Не остана до началото на шамионата. Подготовката на клуба беше перфектна , привлякоха се не лоши играчи и като цяло , мисля че отбора стана по-силен и сплотен. Първи мач - няма да е лесен , но задължително трябва да е победа . 0:2 1:2
Миналата година започнахме с вас. Очаквам поредна година без да се борим за нещо. Специално за мача мисля, че ще паднем голяма любов са Дебелият и Микренския. Аз съмият не знам кои има договор , кой не да играе за Славия. Дебелият и без това не мисли да слага лампи, но нали в БФС намери начин да играем на нашаият стадион, поне ще събираме повече на мачове. Само защото обичам Славия ще ходя на мачове и да храня дебелата свиня. Само белите!
Тази година сме шампиони. За мача.......очаквам нервен и накъсан мач. Добре е, че мача е на националния стадион. На него поне може да се играе футбол. 0:2
0:2 от мен. Славия са ми тотална загадка този сезон.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано." Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Почва се !!! Очаква победа и най-вече добра игра . Дано са надградили от миналия сезон. Очакват се много хора на трибуните. Хубаво време и точен час за футбол през лятото.