Иска ми се да кажа: Успех на нашите! - но не го виждам в нашата българска действителност...И сигурно, Бодуров и Малинов, ще изгорят за 2-3 мача и у нас, след този мач...А може и Евандро, че и Мауридес, които още не са се запознали с "българската действителност"...
Първите двама, след мача, а вторите - по време на мача!
Първа лига V кръг: Лудогорец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа лига V кръг: Лудогорец - ЦСКА
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:Иска ми се да кажа: Успех на нашите! - но не го виждам в нашата българска действителност...И сигурно, Бодуров и Малинов, ще изгорят за 2-3 мача и у нас, след този мач...А може и Евандро, че и Мауридес, които още не са се запознали с "българската действителност"...
Първите двама, след мача, а вторите - по време на мача!
Предполагам, че нашите ще получат специални инструкции за провокациите на Моци, Дяков и компания. Длъжни сме да се научим да играем по-внимателно, ако искаме да пробием в Европа, защото е очевадно, че и при най-малкият повод ще ни режат.
Апропо, в този мач е добре Малинов да не започва, защото е силно уязвим, често прави необмислени влизания и е потенциален червен картон. И без това Бикел е в по-добра форма от него, в повечето случаи отнема топката чисто.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Надявам се на червена победа. Няма да е лесно, и двата отбора са поуморени от мачовете в Европа, лудите трябва да имат и едно на ум за грузинското Торпедо (видя се, че и за тях няма лесни мачове, колкото и на хртия съперниците им в ЕКТ да са по-слаби). Победим ли сега, това ще даде сериозна доза увереност на отбора, а и разликата в точките с делиорманци ще стане сериозна. От друга страна, ако загубим, това изобщо няма да е фатално, предвид началната фаза на първенството. Прогноза: 1-2.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
-
- Контакти:
Вие от сега се оправдавате с реферите. Вземети един курбан да направите или нещо... В атака сте във форма и то най-вече Мауридеш и Десподов, но в защита сте пълна дантела. Нямате и особена десциплина, в това число и тактическа такава.
На Лудогорец определено не им спори много играта, най-вече в атака, но в защита са си стабилни. Нито вратаря им, нито централните им са предразположени да правят поне по една фрапантна грешка на мач. Изхода от мача според мен зависи дали ще ви опазят атакуващите играчи или не, защото си мисля, че ще овладеят центъра и е въпрос дали те ще вкарат няколкото си положения (защото не очаквам да имат много). В случай, че не се справят с двамата споменати (Мауридеш и Десподов) вероятно ще има голово равенство. Ако успеят да ги опазят предполагам, че ще има минимална победа за домакина.
На Лудогорец определено не им спори много играта, най-вече в атака, но в защита са си стабилни. Нито вратаря им, нито централните им са предразположени да правят поне по една фрапантна грешка на мач. Изхода от мача според мен зависи дали ще ви опазят атакуващите играчи или не, защото си мисля, че ще овладеят центъра и е въпрос дали те ще вкарат няколкото си положения (защото не очаквам да имат много). В случай, че не се справят с двамата споменати (Мауридеш и Десподов) вероятно ще има голово равенство. Ако успеят да ги опазят предполагам, че ще има минимална победа за домакина.
Serafim написа:Вие от сега се оправдавате с реферите. Вземети един курбан да направите или нещо... В атака сте във форма и то най-вече Мауридеш и Десподов, но в защита сте пълна дантела. Нямате и особена десциплина, в това число и тактическа такава.
[offtopic]Защо да се оправдаваме с рефера,да не би те да са помагали на Лудогорец до сега?Примерно в мача от първия кръг,да не ощетиха Етър и дадоха 3-те точки на зелените?Или в мача им от втория кръг,да не прецакаха Берое и подариха точка на разградчани?Или в двубоя им в третия кръг,че това си бе кристална дузпа за Лудогорец,как няма да я свири съдията?Та според теб колко точки подариха съдиите на Лудогорец и на кое място трябваше да са те сега (ако се свири по правилата)?Като отговориш на този въпрос ще се сетиш защо всички се питат дали чернодрешкото отново ще ги подпре?
П.П.
Гъбаркам се,знам ,че няма какво да ми отговориш,просто не се сдържах да не те бъзикна за смешния пост с реването от съдиите.

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:Serafim написа:Вие от сега се оправдавате с реферите. Вземети един курбан да направите или нещо... В атака сте във форма и то най-вече Мауридеш и Десподов, но в защита сте пълна дантела. Нямате и особена десциплина, в това число и тактическа такава.
[offtopic]Защо да се оправдаваме с рефера,да не би те да са помагали на Лудогорец до сега?Примерно в мача от първия кръг,да не ощетиха Етър и дадоха 3-те точки на зелените?Или в мача им от втория кръг,да не прецакаха Берое и подариха точка на разградчани?Или в двубоя им в третия кръг,че това си бе кристална дузпа за Лудогорец,как няма да я свири съдията?Та според теб колко точки подариха съдиите на Лудогорец и на кое място трябваше да са те сега (ако се свири по правилата)?Като отговориш на този въпрос ще се сетиш защо всички се питат дали чернодрешкото отново ще ги подпре?
П.П.
Гъбаркам се,знам ,че няма какво да ми отговориш,просто не се сдържах да не те бъзикна за смешния пост с реването от съдиите.[/offtopic]
Лудогорец си ги подпират от много години. Разбирам такива очаквания за мача да имат феновете на Ботев, Берое, Морето, Локо и тн., добре. Сега ще ме прощаваш, ама ако не смяташ, че ЦСКА-София не получава съдийско рамо в някои мачове (поне през предния сезон, сигурен съм, че и този няма да е по-различно), значи няма за какво да си говорим за футбол въобще. В тоя ред на мисли аз не бих се притеснявал толкова от рефера, защото шанса да се опита да не прави "грешки" е доста по-голям, отколкото да пореже някой от двата отбора. За единия се знае, че ако се случи, публично ще пуснат пак бомбите... А ако е в другата посока, шанса да не свири доста време е много голям.
- trokadero_
- Контакти:
ЦСКА е по-добрият отбор .
Започваме ги и ги довършваме !
0:2 НАПРЕД
Започваме ги и ги довършваме !
0:2 НАПРЕД
Съдейки от видяното до момента от двата отбора през този сезон смятам, че сме фаворити в този мач. Ако съдията сивири мача 50/50 резултата ще е Х или 2. Гледах мачовете на Лдц с Видеотон, Етър, Берое и Локо Пд и честно казано за мен играха много под обичайното си ниво. Аутори малко ми напомня на Делио Роси, говори много, но не казва нищо.
От друга страна при нас нещата изглеждат добре! Въпреки контузените ключови играчи се вижда, че отбора стой много добре. Бих акцентирал върху представянето на Ангел Лясков, който според мен ще измести Джеферсон от титулярната единайсеторка.
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s2ynpPjvvPM[/youtube][/offtopic]
Въпреки допуснатата грешка при изнасянето след която се стигна до корнера при втория гол на Копенхаген, Лясков показа страхотна игра и в двата мача. Много борбен, покрива огромен периметър, стъпва здраво в единоборствата, техничен и почти безгрешен в отиграванията си. Само на 19 години, а вече според мен е в топ 3 на най - качествените бекове в България.
Евандро също показа доста класа, като нямаше грешно отиграване срещу Копенхаген, а при гола показа скорост и добър завършващ удар.
Много зависи дали отбора ще се срине след отпадането от ЛЕ. Ако бързо преодолеем разочарованието си ще бием всичко на ред в родното първенство с тази игра, като дори съдиите ще видят зор да ни спрат!
От друга страна при нас нещата изглеждат добре! Въпреки контузените ключови играчи се вижда, че отбора стой много добре. Бих акцентирал върху представянето на Ангел Лясков, който според мен ще измести Джеферсон от титулярната единайсеторка.
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s2ynpPjvvPM[/youtube][/offtopic]
Въпреки допуснатата грешка при изнасянето след която се стигна до корнера при втория гол на Копенхаген, Лясков показа страхотна игра и в двата мача. Много борбен, покрива огромен периметър, стъпва здраво в единоборствата, техничен и почти безгрешен в отиграванията си. Само на 19 години, а вече според мен е в топ 3 на най - качествените бекове в България.
Евандро също показа доста класа, като нямаше грешно отиграване срещу Копенхаген, а при гола показа скорост и добър завършващ удар.
Много зависи дали отбора ще се срине след отпадането от ЛЕ. Ако бързо преодолеем разочарованието си ще бием всичко на ред в родното първенство с тази игра, като дори съдиите ще видят зор да ни спрат!
Serafim написа:Вие от сега се оправдавате с реферите. Вземети един курбан да направите или нещо... В атака сте във форма и то най-вече Мауридеш и Десподов, но в защита сте пълна дантела. Нямате и особена десциплина, в това число и тактическа такава.
Оправдаваме с реферите, ти ебеваш ли се с нас? Реферите ни режат главата всеки мач срещу Разград! В рамките на 1 седмица играхме 3 мача и в трите имаше брутални съдииски грешки срещу ЦСКА. Миналата година съдията реши титлата в мача в Разград.
- equilibrum
- Контакти:
Победа за ЦСКА с 3:0 и тази година титла, колкото и да не му се дава на г-н Домусчиев. Но тази година са по-слаби от ЦСКА, дано само съдията да не се вземе насериозно и да изгони някой от червените. Успех на ЦСКА!