Чавдар (Ловеч) - Интер Милано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

progres1986
Контакти:

Re: Чавдар (Ловеч) - Интер Милано

Мнениеот progres1986 » 13 юли 2016 15:10

zaleza1234 написа:
ivodm72 написа:
tyranta написа:
DmG написа:Ей сега видях, че Чавдар Ловеч имат мач със Интер Милано.
Интер Милано знаят ли?
нищо, важното е да се рекламира ритаането на топка.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/cska ... ter-382457 - Аз знам за този мач , утре по Диема ще го дават ти си гледай каквото искаш пука ми на ПУКАЛОТО хахах .

http://www.bulgaria.utre.bg/2016/06/13/ ... sska_inter

НАВСЯКЪДЕ ПИШАТ ЗА ВЕЛИКИЯ ЦСКА и престижната контрола с ИНТЕР МИЛАНО ! само в болните ви мозъци има контрола на Литекс,Чавдар или каквото искате си викайте !

Вярвай си

Не само, че си вярваме ми като дойде 23 ти и вие ще повярвате. Отпуска си спрях и 2 самолетни билета ми изгарят за да съм на 23 ти на мач на КОНТРОЛА. ;)

ДА си спреш отпуска и да профукаш самолетни билети заради чавдар-микре? Абе ти си ненормален!!!! :) :)

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 13 юли 2016 15:11

Чавдар - Интер 0-5 , и то ако миланци са с резервите ...

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 13 юли 2016 15:13

ЦСКА в А група, че Лудите няма с кого да мерят сили!
ЦСКА не е търговско дружество, а цвят, емблема, фенове, стадион, треньор, футболисти и т.н.....

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2016 15:31

Ловчанлии винаги са намирали добри отбори за контроли. :?

Друг е въпросът, с какви играчи ще излязат италианците ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 юли 2016 15:42

Не виждам нищо лошо в обединението на Чавдар от Етрополе с Литекс от Ловеч и трансформирането им в ЦСКА!!!Ние от наше село например решихме да обединим нашият отбор "Куцото муле" с отбора на Виница "Пийналите глигани" и след това да се трансформираме в Манчестер юнайтед!!!Ще играем мачовете си на стадион "Олд Трафорд" и ще станем членове на английската Висша лига!!!Автентичния Ман. юн. ще играе във второ ниво на английския футбол,а някои заблудени техни фенове,ако не припознаят нашия хибрид....да си гледат оригиналната майка!!!Говорили сме с Нейно Величество,която е леля по майчина линия на едно от нашите момчета-Бацо Англичанина и тя е почти съгласна!!!От УЕФА казаха,че щом може за Г.Ганчев,може и за нас!!!Така,че скоро и ние ще поканим за контрола Интер Милано!!!Дано да дойде автентичния,защото италианците и те са си мамата тракали!!!Като нищо ще измислят още два-три Интера и още два-три Ювентуса!!!Страшни мафиоти са и нямат нито капка почтеност!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 юли 2016 16:25

Не очаквам Интер да излязат с топ състава си, така че 2-5 ми се струва резонен резил, ама няма да се плашите - затова са контролите. После напред към петата! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 юли 2016 16:28

Според мен Гриша Ганчев съсипва ЦСКА, тъй като това, което ще играе в А група няма как да се приеме за ЦСКА, а да не говорим, че ЦСКА, който спечели промоция за Б група и спечели купата на България все още съществува.
На него ако наистина му пукаше за отбора и феновете, нямаше да ги поставя в подобно комично положение, а щеше да оздрави футболният клуб и ПФК ЦСКА АД да играе в А група, а не хибрида, който създаде.
Нямало да плаща задълженията на други, ми като не иска да ги плаща, никой не го кара да взима клуба, който взе с активите и пасивите, но сега иска да се ползва само от активите му. Все едно аз да закупя или взема фирма пред фалит и след това да кажа, че не съм длъжен да плащам задълженията ѝ, а само да ползвам активите, при положение, че съм я взел и с двете.
Така, че тези, които припознават хибрида за ЦСКА, няма защо да се обиждат от ироничните коментари на останалите, тъй като не те са виновни, а този, който постави отбора и привържениците му в подобно положение.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 13 юли 2016 16:35

Green_Eagles написа:ЦСКА в А група, че Лудите няма с кого да мерят сили!
ЦСКА не е търговско дружество, а цвят, емблема, фенове, стадион, треньор, футболисти и т.н.....

Фенове,менове,емблеми и цветове май есс.Няма такива филми,тук има ЕС,синдик,дългове,ФИФА,НАП.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 юли 2016 16:56

luxorus написа:

Фенове,менове,емблеми и цветове май есс.Няма такива филми,тук има ЕС,синдик,дългове,ФИФА,НАП.

Има май дик за кредиторите, ТЕЦ "Марица Изток 2" и специално за тебе ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 13 юли 2016 16:59

luxorus написа:

Супер ,от фен на Берое -Олимпик (Тетевен) звучи яко! :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”