Каква година изпратихме...?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Каква година изпратихме...?
За мен 2016г започна добре и завърши още по добре.Завърнах се януари от Германия уж за малко но така се получи със предложение добро за работа и си останах във България.Всичко е наред със семеиството ми.Здрави сме.Държавата за съжаление не е мръднала към по добро.Освен няколко нови магистрали и тангенти нищо хубаво като цяло не се е получило за хората живеещи извън столицата.Жалко.
Каква година изпратихме...?
АБСОЛЮТНО СЕКАКВА !!!
АБСОЛЮТНО СЕКАКВА !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
Важното е да сме здрави, другото е на заден план
Пичове, тия лафове, че си искате бившите обратно - вие откачени ли сте, бе - има защо да са в графа "бивши"
Да не би просто да ви се е*е в момента 

Леевски, оле

- Drunken_Master
- Контакти:
boabbb написа:Важното е да сме здрави, другото е на заден планПичове, тия лафове, че си искате бившите обратно - вие откачени ли сте, бе - има защо да са в графа "бивши"
![]()
![]()
Да де,ама аз не съм като голяма част от "играчите",дето като се разделят с "бившите си" и разправят наляво-надясно,че били "к*рви" , "наркоманки" , "парцали" и т.н. при положение,че са били заедно 3-4 години...Защото звучи супер тъпо...сеш се !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:boabbb написа:Важното е да сме здрави, другото е на заден планПичове, тия лафове, че си искате бившите обратно - вие откачени ли сте, бе - има защо да са в графа "бивши"
![]()
![]()
Да де,ама аз не съм като голяма част от "играчите",дето като се разделят с "бившите си" и разправят наляво-надясно,че били "к*рви" , "наркоманки" , "парцали" и т.н. при положение,че са били заедно 3-4 години...Защото звучи супер тъпо...сеш се !
Вярно е, но аз не казвам, че е някаква такава - просто не сте си паснали и това е причината да е в тая графа

Леевски, оле