Левски (София) - Ботев (Пловдив) |2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 19.03.2017 |
В левски е пълно с некадърни играчи 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Мисля си макар и трудно Левски ще вземе победата.
- trokadero_
- Контакти:
Може би минимална победа на Левски , но не се знае. Ботев не са за подценяване и може да стане нещо 

Мачът си е троен и двата отбора имат проблеми със собствеността макар , че Ботев се стабилизираха.
-
- Контакти:
Трябва да бием.Победата е важна и за програмата във втората фаза
За първи път в живота си ще бъда за Левски,нали все пак Дунав трябва да остане в първата половина на таблицата 

dindan написа:За първи път в живота си ще бъда за Левски,нали все пак Дунав трябва да остане в първата половина на таблицата
дали ще е в първата или втората шестица дунав не е от значение много.дали 6 или 7 накрая не виждам разлика.от мен една изненада.победа за Ботев
mavri написа:dindan написа:За първи път в живота си ще бъда за Левски,нали все пак Дунав трябва да остане в първата половина на таблицата
дали ще е в първата или втората шестица дунав не е от значение много.дали 6 или 7 накрая не виждам разлика.от мен една изненада.победа за Ботев
От голямо значение е Дунав (пише се с главно "Д") да остане в компанията на по добрите отбори,така ще трупа опит и другия сезон (надявам се да играем в Русе) ще бъдем фактор в първенството.
Левски са трагични, като всички останали отбори в България/без Лудогорец/. Пълни безхаберници и негодници управляват и двата отбора. А и треньори им с аабсолютни некадърници.Най-слабите в групата. Фактора домакинство е важен тук. Единицата е най-сигурния знак.
dindan написа:mavri написа:dindan написа:За първи път в живота си ще бъда за Левски,нали все пак Дунав трябва да остане в първата половина на таблицата
От голямо значение е Дунав (пише се с главно "Д") да остане в компанията на по добрите отбори,така ще трупа опит и другия сезон (надявам се да играем в Русе) ще бъдем фактор в първенството.
Какъв фактор бе човече? Слез на земята. Догодина ще гледаме филма " Тя танцува едно лято".