Левски - Берое | 22.10.2016 | 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Левски - Берое | 22.10.2016 | 17:30ч.

Мнениеот BEROE_StZ » 16 окт 2016 22:01

Победа за Левски, въпреки че искрено се надявам Ал.Ди вече да бъде далеч от Берое
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 окт 2016 22:07

rebel написа:
koisa написа:Тия винаги играят навито срещу нас все едно са на финал в ШЛ. Надявам се на победа иначе лошо.

При Тодор Батков 90% бяха уредени за победа на Левски. А за мача, ако Етапа е още в Берое поне 4:0

Да бе знам, че всичките ни победи са купени когато са срещу трита сателита на вече несъществуващото ЦСКА :arrow: Берое, Ботев и Черно море. Тия три отбора никога не падат честно от нас и винаги някой им пречи. Съдия, треньор, играчи и "синьото" БФС. Няма нужда да ми обясняваш, знам репертоарите наизуст. :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 16 окт 2016 22:11

Изверг написа:
koisa написа:Тия винаги играят навито срещу нас все едно са на финал в ШЛ. Надявам се на победа иначе лошо.

Че то има ли отбор в България, който да не играе навито срещу нас? Аз не съм забелязал такъв отбор. :ugeek:

отбора на съдиите не се натяга никога :) :) :) :)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 16 окт 2016 22:20

3:3 с две дузпи и гол от засада за беройци

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 окт 2016 22:23

Тук очаквам изненада! Залагам на х2
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 16 окт 2016 22:32

koisa написа:
rebel написа:

При Тодор Батков 90% бяха уредени за победа на Левски. А за мача, ако Етапа е още в Берое поне 4:0

Да бе знам, че всичките ни победи са купени когато са срещу трита сателита на вече несъществуващото ЦСКА :arrow: Берое, Ботев и Черно море. Тия три отбора никога не падат честно от нас и винаги някой им пречи. Съдия, треньор, играчи и "синьото" БФС. Няма нужда да ми обясняваш, знам репертоарите наизуст. :mrgreen:

Колега Берое никога не е бил армейски отбор а бяха ДФС като Левски. Ама сега не ми се спори.

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 16 окт 2016 22:57

koisa написа:
rebel написа:

Да бе знам, че всичките ни победи са купени когато са срещу трита сателита на вече несъществуващото ЦСКА :arrow: Берое, Ботев и Черно море. Тия три отбора никога не падат честно от нас и винаги някой им пречи. Съдия, треньор, играчи и "синьото" БФС. Няма нужда да ми обясняваш, знам репертоарите наизуст. :mrgreen

Колега, една камара глупости си написал! Свали си поне за малко сините очила! Че и сте нагли, феновете на Левски София, та точно вие опявате най-много за всяка загубена точка, обвинявате всички в световен заговор срещу вас!
А, да, и няма ли вече да се спрете с това "несъществуващо ЦСКА"! Май наистина ви се иска много да ги няма, толкова бой изядохте от тях, то това е причината да повтаряте ...Вашите играчи, като видят насреща червените фланелки, и се попикават. Видяхме ги вчера.
По темата - Ако Берое са с нов треньор, на Левски София няма да им бъде лесно със сигурност. Ако са със Сашко Етапчето, отсега е ясно, че трите точки са в кърпа вързани за сините.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

rudolfo_l
Контакти:

Мнениеот rudolfo_l » 16 окт 2016 23:03

В последните години Берое постигна доста победи над Левски и затова е нелепо твърдението, че при Батков 90 % от срещите са били уредени в полза на Левски. Преди това имаше периоди от по двайсетина години без победа за Берое. Така че, изказвайте се подготвени. И досега в Ст. Загора щяха да твърдят, че Берое е легнал на Левски, ако Силва беше вкарал положението в 120 мин. на финала за купата през 2013 г., но щом всичко свърши добре за тях значи нещата са ОК. Просто манталитет!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 окт 2016 02:48

Колеги, днес Берое загуби от слабият отбор на Ботев Пловдив с 3-4 у дома.Жуниор Мапуку вкара 3 гола и се отличи с още 2 пропуска.Това момче лятото чака 3 седмици обаждане от великото скаутско - мениджърско звено начело с Пелето и оня лапач и жалкар Желязков.За сметка на това заложихме на Венцислав Христов,който беше "звезда" само за треньорът с усмивка в джоба и асоциации за Райо Валекано,както и неговият началник със съмнително образование от ТУ в Габрово...

Нападател,който можеше да ни реши проблемите и който е поредно доказателство за проблемите като цяло в българските футболни ръководители.Играч,изявил сам желание да играе при нас беше подминат с лека ръка от ето такива измислени авторитети като инжИнеро,Тонев,Желязков и компания.

Наблюдавам някои тревожни тенденции в медиите относно Люпко.Всеки ден се създават измислени и скалъпени статии само за да се създава напрежение около отбора,както и интриги.За съжаление ми се струва,че някои футболисти са се подали на тези интриги и очаквам тежка есен за Левски.За съжаление дадохме задна с налагането на млади играчи,което за мен е МИНУС в полза на Люпко.

Очаквам труден мач,най-вече заради головият нюх на Мапуку,който ако има ден ще бъде кошмар за нас без значение къде се играе мача.Играят ли ни на контра отиваме по дяволите...Тръгнат ли да се надиграват с нас ще бъде интересно особено ако Деса,Аниете и Тунде имат ден.

Прогноза Х!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 окт 2016 02:57

rudolfo_l написа:В последните години Берое постигна доста победи над Левски и затова е нелепо твърдението, че при Батков 90 % от срещите са били уредени в полза на Левски. Преди това имаше периоди от по двайсетина години без победа за Берое. Така че, изказвайте се подготвени. И досега в Ст. Загора щяха да твърдят, че Берое е легнал на Левски, ако Силва беше вкарал положението в 120 мин. на финала за купата през 2013 г., но щом всичко свърши добре за тях значи нещата са ОК. Просто манталитет!

Пич,дай да не си говорим глупости.Имаше една много съмнителна серия през 2009-та есента, с една поредица от много интересни загуби именно от Берое,Локо София и т.н.Тогава имаше една неистова вълна от спонтанно искане за оставка на Батков от различните фен фракции в агитката.Той си реши проблема като си купи шпиц-командата на София-Запад.Там някъде спрях да ходя в Б...

2013-та беше най-абсурдната година в историята на Левски.Левски беше съсипан,смачкан,грохнал и унижен футболен гранд.Бяхме буквално смазани и още през септември вече приключвахме сезона.В отбора имаше 1 играч и половина,а юбилея беше посрещнат не като празник, а като помен...

Дайте да не се връщаме назад,а да гледаме как да спомогнем клуба ни да се развие и да бъде отново на върха.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Левски”