Лига Европа - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- old_traff
- Контакти:
Re: Лига Европа - 2016/17
Юнайтед с купата! 

Чисто статистически годината трябва да ни е нулева, откъм брой участници в групите, както бе предната и каквато не би трябвало да бъде следващата. Откакто е такъв форматът на турнира ето какво се случва:
2005 - Левски, ЦСКА и Литекс
2006 - Левски
2007 - 0
2008 - 0
2009 - Левски и ЦСКА
2010 - Левски и ЦСКА
2011 - 0
2012 - 0
2013 - Лудогорец
2014 - Лудогорец
2015 - 0
2016 - ...
Лудогорец още не са се класирали.
Също така е вярно и че сега на европейското една камара подобни статистики отидоха на кино. Аз стискам палци и на 3-те отбора пък каквото стане.
2005 - Левски, ЦСКА и Литекс
2006 - Левски
2007 - 0
2008 - 0
2009 - Левски и ЦСКА
2010 - Левски и ЦСКА
2011 - 0
2012 - 0
2013 - Лудогорец
2014 - Лудогорец
2015 - 0
2016 - ...
Лудогорец още не са се класирали.
Също така е вярно и че сега на европейското една камара подобни статистики отидоха на кино. Аз стискам палци и на 3-те отбора пък каквото стане.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Имам доста симпатични отбори в турнира :
Атлетик Билбао , Селта , Фиорентина , Интер , Шалке 04
Ще видим и по нататък кои ще влезнат .
Атлетик Билбао , Селта , Фиорентина , Интер , Шалке 04
Ще видим и по нататък кои ще влезнат .

Последна промяна от 1914.1902 на 22 юли 2016 12:57, променено общо 1 път.
- Shadow_570
- Контакти:
veni__85 написа:Балкански Орел написа:От отборите, които вече са ясни за групите за мен най-сериозно ще играят:
Шалке 04, Зенит Санкт Петербург, Атлетик Билбао, Фиорентина и Фейнорд.
Иначе се надявам Берое и Левски да стигнат до плейофите.Да не забравяме, че ако отстранят съперниците си ще им вземат коефицентите и после ще бъдат поставени.
Ако Левски и Берое отстранят Марибор и Хик им вземат коефицента само за третия кръг, защото жребия се тегли предварително. Така, че , ако двата отбора стигнат плейоф ще бъдат непоставени. Липсва ми годината когато имахме три отбора в групите на УЕФА, и двете поредни години с два отбора в групите на ЛЕ. Надявам се тази година и Левски и Берое да успеят да влезнат в групите (колкото и несериозно да звучи в момента). Чудеса във футбола са ставали, защо да не станат и тази година.
Ако няма български представител тази година в турнира, за мен лично няма отбор на който да симпатизирам. Миналата година бях за Лацио , но те записаха най-слабия си сезон, от доста години насам, както в турнира така и в калчото.
И аз така си мисля. Берое трябваше да бие тук с 2-1 в хелзимки онези щяха яростно да атакуват и 2-1 в 1-вия мач и в началото на 2-рия мача при 0-0 иприменро става1-0 за тях общия става 2-2 и накрая берое играе отново за 1-1 гол на чужд терен гол в 90мин и готово. МИсля че на контраатака ще играем което не е сигурно колко голям успех ще ни донесе трябва да не играем страхливо. Левски можеха да бият поне с едно 2-0 чисто имаха потенциала и възможностите но липса им като на берое нападателят които да завърши последния удар към вратата !! Говори се за серджиу буш че ще идва в берое не знам аз мисля че той няма да доиде той обича цска и според мен не би се върнал . Пари може да иска много (заплата) и така не известни много !! но пък играем в еропа това може да е мотив-причина. !!!
Фейенорд, Билбао, Лиеж. Но накрая ще я вземе Севиля, разбира се.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- thisisthelife
- Контакти:
Само аз ли съм на мнение, че в последно време мачовете за Лига Европа са доста по-интересни, отколкото тези в ШЛ? А за статистиките и нашите отбори в ЕКТ - надявам се тази година да имаме поне 1 отбор в който и да е от двата турнира.
Truth is hate for those that hate the truth.
sunscres92 написа:УЕСТ ХЯМ!!!!!!!!
Те до групите дали ще стигнат?

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
rhaegar написа:sunscres92 написа:УЕСТ ХЯМ!!!!!!!!
Те до групите дали ще стигнат?
Почти сигурно не, но няма значение !!!!
Като фен на италианския футбол ще стискам палци на Фиорентина но се надявам и да има БГ отбор а защо не и повече от един, така че успех и на Левски и Берое дано стигнат поне до групите. Сега с увеличаване на бонусите и с наградата за шампиона, участие в ШЛ, интереса към турнира ще се повиши значително и може би няма да бъде подценяван от отборите от топ първенствата в Европа.
- Черният козел
- Контакти:
sportlife написа:Здравейте, който се интересува от прогнози и залози може да посети нашата страница във Фейсбук. Прогнозите са напълно безплатни. https://www.facebook.com/Sport-life-Спортни-залози-1054564197925016/?fref=ts[color=#FF0000][color=#FF0040][color=#BF0040][color=#BF0000][color=#BF0040]![]()
[/color][/color][/color][/color][/color]
Добрия играч не се интересува от други мнения !!! Всичко друго е за пари !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.