Каква година изпратихме...?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Каква година изпратихме...?

Мнениеот Вълчан » 02 яну 2017 20:20

За мен 2016г започна добре и завърши още по добре.Завърнах се януари от Германия уж за малко но така се получи със предложение добро за работа и си останах във България.Всичко е наред със семеиството ми.Здрави сме.Държавата за съжаление не е мръднала към по добро.Освен няколко нови магистрали и тангенти нищо хубаво като цяло не се е получило за хората живеещи извън столицата.Жалко.

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 03 яну 2017 00:57

Каква година изпратихме...?
АБСОЛЮТНО СЕКАКВА !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2017 16:44

Важното е да сме здрави, другото е на заден план ;) Пичове, тия лафове, че си искате бившите обратно - вие откачени ли сте, бе - има защо да са в графа "бивши" :lol: :lol: :lol: Да не би просто да ви се е*е в момента :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 яну 2017 16:50

boabbb написа:Важното е да сме здрави, другото е на заден план ;) Пичове, тия лафове, че си искате бившите обратно - вие откачени ли сте, бе - има защо да са в графа "бивши" :lol: :lol: :lol: Да не би просто да ви се е*е в момента :mrgreen:

Да де,ама аз не съм като голяма част от "играчите",дето като се разделят с "бившите си" и разправят наляво-надясно,че били "к*рви" , "наркоманки" , "парцали" и т.н. при положение,че са били заедно 3-4 години...Защото звучи супер тъпо...сеш се !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2017 08:38

Drunken_Master написа:
boabbb написа:Важното е да сме здрави, другото е на заден план ;) Пичове, тия лафове, че си искате бившите обратно - вие откачени ли сте, бе - има защо да са в графа "бивши" :lol: :lol: :lol: Да не би просто да ви се е*е в момента :mrgreen:

Да де,ама аз не съм като голяма част от "играчите",дето като се разделят с "бившите си" и разправят наляво-надясно,че били "к*рви" , "наркоманки" , "парцали" и т.н. при положение,че са били заедно 3-4 години...Защото звучи супер тъпо...сеш се !

Вярно е, но аз не казвам, че е някаква такава - просто не сте си паснали и това е причината да е в тая графа ;) Тия "играчи" ги заеби, доста хора са нонстоп във филма :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”