Ботев - ЦСКА-София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Ботев - ЦСКА-София
Сега ще видим дали подема е реален. Надявам се да няма оправдания след мача.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
BEROE_StZ написа:Успех на Ботев. Дано рефера да бъде що-годе обективен, ако е подобие на Ставров не ви чака нищо добро.
То добре, че играта ви беше висша класа, та само и единствено реферът ви попречи да вземете нещо.

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Така както си го знам Ботев...ще им е изключително трудно да направят трети поред силен мач.Не казвам ,че е невъзможно ,но просто е ОГРОМНА рядкост.Само поради тази причина давам знак 2 ...Само да не контузите някой от малкото ни адекватни играчи ,канари...Че след 2 седмици ще готвиме телешки курбан и ни трябват майсторите касапи/готвачи 

- Заклет Левскар
0:0
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Re: Ботев - ЦСКА
ivo55 написа:Не ми се вярва да е титуляр. Но бих проследил с интерес представянето на ЦСКА в посочения състав, но с Галчев вместо Пинто. По мое мнение съставът е сбъркан като постройска в това, което е приложено като снимка. Според мен сме с двама дефанизвни, а не с 1. Шимао е по-назад.
Затова не може да изнесеме топката пред чуждото наказателно поле

Леевски, оле

Съгласен съм имайки предвид посредствеността на футболистите, играещи в България.
Иначе, ако имаме научени футболисти, можещи да играят с едно докосване, имащи способността да стрелят и отдалеч, в такъв случай постройката би ни била последния проблем. Всъщност, няма пречка в защита да са с една постройка, в нападенив с друга. Даже през мача по сигнал да сменят постройките и схемите на игра. Ама за това трябва материал и няколко години системна работа.
Иначе, ако имаме научени футболисти, можещи да играят с едно докосване, имащи способността да стрелят и отдалеч, в такъв случай постройката би ни била последния проблем. Всъщност, няма пречка в защита да са с една постройка, в нападенив с друга. Даже през мача по сигнал да сменят постройките и схемите на игра. Ама за това трябва материал и няколко години системна работа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Билети за гостуващите привърженици на ЦСКА ще се продават на касите на "Армията" и на касите в Коматево, 2 часа преди мача. Всички в Пловдив !
MAXIMUS написа:Билети за гостуващите привърженици на ЦСКА ще се продават на касите на "Армията" и на касите в Коматево, 2 часа преди мача. Всички в Пловдив !
Всички, всички, колко да са всички?
400 човека макс....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
1-1 стратегически,след това уволняват мамалигата и назначват Чичовото
-
- Контакти:
Срещат се равностойни отбори редуващи силни и слаби мачове.Всеки изход е възможен.За мен най-реален е равният резултат,но една победа би имала голямо предимство за нещо по-сериозно от любимият ми Ботев.Колеги какви уговорки ви се въртят в главичките.