Колкото до мача... смятам че такова чувство не сме изпитвали от бая време насам. От 2-0 до 3-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Jackxxx написа:Браво на Жозе! Страхотно второ полувреме. Не се сещам друг мач в който да сме атакували с толкова много футболисти. Моуриньо рискува и спечели. Нещо, което сър Алекс правеше редовно. И напълно закономерно. Аз лично нямам нищо против МакТомини, просто ме дразни факта, че когато играем с него сме страшно дефанзивно настроение. Реално първото полувреме 4 човека изнасяха топката към Погба и Алексис. Което е безумие. Защо толкова дефанзивно? След излизането на МакТомини и Валенсия, Жозе даде указания и на Матич да ходи по-напред и хората, които започнаха да изнасят бяха Смолинг и Линдельоф. Всеки нормален топ отбор изнася топката чрез централните бранители. А при нас обикновено Матич и МакТомини се връщат на една линия със защитниците да вземат топката, да потичат малко с нея и да пуснат пас. Шоу не направи много добро включване, ама аз не съм го виждал той да влиза от пейката и да играе добре. На него играта му върви, когато започва мача титуляр. Иначе страхотно впечатление ми направи Лингард, който след излизането на Валенсия, трябваше да поеме целият десен фланг. И се справи страхотно. Искаше постоянно топката, отваряше пространства и тичаше като луд да покрива назад.
Много хубаво, че направихме два обрата един след друг. Но срещу Ливърпул очаквам типичният Моуриньо.
Jackxxx написа:Бонучи не е лоша опция. Знам, че нямаме добри подавачи в защитата. Като видя Смолинг как се засилва към топката дори, когато ще прави къс пас и знам 5 минути по-рано къде ще я прати.Но все пак Моуриньо трябва да ги понаучи малко или много да раздават. Не го гледах много-много Погба вчера, но си мисля, че Алексис е по-голям проблем. За мен Лукаку е много под нивото на Юнайтед. Все си мисля, че Моуриньо се е надявал да вземе една горила, да я бодне отпред и да сваля топки наляво и надясно към бързаците по крилата. Само дето Лукаку е адски слаб във въздушните двубои. Постоянно го избутват, не успява да се пласира добре, а в редките случаи когато играе с глава праща топката някъде на майната си, а не я сваля на свой съотборник. И за това се чудя, защо играе изолиран отпред. Той трябва да играе с играч като Алексис/Погба/Марсиал/Мата/Лингард зад него, които допълнително да ангажират футболисти, да задържат топката и да комбинират ниски топки с Лукаку. Съвсем ясно се вижда в моментите, когато някой влиза зад Лукаку как той получава по-спокойно топката от дясно и успява да я задържи, да финтира, да стреля и като цяло така му е по-лесно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта