България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Мнениеот Red joker » 17 авг 2016 11:09

plamak написа:Опасността наистина е реална. Англосаксонците никога няма да помогнат на България, а точно обратно, винаги са готови да ни продадат и да ни ликвидират, като народ. В тази ситуация трябва Балкански съюз срещу Турция и само това ще ги спре.

Бате, ние с кво ше участваме в този съюз :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2016 11:18

orlando7 написа:Човека казва ,че положението е опасно и вие веднага-трол,та трол! Като дойде яйцето до гъза,друга песен ще се пее!

То вече е дошло :idea: :idea: :idea: Тоя лумпен щом свали руски самолет и си спретна „преврат“ ,за да си отвърже ръцете за репресии в собствената си страна,няма да му мигне окото и да посегне на една държава без армия и без каквато и да е протекция от Великите сили :!: :idea: ;) Ислямизацията в Турция е държавна политика!Тече война между Християнтво и Ислям,в Световен мащаб ,на различни фронтове!Това с бежанците е ответен удар на исляма срещу намесата на Запада в техният свят!
Според мене опасността е повече от реална и грешката ни беше ,че се противопоставихме на Русия!Запада никога не е бил с нас,още от време оно!Нищо добро не сме видяли от там,още повече пък от Америка!

nedkos

Мнениеот nedkos » 17 авг 2016 11:23

и с какво съм трол , с това че казвам нещата такива каквито са ли , че това не си го измислям аз, знаете ли какво става в момента на границата , едва я удържат и въпреки това по на 200 мигранти всеки ден успяват да пробият и да навлязат в милата ни родина, това е всеки ден , вместо да ме плюете се замислете , отворете някой сайт , гледайте новините , БЪлгария нам армия и тя е умишлено унищожена , в Кърджали и друг на Турция градове не може да чуеш българска реч, хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски , за 25 години за построени над 400 джамии ! ако искате ме слушайте , аз казвам това което виждам , а по БНТ и БТВ освен турски сериали друго няма да видите !

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 17 авг 2016 11:42

nedkos написа:и с какво съм трол , с това че казвам нещата такива каквито са ли , че това не си го измислям аз, знаете ли какво става в момента на границата , едва я удържат и въпреки това по на 200 мигранти всеки ден успяват да пробият и да навлязат в милата ни родина, това е всеки ден , вместо да ме плюете се замислете , отворете някой сайт , гледайте новините , БЪлгария нам армия и тя е умишлено унищожена , в Кърджали и друг на Турция градове не може да чуеш българска реч, хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски , за 25 години за построени над 400 джамии ! ако искате ме слушайте , аз казвам това което виждам , а по БНТ и БТВ освен турски сериали друго няма да видите !

Хей лъжльо, в села и градове турци и българи живеят в мир!
Такива като теб с лъжи създават напрежение!
Трябва да те намерят и да те питат каква "истина казваш"?
Не настройвай хората едни срещу други, ще пострадаш точно ти!!!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2016 11:51

krumeto написа:
nedkos написа:и с какво съм трол , с това че казвам нещата такива каквито са ли , че това не си го измислям аз, знаете ли какво става в момента на границата , едва я удържат и въпреки това по на 200 мигранти всеки ден успяват да пробият и да навлязат в милата ни родина, това е всеки ден , вместо да ме плюете се замислете , отворете някой сайт , гледайте новините , БЪлгария нам армия и тя е умишлено унищожена , в Кърджали и друг на Турция градове не може да чуеш българска реч, хляб не можеш да си купиш ако не знаеш турски , за 25 години за построени над 400 джамии ! ако искате ме слушайте , аз казвам това което виждам , а по БНТ и БТВ освен турски сериали друго няма да видите !

Хей лъжльо, в села и градове турци и българи живеят в мир!
Такива като теб с лъжи създават напрежение!
Трябва да те намерят и да те питат каква "истина казваш"?
Не настройвай хората едни срещу други, ще пострадаш точно ти!!!

Те и в Югославия живееха,даже имаше десетки хиляди смесени бракове,ама една провокацийка им развали идилията!Това не зависи нито от българите ,нито от турците в България :idea: :!: Винаги е имало обаче,идиоти и от двете страни ,на които им трябва много малко,за да запалят пожара ;)

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 17 авг 2016 12:34

nedkos написа:в Кърджали и друг на Турция градове не може да чуеш българска реч

Ето тук ме ядоса! Как на Турция градовете? Тези градове са били, са и ще бъдат български! Стига с това твое "на Турция градовете"! На територията на Република България няма турски градове и ако някой мисли другояче, ще му бъде показано, че греши. Стига с тези глупости - знам, че всеки има достъп до Интернет, но май е време твоят да бъде ограничен! МТГ какво мислят - допустимо ли е в техен сайт да се говори така и да се правят внушения, целящи отцепване от територията на дадена държава и каквото и да било нарушаване на териториалната цялост на суверена държава? Някой модератор ще каже ли, заставайки зад думите си и поемайки пълната отговорност? :evil:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 авг 2016 13:21

Red joker написа:...Винаги е имало обаче,идиоти и от двете страни ,на които им трябва много малко,за да запалят пожара ;)

Ти и авторчето на темата сте убедително доказателство за това. ;) Иначе ми е много интересно, как новите антизападни и антитурски опорни точки на руските тролове съжителстват с резултатите от сърдечната среща Путин-Ердоган преди малко повече от 3 седмици в Санкт Петербург!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 авг 2016 13:25

kanara1978 написа:Истина е Ванга го е предсказала.Без да пукне пушка,Турция ще вземе парче от Бг.И тогава народа ще се вдигне и ще вкара в затвора всички политици,управлявали последните години.

Ако Ванга беше предсказала навреме, че като малък ще паднеш тежко върху главата си, сега помощното училище в Пловдив щеше да има един възпитаник по-малко, а този форум - един нормален потребител повече... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2016 13:45

Русия е единствения агресор. То целия рейтинг на тоя гном Путин се крепи на лозунги за силна държава и "за нас важни са хората". А всъщност една капачка за буркан не могат да направят, ако не е нефта ще ми ядат к*ра.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Свободна зона”