8:1
1' Делев 1-0
2' Попов 2-0
3' Мапуку 3-0
5' Чорбаджийски 4-0
12' Делев 5-0
88' Оле гунар Солскяер тире Ибрахимович запетайка Ола Тойвонен 5-1
89' Делев 6-1
91' Делев 7-1
93' Марселиньо 8-1
WCQ : България-Швеция /31.08./ 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- South_Park
Re: WCQ : България-Швеция /31.08./ 21:45
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
1:0
голмайстор Неделев или Г.Костадинов
голмайстор Неделев или Г.Костадинов
- Captain Stottlemeyer
matador1 написа:Шведска тройка, както обикновено. Тия не сме ги били от...
...12 ноември, 1967 година в квалификационен мач за ЕП на "Васил Левски" - 3:0! 1:0 Котков (43), 2:0 Митков (44), 3:0 Аспарухов (75). Преди това през същата година, на 11 юни, пак в квалификационен мач за ЕП ги бием само с 2:0 на "Росунда" - 0:1 Жеков (23), 0:2 Дерменджиев! О, минало незабравимо, о пресвещени старини! ...
https://www.blitz.bg/sport/blits-arkhiv ... 40436.html
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Напред нещата изглеждат по-ясни. Притесняват ме обаче опорните халфове. И Чочев, и Славчев, и Георги Костадинов са талантливи играчи, направили значим трансфер зад граница и качествата им са ясни. Нямам наблюдения върху текущата им форма, каквито съм сигурен че Хубчев има. В същото време обаче те не са се доказали в националния отбор, нямат сработеност помежду си и не са типичните силови играчи и хищници, каквито срещу шведите при всички положения ще са ни нужни. Не разполагат и с нужния опит. Всичко това важи в още по-голяма степен за Малинов, но не мисля че шансовете да започне титуляр са големи. В този ред на мисли един Дяков нямаше да е излишен с всичките минуси, които той има. От друга страна обаче сработеността се постига с по-голям брой мачове и гласувано доверие и именно в средата на терена, както и в центъра на защитата трябва да се правят минимум ротации при изграждането на един отбор.
Битката ще се реши в средата на терена и силно се надявам играчите попаднали в стартовия състав да играят на 110% от възможностите си и да оправдаят гласуваното им доверие. Мисля че всичко е възможно между победа и загуба с 2 гола разлика. Предпочитам да бъда оптимист.
Битката ще се реши в средата на терена и силно се надявам играчите попаднали в стартовия състав да играят на 110% от възможностите си и да оправдаят гласуваното им доверие. Мисля че всичко е възможно между победа и загуба с 2 гола разлика. Предпочитам да бъда оптимист.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Red thunderstorm
Дано да изкопчим нещо от шведите! Колкото и да е трудно и въпреки статистиката сме длъжни да опитаме да ги надиграем, или излъжем с някой гол. Поне не ни пречи да се надяваме и да подкрепяме нашите футболисти, защото са си НАШИ. Ама нямали сме шансове срещу шведите. Е и? За тях ли да викаме тогава? Мощно "Българи-юнаци" от трибуните, а на терена каквото стане. Един гол да е, но за нас да е! Успех, момчета!
Може ли пък да си толкова прост? Явно може.
Аз пък искам точно Митрев да пази и да стане герой на мача, като заключи вратата си и откаже шведите. Напред нямам претенции кой ще вкара, само да влезе. Схващаш ли разликата между твоето и моето мнение, кухендър?
W84me написа:Дано Митрев не пази в тоя мач. Да слагат ушатия от Микре и да ни пердашат амнайси на 0!
Може ли пък да си толкова прост? Явно може.
Аз пък искам точно Митрев да пази и да стане герой на мача, като заключи вратата си и откаже шведите. Напред нямам претенции кой ще вкара, само да влезе. Схващаш ли разликата между твоето и моето мнение, кухендър?
Едно 1-1 ще бъде добре и дано има повечко хора на стадиона !
Малко статистика :
14 2-2-10 8-26
Труден съперник , спомням си колко се бяхме напили след загубата на Евро 2004 с 0-5 . В този мач не играхме толкова зле и имахме не малко удари и владеене на топката 55% но до там !
14 2-2-10 8-26
Труден съперник , спомням си колко се бяхме напили след загубата на Евро 2004 с 0-5 . В този мач не играхме толкова зле и имахме не малко удари и владеене на топката 55% но до там !
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Шведите са борбен и дисциплиниран отбор по принцип, който не бяга от тежки битки и здрава игра. Такива отбори дори да са по-слаби биха могли да създадат проблеми, просто тоя тип противник е възможно най-тегав. Това, съчетано с факта, че Швеция като класа не отстъпва на България ги прави адски труден противник, който може да бъде победен от нашите само с максимално себераздаване.. и доза късмет.
Лично аз не очаквам да вземем точка. Но се надявам на един мач като този срещу Холандия.. пък каквото стане.
Лично аз не очаквам да вземем точка. Но се надявам на един мач като този срещу Холандия.. пък каквото стане.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Все ми се струва, че именно в лицето на Петър Хубчев шведите ще си намерят майстора и дано се окажа прав. Гледал съм всичките ни мачове с тях от 1992 г. досега и сякаш ги изигравахме по един и същи начин, тръгвайки да се надиграваме с тях. Скандинавските отбори ни превъзхождат значително във физическо и тактическо отношение и си мисля, че срещу тях имаме шанс само с прибрана, компактна игра в защита и с бързи контраатаки. Ако играем стабилно и грамотно в защита може и да ги излъжем.
Желая от сърце успех на националния ни отбор!
Желая от сърце успех на националния ни отбор!
Бодуров щеше да е доста по - полезен от Чорбаджийски и Терзиев! Шанса ни е да паркираме буса и на контра да търсим голове! Швеците са най - силния отбор в групата и ще ни мушнат поне 2,3 гола, освен ако не стане някакво чудо! Който и да пази измежду Митрев, Китанов и Илиев ще сме без истински вратар! Малинов има качества, но е прекалено рисков играч за такъв мач! Моята прогноза е 1:4!