UCL: Пари Сен Жермен - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: UCL: Пари Сен Жермен - Арсенал

Мнениеот Udoji90 » 13 сеп 2016 23:46

Защитата тотален леш... Добре, че Кавани беше сакат и Оспина извади няколко положения. Венгер с "гениален" ход да пусне Алексис там, където е най-безполезен. :x Жиру пък втора поредна година в първия мач от групите си изкарва червен картон. :evil: Как да е, ужасно играхме и на фона на представянето ни този Х си е направо като победа.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 сеп 2016 08:56

Много зле наистина. Само един гениален ход направихме- пускането на Оспина, който сам ни спечели точката. :) В крайна сметка се оказа, че дори и в тази лоша форма ПСЖ ни скъсаха шортите. Все пак има и едно положително нещо, което е от значение- взимаме точки с всякаква игра т,е. късметът е с нас. Макар че можеше дори да спечелим. Друго нещо ми прави впечатление, че доста лошо влизаме в мачовете. Чакаме да ни вкарат, тогава тръгваме да правим нещо. Снощи трябваше да загубим, но се справихме. Чудя се има ли причина Чех да не пази снощи, ще залагаме ли оттук насетне повече на Оспина, защо не игра най-добрия ни играч до момента Тио Уолкот, защо Жиру беше резерва и първенството или ШЛ ни интересува повече? :lol: Гоу, гоу както се казва... :)

О, да, Жорето също сътвори гениален ход, иначе точката я губехме сто процента. :lol: :lol: Иначе Мустафи ми харесва с какъв хъс се включва всеки мач. Но трябваше да я вкара онази с главата. 5 на 2+1 бяха положенията като съотношение, но пък интересен и напрегнат мач се получи, най-вече напрегнат за нас. :lol:

Направих 50 точки с мижавия си отбор, само от тази гледна точка съм доволен. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 сеп 2016 09:24

Ужас :o Дядо Венгер да си пуска английските надежди Окси и Айоби срещу Бърнли, Бъртън Албиън и Дагенъм енд Редбридж, в ШЛ не искам да ги виждам :x Тоя малкия голямо дърво - чисто положение пропуска 2 пъти, айде първия път Алексис я вкара, ама с втората взимахме мача :!: При такава трагична игра, щяхме да ги биеме ... Отзад бяха трагедия, няма синхрон, спъват се един в друг, късмет , че не паднахме :!: Алексис е добър играч, но е 1.60 с вдигнати ръце, а излизаме с него за център-нападател ... Пробива се по крилото, обаче няма да кого да се центрира и топката се връща назад ... Колегата с шубата да си пие по-често гинко билобата :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 сеп 2016 14:59

Ами разбра се, че не няма да ни е приоритет ШЛ-то. С други думи през ШЛ-то ще ни е и тази година. От което може да се възползва бразилският гранд Лудогорец. :) Като казах, че не искам да виждам Тио и Окс заедно, нямах предвид да видя Окс и Айоби точно, а по-скоро Лукас да бъде използван като крило. Ама нъцки! :lol: Ако така ще играят и за първенство, ще сменим Юнайтед за Лига Европа, но засега имам оправдание с тежката програма, сега в следващите двубои не трябва да има оправдания. Ако трябва да съм честен от това, което видях, Базел и Лудогорец няма какво да направят в тази група на ПСЖ и Арсенал, освен ако не ни се играе футбол. Ужас, неужас взета е точка на фаворита за спечелването на ШЛ! 8-)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 14 сеп 2016 20:03

Трябва да благодарим на Кавани и Оспина, че не бяхме разгромени в тази среща. Във втори пореден мач започваме изключително слабо, като този път до почивката не направихме абсолютно нищо. През целия мач когато топката беше у нас играчите си я подаваха до безкрай и накрая следваше неточен/невъзможен за стигане пас. За мен абсолютно НЕзаслужена точка за нас, а най-парадоксалното е, че дори можехме да спечелим ако Айоби беше вкарал накрая. Крайно време е Дядото да разбере, че Касорла е на 32 и няма как в рамките на 3 дена да играе 2 пълни мача на ниво, за мен снощи испанецът просто отсъстваше от мача и играхме с 10 човека. По мое мнение Начо също трябва да седне малко на пейката. Едно нещо обаче не можах да разбера: Джака и Жиру за Хъл ли ги пазехме или за Нотингам, предполагам и Венгер се е зачудил :)

Udoji90 го е написал кратко, точно и ясно. :)
Как да е, ужасно играхме и на фона на представянето ни този Х си е направо като победа.

[offtopic]Не малко наши фенове отдавна искат Венгер да купи Кавани. Мисля, че този мач би трябвало да им е показал, че втори Жиру просто не ни е необходим. :)[/offtopic]
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 сеп 2016 09:00

Какъв втори, то тоя е по-зле от Жиру, че и по-грозен даже :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Арсенал”