Херо новия треньор на Лудогорец !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- 7 е добро число
Re: Херо новия треньор на Лудогорец !
треньор трябва да е Моци .
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

-
- Контакти:
Херо се държи просташки с футболистите, псува ги и ги навиква, плюс това е фен на защитната игра а това не е стила на Лудогорец
Според мен нашите звезди няма много да го търпят и ще му подлеят вода.
Според мен нашите звезди няма много да го търпят и ще му подлеят вода.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Голяма грешка.
Божидар написа:Супер жалко е да се изгони човек, направил толкова много за клуба след едно отпадане и то от стойностен отбор и една загубена купа без значение. Да не забравяме предната смяна на Дерменджиев до какво доведе - отпадане от отбор от ранга именно на Судува. А Херо преди години не искаше да поеме Левски в движение, искаше на полусезона, той да си прави подготовка - дрън-дрън. Сега пред парите на Домуса веднага е готов, не му пречи, че не е правил подготовка и отбор.
Херо тогава искаше да си направи и селекция, тука явно не е толкова зле положението откъм материал. А чичо Гошо вече е име и следващия път като го потърсят, може и да не е безработен и отзивчив пак.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Pragmatichen написа:Махането на Дерменджиев, който не се научи да прави смени, е ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ!
Но назначаването на Херо не е!
На Лудогорец му е нужен КАЧЕСТВЕН ЧУЖД ТРЕНЬОР, а не БЪЛГАРИН.
Клубът само от продажбата на Паломино и Кафу спечели над 10-11 млн евро и е срамота да не може да се наеме качествен ЗАПАДЕН треньор.
С един КАЧЕСТВЕН треньор от добра западна школа, Лудогорец ще постигне наистина много!![]()
Като казвам качествен, нямам предвид хора като Рибейро.
Хора като Моуриньо най-много да ти кажат, че имат и други безработни приятели.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
В последните години бях останал с впечатление, че Херо прави нещо наистина голямо в Казахстан. Нашите медии не спираха да го хвалят. Вчера след новината, че е разтрогнал се разрових в статистиката на Иртиш и видях, че освен отпадането от Лига Европа срещу Црвена звезда, бившия отбор на Димитър Димитров е на 4-то място в местното първенство, и на практика е невъзможно да се пребори за третото такова, което дава евроучастие. Не знам турнира за купата на Казахстан как се развива, и дали това няма да отвори вратата на Иртиш за Европа, но е факт, че представянето на Херо там не е чак толкова блестящо колкото го представяха нашите медии. От другата страна имаш човека, който е успял два пъти да ти вкара отбора в ШЛ, и с когото си стигнал 1/4 финал в Лига Европа. Като ги сложиш на везната сметката не излиза, поне за мен.
[center]Да махнеш чичо Гошо и да сложиш Херо.....
[/center]

- openminded
- Контакти:
През втория си период в Разград ГД има зад себе си шампионска титла и излизане от групите на ШЛ.От другата страна са отпадането от Копенхаген, загубени купа и суперкупа, отпадане от Апоел.Отделно от това идват неубедителните игри от пролетта насам и симптоми, че не всичко около микроклимата в отбора е наред.
Ноември 2015г., когато върнаха ГД в Лудогорец, репортерите го питаха как е вдигнал отбора (което беше факт), той рече , че е върнал печелившия стил на отбора (което също беше факт).Аз лично този стил не го виждам от месеци.Виждам един объркан треньор във важните мачове и намусени футболисти.
Колкото до Херо, за мен не е удачен вариант, но явно в Разград не смеят да рискуват с нов треньор от чужбина, а изборът на кадърни БГ треньори е силно ограничен.
Ноември 2015г., когато върнаха ГД в Лудогорец, репортерите го питаха как е вдигнал отбора (което беше факт), той рече , че е върнал печелившия стил на отбора (което също беше факт).Аз лично този стил не го виждам от месеци.Виждам един объркан треньор във важните мачове и намусени футболисти.
Колкото до Херо, за мен не е удачен вариант, но явно в Разград не смеят да рискуват с нов треньор от чужбина, а изборът на кадърни БГ треньори е силно ограничен.
Промяна, може би, беше наложителна. Отбора играе на приливи и отливи, когато си поискат играчите, за което е виновен Дерменджиев, но не и изцяло вината за това е негова. А за Херо само времето ще покаже, аз лично мисля, че не е удачен вариант. Добър треньор, но селекцията досега съм оставал с впечатление, че си я прави сам, а сега няма да е точно така. Нервак е. Подобен е на Ераносян, който се провали вече.
Но пък и Лудогорец няма и голям избор. Нееднократно са заявявали, че добри футболисти им отказват само, защото не им се идва в България, вероятно с чуждестранните треньори ситуацията е същата.
Въобще ръководството е в патова ситуация. Просто средата в България не предполага по-голямо развитие на проекта. Шахтьор, Динамо Киев, Бате Борисов, че дори и руските отбори показват, че се стига едно ниво (малко по-ниско от средноевропейското) и не може да се надмине. А Шахтьор харчеха (сега незнам) стотици милиони. Ако Домусчиев е доволен от сегашното ниво - ОК (и смяна на треньора не е наложителна), но той явно иска да опита още по-нагоре, а практиката показва, че това няма да стане. Все пак нека опита.
Но пък и Лудогорец няма и голям избор. Нееднократно са заявявали, че добри футболисти им отказват само, защото не им се идва в България, вероятно с чуждестранните треньори ситуацията е същата.
Въобще ръководството е в патова ситуация. Просто средата в България не предполага по-голямо развитие на проекта. Шахтьор, Динамо Киев, Бате Борисов, че дори и руските отбори показват, че се стига едно ниво (малко по-ниско от средноевропейското) и не може да се надмине. А Шахтьор харчеха (сега незнам) стотици милиони. Ако Домусчиев е доволен от сегашното ниво - ОК (и смяна на треньора не е наложителна), но той явно иска да опита още по-нагоре, а практиката показва, че това няма да стане. Все пак нека опита.
В Лудогорец закъсняха прекалено много с неизбежната смяна на поколенията и имат нужда от спешни мерки в тази посока . Херо е ненадминат в усета си да открива и развива млади таланти . Лошото е че е пропуснат момента за поетапна подмяна и сега е нужна мащабна такава . Защото по - младите от звездите бяха продадени , а тия които са тук са на възраст от 31 -34 години ( Марселино , Дяков , Моци , Кешеро , Кишада ) - от останалите само Мисиджан , Вандерсон и донякъде Анисе и Натанаел притежават някаква класа , но това е крайно недостатъчно . Не съм сигурен дали на Херо ще му бъде дадено достатъчно време да извърши тези наложителни и твърде закъснели промени , защото те не стават с магическа пръчка , а в Лудогорец искат да са винаги на върха . Освен ако Домусчиев не развърже кесията и привлече няколко класни и на добра възраст попълнения , но в тоя период селекцията се прави много по - трудно от колкото преди началото на сезона .