потенциал. Мога да кажа, че само в защита показвахме 100% от потенциала (стига да няма контузени, както в момента). В центъра Фабиньо и Кейта освен ширина, могат да дадат много повече качество. Все още мисля, че Кейта е най-добрият ни халф (като качества), но почти нищо не е показал. Т.е. в центъра имаме възможност за доста подобрение, спрямо показаното досега. В атака също има мегдан за повече...
Понеже съм оптимист, а и мисля, че отпуската в Дубай трябва да започне да дава плодове, прогнозирам 4:0

Оптимист съм и за крайният изход на сезона. Ето защо мисля така:
След 2/3 от сезона сме фаворит за титлата, с отбор, който за целият този период не е показал пълният си потенциал. Мога да кажа, че само в защита показвахме 100% от потенциала (стига да няма контузени, както в момента). В центъра Фабиньо и Кейта освен ширина, могат да дадат много повече качество. Все още мисля, че Кейта е най-добрият ни халф (като качества), но почти нищо не е показал. Т.е. в центъра имаме възможност за доста подобрение, спрямо показаното досега. В атака също има мегдан за повече...
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
- Red thunderstorm
Ние сме Ливърпул. Бием и си връщаме първото място като пичове. Титлата може и по драматичен начин да я спечелим, но ще я спечелим.
- cskarcheto92
- Контакти:
KOPScousers написа:Ако и тоя мач не вземем може да забравим за ВЛ. Клоп може и да иска реванш за резила в Киев и пак да се хвърли в ШЛ. Като се провали и там, поне ще качим едно-две места нагоре в класирането евентуално и ще има прогрес в представянето ни спрямо миналия сезон.![]()
[offtopic]Сериозно, не мисля да си тровя нервите 3-ти мач подред, така че да се стягат и да си вземат мача. То бива подаръци в последните седмици бива, ама вече не бива. Да видим сега като сдадохме първото място (напълно очаквано) дали и каква реакция ще има. Ако пак сме налели гипса - отписвайте сезона.[/offtopic]
До преди две седмици беше с различно от това минорно настроение. След двата равни се обърна на 180 градуса.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
- Alonso_Massa
- Контакти:
cskarcheto92 написа:KOPScousers написа:Ако и тоя мач не вземем може да забравим за ВЛ. Клоп може и да иска реванш за резила в Киев и пак да се хвърли в ШЛ. Като се провали и там, поне ще качим едно-две места нагоре в класирането евентуално и ще има прогрес в представянето ни спрямо миналия сезон.![]()
[offtopic]Сериозно, не мисля да си тровя нервите 3-ти мач подред, така че да се стягат и да си вземат мача. То бива подаръци в последните седмици бива, ама вече не бива. Да видим сега като сдадохме първото място (напълно очаквано) дали и каква реакция ще има. Ако пак сме налели гипса - отписвайте сезона.[/offtopic]
До преди две седмици беше с различно от това минорно настроение. След двата равни се обърна на 180 градуса.
Е те някои в този форум са така след победа се бият по гърдите след загуба са по-ниски от тревата. Или сме най-великите, или сме най-големите мишки. Няма междинно. Естествено тези са по-добре от тези, за които каквото и да правим сме най-големите мишки.

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- slash1912
- Контакти:
Не мисля,че има начин титлата да е спечелена в началото на февруари или с преднина от примерно 10 точки.Така че се зареждайте с търпение и бъдете оптимисти,за другото трябва да се погрижат футболистите.
Има призиви в мрежата,тези,които ще са на мача да отидат поне час по-рано и да посрещнат футболистите при идването им на стадиона.
Не съм съгласен с мнението по-горе,че играта е важна,а не толкова победата.Точно обратното е-от криза се излиза с поредни победи,първата трябва да е на 9.
Има призиви в мрежата,тези,които ще са на мача да отидат поне час по-рано и да посрещнат футболистите при идването им на стадиона.
Не съм съгласен с мнението по-горе,че играта е важна,а не толкова победата.Точно обратното е-от криза се излиза с поредни победи,първата трябва да е на 9.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Не мисля,че има начин титлата да е спечелена в началото на февруари или с преднина от примерно 10 точки.Така че се зареждайте с търпение и бъдете оптимисти,за другото трябва да се погрижат футболистите.
Все пак си мисля, че една победа може да се издрапа и на мускули и случайно...а когато имаш добра игра и стил, може да си по-уверен, че ще вземеш доста победи при цикъл от 38 мача... Без да изключвам очевидните спадове, този сезон имаме почерк, играем страхотно и Сити, които знаем по принцип как играят, точно срещу нас изневериха на стила си, бяха по-предпазливи и се нагаждаха към нашата игра...което ме кефи

Освен това красивата и резултатна игра кара човек да гледа мачове...иначе защо да губя по 90 минути от живота си, като мога да си направя кефа или да се разплача само за секунди, научавайки резултата от някой сайт

Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
- Bill_Shankly_OBE
- Контакти:
Alonso_Massa написа:Тук вече няма прошка! Бием! Трент би трябвало да се е върнал за мача и това ще освободи Милнър да влезе в средата.
Bravos dude, за оптимизма ти най-накрая +1! Но аз за да обърна тренда прогнозирам голям резил за нас 0:4 да четири костеливи черешки Соланке, Клайн и два на Джордан Айб. Наливаме гибса на Анфийлд пред нашата разбираща от футбол публика, а не нещо средно между ватербол, баскетбол, хандбал и бейзбол които практикуват шити. YNWA
P.S. Не мишки, а ПЛЪХОВЕ!!! Бан, бан, бан. Нищо лично.
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass."
To Kevin Keegan: "Just go out and drop a few hand-grenades all over the place, son."
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass."
To Kevin Keegan: "Just go out and drop a few hand-grenades all over the place, son."
Аз смятам , че всичко ще се реши от следващите 3-4 мача . Това според мен значи 100% спечелен актив от точки . Надявам се сити да се спънат до тогава , все единия от двата отбора ще се провали, в рамките на тези мачове . Увереноста ми спадна след последните загуби на точки, но все още ние сме тези, които сме от по-добрата страна . Клоп си знае работата и според мен има още козове в ръката . 

- Liverpool_EC
- Контакти:
slash1912 написа:Не мисля,че има начин титлата да е спечелена в началото на февруари или с преднина от примерно 10 точки.Така че се зареждайте с търпение и бъдете оптимисти,за другото трябва да се погрижат футболистите.
Точно, самото ни присъствие в борбата за титлата е плод на поредните, пък макар и на някои да им бяха грозни победи в началото на сезона с 0:2 на Палас, 1:2 с Лестър, 0:1 с Хъдърсфийлд и Брайтън. Тези гостувания накараха играчите да си повярват и влязохме в рекордната серия победи.