Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот 1palq4o1 » 30 авг 2016 12:47

За добро или за лошо-тоав е!
Надявам се да е за добро?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 авг 2016 12:49

А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори! ;)
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение ;) ....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 авг 2016 12:51

Ами аирлия да е! То не, че нещо е толкова ново, ама най-сетне се приключва с потайностите и недомлъвките. Има ясна личност начело на клуба, притежател на акциите, с някой лев в джоба. Схемите със спонсори и прочее фокуси стават ненужни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 12:51

kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....
Имам лошото предчувствие, че дори не само Киро Домусчиев, а и други, от "управляващите кръгове" имат желанието да затрият ЦСКА и "Левски"...
С ЦСКА почти успяха - привърженик, след привърженик се отказват от онзи...преместен отбор. На дневен ред е "Левски" и...просто намаляване на опасната фенска маса, която може да влияе дори на избори! ;)
Локото го ритнаха вече и на софиянци им остават или фалшиви отбори, или кротката Славия на бат` Венци Тотото...
Честно казано, това напълно съвпада с доктрината на "Новия световен ред", където всички трябва да бъдат послушни и под наблюдение ;) ....

Лупи? Не може да си сериозен. Русев е бизнесмен, а Лупи е обикновен измамник.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 30 авг 2016 12:52

Не разбрах, платил ли е акциите и по колко..?!
Щото, ако само си ги подхвърлят като салфетки един на друг, това означава, че или Левски струва 0 лева или сменят един бушон с друг..

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 30 авг 2016 12:52

kiril.a.d написа:А на мен, защо ли ми се струва, че след управлението на тримата "титани" се връща някакъв "лупи"?....

:D :D :D :D
Левски до гроб!!!
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 30 авг 2016 12:52

Иска ми се с него да дойде и изцяло нов екип от-до, хора, разбиращи и футбола като игра и как да правят бизнес.
Да има прозрачност от къде идва всяка стотинка и къде отива, да се наложи строг финансов контрол и да се дават пари за играчи заслужаващи инвестицията!!!
Аз мисля, че всички досегашни "скаути" трябва да бъдат изгонени и заменени с хора на които Желязков ( единствено той трябва да остане от досегашните директори ) може да разчита!
Случат ли се тези неща, играчите ще се успокоят и мачове като срещу "Монтана" ще останат в един далечен кошмар!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 авг 2016 12:53

Колега, некви параметри по "сделката" .... или просто тримата тенори му прехвърлят акциите си?
[offtopic]... т.е. реалният собственик остава същия[/offtopic]
Последна промяна от Red_Neck на 30 авг 2016 12:55, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 авг 2016 12:53

eddie написа:Не разбрах, платил ли е акциите и по колко..?!
Щото, ако само си ги подхвърлят като салфетки един на друг, това означава, че или Левски струва 0 лева или сменят един бушон с друг..

Бе, хора...наистина ли не виждате разликата между Тонев и Русев?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 30 авг 2016 12:54

1palq4o1 написа:За добро или за лошо-тоав е!
Надявам се да е за добро?

комши, за добро ще ни останат само пиеньто, еденьето и жените :lol:
другото...каквото ни кажат "отгоре" ;) ...да видите и вие, младите, що е това тоталитаризъм...ама направо безизходен тоталитаризъм, поради световен обхват! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Левски”