ШЛ-1/8 финал: Барселона - ПСЖ 08.03 /21:45/ 0:4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ-1/8 финал: Барселона - ПСЖ 08.03 /21:45/ 0:4
Аз искам да видя желанието и играта от мача със Селта. Оттам нататък каквото стане, ясно е, че шанса за обрат е не повече от 5%, но щом ПСЖ може да бие със 4-0 значи и обратното е възможно макар и много трудно. Не знам дали няма да е по-добре Иниеста да е резерва и да влезе през втората част за да вкара нов импулс в играта ако все още има шанс за обрат 

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- slash1912
- Контакти:
3:0
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- metodito
- Контакти:
"Да промени историята на футбола", ми/... не. Реал Мадрид а го правили чудото. Иначе прогнозата ми е 6-1. Този мач е най-сигурния залог за 3+ гола.
И все пак... Треньорът на ПСЖ е испанец, и след това евротурнирите го обичат, така че може и да е хикс. Лично аз не бих го играл тоя мач. Първият мач ми се струваше на бойкот.
И все пак... Треньорът на ПСЖ е испанец, и след това евротурнирите го обичат, така че може и да е хикс. Лично аз не бих го играл тоя мач. Първият мач ми се струваше на бойкот.
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qiGd6Izind8[/youtube][/center]
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Колко е коеф. за 5:0?
Не виждам как Барселона ще спечелят на нула, за да имат изобщо шанс. По-скоро равен резултат, ПСЖ поведат ли, може и да спечелят и днес.
[center]Спортни Обувки[/center]
Не се шашкайте още. Имате шанс. С тоя "германски" съдия от турски произход УЕФА прави каквото може. Важното е обаче, вчера след тренировката Енрике да се е сетил да заведе отбора на някое цирково представление. Също така, колкото е възможно да се разшири и удължи още игралното поле. Това ще свърши работа. 

metodito написа:"Да промени историята на футбола", ми/... не. Реал Мадрид а го правили чудото. Иначе прогнозата ми е 6-1. Този мач е най-сигурния залог за 3+ гола.
Интересно за кой мач на Реал имаш предвид. Ако е от 1975-76 Дарби Каунти - Реал 4:1, а на Бернабеу 5:1 за Реал, някак си, не ми се връзва 4:0 от ПСЖ, където отбора на Барса трябва да вкара минимум 4 гола и без право да допуска, докато на Реал са му стигали 3 за да продължи напред и 4 евентуално ако Дарби вкарат. Ако имаш предвид друг мач, сподели, че ми стана интересно.
П.С. цитат от известен български спортен сайт.
"Домакините на "Камп Ноу" имат тежката задача да направят обрат след загубата с 0:4 в първия сблъсък в Париж. Ако това се случи, Барса ще пренапише историята, защото досега няма нито един отбор, който да е продължавал напред в турнира след поражение с 0:4 в първия двубой."
- insaneboy1
- Контакти:
Според мен ще стане нещо като с Челси 2012, Барса ще се хвърлят да търсят голове и накрая резултата ще е нещо от рода на 2:2.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa