15 кръг /Черно море - Левски/ 10.11 събота 15.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 15 кръг /Черно море - Левски/ 10.11 събота 15.00
''Отпадането от Черно море беше много тежко за нас, но сега трябва да се мотивираме за следващата среща. Наясно сме с какъв тим ще играем. Черно море са добър домакински отбор."-казва швейцарският халф на Левски Давиде Мариани
Черно море-първият шампион по футбол в България
ogrizko написа:KellyB написа:ogrizko написа:Интересен мач ще бъде. Надявам се да победим разбира се, но по-реално ми се вижда Левски да са жадни за реванш и да се напънат да ни бият, така че ако свърши 1:1 да речем няма да е лошоТака или иначе според мен поне по-важния мач го взехме и сме напред за купата... в първенството дори и загубата няма да бъде чак толкова фатална за нас ....единствено дето ще се лишим от удоволствието отново да се забавляваме на техен гръб
![]()
Пускай водата да поливаш нивата....
Всички говорят за някакви поливания и работи ...тревата наистина леко се намокря преди мача да не е твърда, но не се преполива! Останалото е следствие на подпочвените води, които има из Варна и няма виновни в случаяДори и с другия стадион дето усилено строим в момента пак минаха месеци да се махнат част от подпочвените води, за да започне и строежа
Някой май се вързаха на подуенските лъжи, които търсеха и под вола теле, за да оправдаят поредния си резил. "Тича" в момента притежава най качествения терен в България,с отлично качество на тревната покривка и дренаж. Дори и при проливни дъждове не се образуват локви.
ogrizko написа:KellyB написа:ogrizko написа:Интересен мач ще бъде. Надявам се да победим разбира се, но по-реално ми се вижда Левски да са жадни за реванш и да се напънат да ни бият, така че ако свърши 1:1 да речем няма да е лошоТака или иначе според мен поне по-важния мач го взехме и сме напред за купата... в първенството дори и загубата няма да бъде чак толкова фатална за нас ....единствено дето ще се лишим от удоволствието отново да се забавляваме на техен гръб
![]()
Пускай водата да поливаш нивата....
Всички говорят за някакви поливания и работи ...тревата наистина леко се намокря преди мача да не е твърда, но не се преполива! Останалото е следствие на подпочвените води, които има из Варна и няма виновни в случаяДори и с другия стадион дето усилено строим в момента пак минаха месеци да се махнат част от подпочвените води, за да започне и строежа
Абе какво им се връзвате и се стараете да им обяснявате за терена.Нека си лаят и реват за терен,за въздуха,за тем подобни простотии.Нека си оправдават с нещо загубата,така и така са си заблудени.
За вас моряци ний живеем...
Абе, няма значение ..заради терена се контузил Холмар ...другите как не се контузиха като играха на същия терен вселената няма отговор
Ами ако вземе да завали по време на мача ?
на мен не ми се дават пари да си поръчвам дъжд ..но ако някой го е направил нека да се знае, за да сме му признателни и да си каже? 

Ами ако вземе да завали по време на мача ?

Очаквам 1:3. Не вярвам втори път да допуснем същата грешка, а ключовото е, че Черно море вече взеха (може би) по-важния от двата мача. Подобно на Ботев, според мени моряците ще подходят по-разхайтано в мача за първенство (всички си спомнят как ЧМ падна 5:2 от Левски дни преди финала за Купата, който спечели). Приказки за терени и съдии са несериозни.
Аман от безумни приказки за терени, съдии, ниви, селяни и влажност на въздуха. Излизат 2 посредствени отбора и който има ден, той ще бие.
Успех Моряци !
Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Започнахте ли да поливате вашата нива?
Имало подпочвени води. Как на мача с Дунав терена е идеален, а срещу Левски наводнен?
Ясно се виждаше, че е поливан цяла вечер най-вече по-настилката около терена, която беше мокра. Ама нормално, селското от вас няма да излезе пък, ако ще е и нов коптор да ви направят.
Имало подпочвени води. Как на мача с Дунав терена е идеален, а срещу Левски наводнен?
Ясно се виждаше, че е поливан цяла вечер най-вече по-настилката около терена, която беше мокра. Ама нормално, селското от вас няма да излезе пък, ако ще е и нов коптор да ви направят.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Започнахте ли да поливате вашата нива?
От вас, сините, май само Капитана и Синчец приеха загубата миналата сряда достойно. Поздравления за тях! Според първия "Черно море" е надиграл "Левски", а според втория - оправданията с терен, осветление и т. н. са за неудачници. Те двамата селяни ли са, след като не споделят стадното мнение на синята маса във форума?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Синчеца и Капитана може да си пишат каквото искат, не са някаква институция в тоя форум.
Нито сте надиграли, нито нищо. Селското ви поведение е абсолютен факт. Това нарочно да разваляваш качеството на терена, за да изпозлваш намалиш качеството на противника е селско и опасно. Наш играч се контузи тежко.
Утре като идете на гостуване за Купата в София, Пловдив или Разград, като играете на нормален терен и ви изгермечат с 3-4 гола какво ще правите?
Селска постъпка. Ама аз друго не очаквам от вашия тим.
Нито сте надиграли, нито нищо. Селското ви поведение е абсолютен факт. Това нарочно да разваляваш качеството на терена, за да изпозлваш намалиш качеството на противника е селско и опасно. Наш играч се контузи тежко.
Утре като идете на гостуване за Купата в София, Пловдив или Разград, като играете на нормален терен и ви изгермечат с 3-4 гола какво ще правите?
Селска постъпка. Ама аз друго не очаквам от вашия тим.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Много се кефя, когато слушам какви ли не епитети по отношение на нашия отбор. Да "дървари" сме, "селяни", "посредствени", "ботушари", "магарета" и т.н. Направете си сметка вие какви сте щом падате от такъв отбор
. И то при положение, че сигурно със заплатата на Обертан могат да се платят заплатите на целия наш отбор. Отделно, оправданията за съдии, терен, осветление, вятър, въздух, гларуси и тем подобни звучат смехотворно. На всички е ясно, че към момента Черно море по никакъв начин не може да се мери с Левски, нито като финанси, нито като футболисти, стадион и пр. Което прави отстраняването (поредното) ви за купата още по-сладко. А ако събота пак гризнете дръвцето ще ми докарате поредния душевен оргазъм
Пък нека тогава и вселенския патриарх ви е виновен.