Черно море - Левски | 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Черно море
123
37%
Равен
37
11%
Победа за Левски
174
52%

Общо гласове: 334

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Черно море - Левски | 10.11 | 15:00Ч.

Мнениеот TristaNNN » 07 ное 2018 10:17

nicromanser написа:Славиша показа, че всъщност е треньор средна ръка от 7 мача с левски загуби 3 спечели 4, но срещу уж по-непретенциозни отбори, като една от победите му беше срещу ЦСКА-София, но по-скоро на мускули от колкото на някако превъзходство и умения, също и на късмет, но само с надъхване цял сезон не се играе, а Левски нямат големи аргументи за да се все във вихъра, нямат и дълга резервна скамейка, черно море са отбор силен но като морето на приливи и отливи и, ако имат желание за игра могат спокойно да победят, ако ги домързи могат и да загубят от всеки дори и от верея. не мисля, че в останалите 5 мача левски ще вземе 15 точки логично е да загуби някоя във варна, може би и после още някоя но има много мачове 0-0

Ама има дълъг син х*й, който ще пори вредом всички врагове и неверници :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 ное 2018 10:17

moryak68 написа: Освен това, преди АБСОЛЮТНО всеки мач, след разгрявката и преди да излязат отборите, терена се полива за около 2-3 минути, за да не е твърд. Това между впрочем е световна практика, капиш? И стига сте се оправдали с терена, който на всичкото отгоре, бил причина за контузиите на двама ваши играчи. Първо Холмар се самоконтузи в опит да отнеме топка, а при Горанов ситуацията е по скоро в някое единоборство.

поливането започна поне 50 минути преди началото на срещата. За толкова ти гарантирам, понеже тогава влязох аз на стадиона.
А смехорията с топ 3 на тревата на Тича направо няма нужда от подробен коментар.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 ное 2018 10:24

specter написа:Малко съм раздвоен в мнението си за тоя мач, честно казано, поради причини изцяло несвързани с представянето ни на терена. Това, за което нямам абсолютно никакви съмнения, е че ще бъдат приложени отново абсолютно същите селски номера срещу нашия отбор - наводнен терен, ритане, ръгане, блъскане, накъсване на играта и т. н. На практика това им е единственият начин да вземат нещо от нас - на хубав терен и чисто футболно единственото, което може да спечелят е загуба с разлика. Надявам се и вярвам, че Славиша си е направил изводите от мача за КБ. Нещото, което ме притеснява най-много, дори повече от загуба на точки - да не изгубим още някой ключов футболист след тоя мач. Иначе съставът предполагам е ясен и няма да има промени спрямо мача срещу Ботев. Единствено не искам да виждам Митрев на вратата. Не че алтернативите му са кой знае колко по-добри, ама... Прогнозирам тежичка победа - 1:2.

Дрън, дрън, дрън. Затова и вратарчето на варненци се пързаляше. Аре тия мантри си ги разказвай на внуците.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 07 ное 2018 10:29

SANSIRO7 написа:
specter написа:Малко съм раздвоен в мнението си за тоя мач, честно казано, поради причини изцяло несвързани с представянето ни на терена. Това, за което нямам абсолютно никакви съмнения, е че ще бъдат приложени отново абсолютно същите селски номера срещу нашия отбор - наводнен терен, ритане, ръгане, блъскане, накъсване на играта и т. н. На практика това им е единственият начин да вземат нещо от нас - на хубав терен и чисто футболно единственото, което може да спечелят е загуба с разлика. Надявам се и вярвам, че Славиша си е направил изводите от мача за КБ. Нещото, което ме притеснява най-много, дори повече от загуба на точки - да не изгубим още някой ключов футболист след тоя мач. Иначе съставът предполагам е ясен и няма да има промени спрямо мача срещу Ботев. Единствено не искам да виждам Митрев на вратата. Не че алтернативите му са кой знае колко по-добри, ама... Прогнозирам тежичка победа - 1:2.

Дрън, дрън, дрън. Затова и вратарчето на варненци се пързаляше. Аре тия мантри си ги разказвай на внуците.

[offtopic]Хората са казали, че когато нямаш какво да кажеш е по-хубаво да си замълчиш, защото иначе се получава нещо такова. А някой ден като имам внуци ще им разказвам, не се притеснявай.[/offtopic]
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 ное 2018 10:40

nicromanser написа:Славиша показа, че всъщност е треньор средна ръка от 7 мача с Левски загуби 3 спечели 4, но срещу уж по-непретенциозни отбори, като една от победите му беше срещу ЦСКА-София, но по-скоро на мускули от колкото на някакво превъзходство и умения, също и на късмет, но само с надъхване цял сезон не се играе, а Левски нямат големи аргументи за да се все във вихъра, нямат и дълга резервна скамейка, черно море са отбор силен но като морето на приливи и отливи и, ако имат желание за игра могат спокойно да победят, ако ги домързи могат и да загубят от всеки дори и от Верея. не мисля, че в останалите 5 мача Левски ще вземе 15 точки логично е да загуби някоя във Варна, може би и после още някоя но има много мачове 0-0

Добре че вие имате такива победи срещу ТОП5 та ум да ти зайде.
[rimg]https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/45505020_1082007985319889_9126619209793536000_n.png?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fsof3-1.fna&oh=db513eb12e1eb41ca9884e2583edd3be&oe=5C3F20CC[/rimg]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 ное 2018 10:45

Да се надяваме, че този път нашите ще са подготвени за селяндурските номера на това иначе толкова гнусно и противно отборче! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 07 ное 2018 10:57

Тенденциите са повече от очевидни Черно море редовно бие( отстранява ) Левски за Купата. Левски бие (без значение къде ) с мноооого малки изключения за първенството. Така ,че спокойно! Мачът е двойка с поне 2 гола разлика за Левски.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 ное 2018 11:04

hydetoshi написа:Тенденциите са повече от очевидни Черно море редовно бие( отстранява ) Левски за Купата. Левски бие (без значение къде ) с мноооого малки изключения за първенството. Така ,че спокойно! Мачът е двойка с поне 2 гола разлика за Левски.

Да и сценарият им е бил Нашименто да се подхлъзне, за да им е по-драматично.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 ное 2018 11:10

Хаха, и сега, ако ги биете пак на такъв терен и по-груба игра, какво ще означава това - че първия път сте го играли гейове и не сте могли да спечелите в една мъжка битка. Ако сега можете, значи и тогава сте могли. Но да видим де, може пак да не биете. А след това само рев, ей Богу, толкова (гейски) рев не бях изчел, откакто съм във форума. Я се стегнете малко и приемете загубите с достойнство.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 ное 2018 11:26

Да отидете 2-3 часа преди началото с подходящи инструменти, в случай на воден саботаж от страна на домакините ;) :)
Изображение
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”