Напред армейски лъвове .... 32-та зове!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Имайте предвид че са залагали главно на физическа подготовка досега.
Teo написа:delqnski47 написа:Имайте предвид че са залагали главно на физическа подготовка досега.
Абе, няма ли кой да купи Чорбата... ебати трагедията е това момче! Грешка след грешка като абсолютен аматьор!
Имам чувство, че като получи топката го хваща някаква паника и нз какво да я прави![]()
delqnski47 написа:Teo написа:delqnski47 написа:Имайте предвид че са залагали главно на физическа подготовка досега.
Абе, няма ли кой да купи Чорбата... ебати трагедията е това момче! Грешка след грешка като абсолютен аматьор!
Имам чувство, че като получи топката го хваща някаква паника и нз какво да я прави![]()
Чорбата ни е талисман бре.Няма никъде да ходи.
HardWork написа:В Енрике има много хляб! И двата гола ги направи сам!
Teo написа:delqnski47 написа:Teo написа:delqnski47 написа:Имайте предвид че са залагали главно на физическа подготовка досега.
Чорбата ни е талисман бре.Няма никъде да ходи.
Талисмана на подаването![]()
![]()
рита я и става някаква лудница
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 7 госта