1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Вадуц
100
39%
Равен
22
9%
Победа за Левски
134
52%

Общо гласове: 256

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45

Мнениеот W84me » 05 юли 2018 22:32

Верно, ще дават ли мача някъде?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юли 2018 22:37

Diema sport 2
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 юли 2018 22:40

modor написа:Diema sport 2

Капаните в Ахтопол да слушат и да плащат на Домуза 6лв! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 05 юли 2018 22:57

Не можем абсолютно никакви оправдания да имаме срещу Вадуц. Надявам се отборът да се е подготвил добре, да е в добра физическа кондиция. Игрово малко ме смущава като че ли това, че не изиграхме почти никакви контроли, но вярвам на Делио, че знае какво точно прави. Жалко, че Холмар и Павката няма да играят, но и без тях трябва да се справим. Искрено се надявам на вратата да не видя Митрев... 0-2 и започваме похода към Баку :arrow: 8-)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 05 юли 2018 23:27

Чета новината,че Лимоне ще гледа на живо контрола на Вадуц.Втората половина на статията обаче е по-интересна.А именно...
До този момент опонентът на „сините“ изигра три контролни двубоя, които са част от лятната подготовка. Съставът на Роланд Врабец все още търси своята първа победа по време на спарингите. До този момент Вадуц направи 1:1 с Хохеменс, който се подвизава в Трета лига на Австрия, загуби с 1:6 от втория тим на Грасхопърс, но в този мач игра с доста юноши и завъртя 0:0 с Люцерн, който играе на ниво в елита на Швейцария.

Старши треньорът на Вадуц на този етап не е използвал в контролите голямата звезда на отбора Марко Девич, който не е обявен за контузен, но не е и записал минути в контролите.

Така...доста посредствени резултати в контролите,срещу юноши....трета дивизия,Люцерн.Отделно от това,както знаем имат 10+ нови играча,което означава,че отбора им изобщо не е сработен.Дори звездата им Марко Девич да играе в което се съмнявам,няма да е в никаква форма,след като не е записал и минута в контролите.
Извода ми е,че Вадуц е по-слаб отбор дори и от предния сезон и ще ги елиминираме сравнително лесно.Ако си вкараме положенията бием 2:0 още там.Ако ли не,равен там и победа вкъщи.

BlueBatman
Контакти:

Мнениеот BlueBatman » 06 юли 2018 00:17

Надявам се Роси да пусне от първия официален мач Полачек на вратата. Наблюдавах го срещу Олександрия внимателно - направи ми впечатление още на загрявката на полувремето, преди да влезе в игра - колко е пъргав, за половин секунда от паднал на земята, хвърлил се за топка, е на крака, като няква прижунка беше, нелогично на фона на габаритите му. После, като смени Митрев, веднага подходи със самочувствие - супер много викаше по защитниците, кой къде как, редеше ги някак, не беше такъв увиснал, пасивен и тихичък. Много леко обра 2-3 топки (е, размина се веднъж, ама простено ще е за 1 път в приятелска). А като хвърляше топката от ръка - направо пред другото наказателно! Струва ми се, че с него защитата ни, а и целият отбор има шанс да е много по-спокоен и сигурен! Митрев не бих го плюл, но и днес две топки как ги подари... изчерпан психически ми се струва за отбора. Не съм сигурен, че конкуренцията ще му помогне както на Горанов пролетта. Което пък ме подсеща - сега без Фигейредо, а и без никой друг на поста му - Ванката дано не се отпусне.

BlueBatman
Контакти:

Мнениеот BlueBatman » 06 юли 2018 00:18

sinfen14 написа:.....загуби с 1:6 от втория тим на Грасхопърс,[/b] но в този мач игра с доста юноши и завъртя 0:0 с Люцерн, който играе на ниво в елита на Швейцария.
.....
Така...доста посредствени резултати в контролите,срещу юноши.....

Мисля, че са имали предвид, че Вадуц са играли с доста юноши срещу втория отбор на Грасхопърс

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 юли 2018 00:49

BlueBatman написа:Надявам се Роси да пусне от първия официален мач Полачек на вратата. Наблюдавах го срещу Олександрия внимателно - направи ми впечатление още на загрявката на полувремето, преди да влезе в игра - колко е пъргав, за половин секунда от паднал на земята, хвърлил се за топка, е на крака, като няква прижунка беше, нелогично на фона на габаритите му. После, като смени Митрев, веднага подходи със самочувствие - супер много викаше по защитниците, кой къде как, редеше ги някак, не беше такъв увиснал, пасивен и тихичък. Много леко обра 2-3 топки (е, размина се веднъж, ама простено ще е за 1 път в приятелска). А като хвърляше топката от ръка - направо пред другото наказателно! Струва ми се, че с него защитата ни, а и целият отбор има шанс да е много по-спокоен и сигурен! Митрев не бих го плюл, но и днес две топки как ги подари... изчерпан психически ми се струва за отбора. Не съм сигурен, че конкуренцията ще му помогне както на Горанов пролетта. Което пък ме подсеща - сега без Фигейредо, а и без никой друг на поста му - Ванката дано не се отпусне.

Абе и аз, ама се съмнявам да го пусне още отначало. Роси не е толкова рисков, сякаш. Мисля си, че ще играе Божката в първия мач. Все пак го има момента, че има различни треньори - едни слушат колегите си, които тренират вратарите и каквото кажат те - това е, други си се доверяват на себе си. Иначе днес Божката се изложи един-два пъти, един път Цветкович му върна тъпа топка в наказателното, при налитащ вече играч. Но и Полачев увисна на една топка, която излезе да пресича, а играча на Олександрия го изпревари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2018 07:48

Както каза и Иванов, извадихме късмет, аз бих допълнил, страхотен късмет. Аз мисля, че го заслужавахме, след като ни се падаха Марибор и Хайдук в предните две години. Ако ще и да втръсна на някой, беше допусната страхотна грешка с Васко. С Роман, също - ако иска повече пари, даваш му. Съмнявам се, че е имало друго. Това в Европа може и да не се отрази, но в първенството ще си проличи. Иначе отбор завършил на четвърто място във втора дивизия на Швейцария е супер. Ако беше Аталанта... бе, не че са Борусия Дортмунд, ама трудно щеше да е. Следващия ни съперник... и с него не очаквам ...големи проблеми. На балтийците трудно им се вкарва гол, но още по-трудно вкарват. Но да го караме едно по едно, де. Очаквам с Вадуц там хикс, вкъщи - разгром.

Върни се в “Левски”