Бундеслига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бундеслига - 2016/17
Разгеле. Най-после оправихте заглавието на темата. "Германски футбол"..... Боже, прибери си вересиите.
Messi_fan написа:Разгеле. Най-после оправихте заглавието на темата. "Германски футбол"..... Боже, прибери си вересиите.
Е кво му е на заглавието ?

Преди време имаше и други теми с това заглавие ......
Догодина ще напиша : Немски футбол .
- Captain Stottlemeyer
Re: Германски футбол (2016/17)
Messi_fan написа:Captain Stottlemeyer написа:Предполагам повечето от вас знаят, че единственият участник във всички издания на Първа бундеслига от нейното създаване досега е Хамбургер ШФ. На неговия "Фолкспаркщадион" има часовник, който отброява годините, дните часовете и т.н., през които клубът е в Първа бундеслига. Досега часовникът не е спирал...![]()
http://www.sport1.de/fussball/bundeslig ... r-und-dino
П.П. При създаването на Първа бундеслига "Байерн" не е бил поканен за сметка на друг отбор от същия град - "Мюнхен 1860". "Байерн" влиза 2 години по-късно...
Остана и старият агентурен апаратчик да не знае.
Старият агентурен апаратчик знае дори етажа и номера на стаята в МБАЛНП "Свети Наум" на ІV километър в София, където те лекуват...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- old_traff
- Контакти:
С интерес ще следя недолюбвания Лайпцих, след време може да станат конкуренти на Байерн и BVB. 

Captain Stottlemeyer написа:Messi_fan написа:Captain Stottlemeyer написа:Предполагам повечето от вас знаят, че единственият участник във всички издания на Първа бундеслига от нейното създаване досега е Хамбургер ШФ. На неговия "Фолкспаркщадион" има часовник, който отброява годините, дните часовете и т.н., през които клубът е в Първа бундеслига. Досега часовникът не е спирал...![]()
П.П. При създаването на Първа бундеслига "Байерн" не е бил поканен за сметка на друг отбор от същия град - "Мюнхен 1860". "Байерн" влиза 2 години по-късно...
Старият агентурен апаратчик знае дори етажа и номера на стаята в МБАЛНП "Свети Наум" на ІV километър в София, където те лекуват...Това ли само успя да измислиш снощи за цяла вечер къртовски мисловен труд!?...
![]()
Само дето не съм настинал. НЯма за какво да ме лекуват. Тези стари агентурни приоми, моето момче вече не минават. Не и през 2016г.. Шах и мат.

1914.1902 написа:Messi_fan написа:Разгеле. Най-после оправихте заглавието на темата. "Германски футбол"..... Боже, прибери си вересиите.
Е кво му е на заглавието ?![]()
![]()
Преди време имаше и други теми с това заглавие ......
Догодина ще напиша : Немски футбол .
Не ме учи, момченце.
Германски футбол си беше добро заглавие. В тази тема не се обсъжда само Бундеслигата, а и долните дивизии, националния отбор, че дори и женски футбол. Но както и да е, вече е направена темата, няма да проявяваме претенции. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Германски футбол си беше добро заглавие. В тази тема не се обсъжда само Бундеслигата, а и долните дивизии, националния отбор, че дори и женски футбол.
И те така

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Гледам Роде преминал в Борусия
Тия трансферите ги нямат за нищо : ) Само си разменят играчи, а уж конкуренти

aa то било нелечимо ли? Горкото момчеMessi_fan написа:Captain Stottlemeyer написа:Messi_fan написа:Captain Stottlemeyer написа:Предполагам повечето от вас знаят, че единственият участник във всички издания на Първа бундеслига от нейното създаване досега е Хамбургер ШФ. На неговия "Фолкспаркщадион" има часовник, който отброява годините, дните часовете и т.н., през които клубът е в Първа бундеслига. Досега часовникът не е спирал...![]()
Старият агентурен апаратчик знае дори етажа и номера на стаята в МБАЛНП "Свети Наум" на ІV километър в София, където те лекуват...Това ли само успя да измислиш снощи за цяла вечер къртовски мисловен труд!?...
Само дето не съм настинал. НЯма за какво да ме лекуват. Тези стари агентурни приоми, моето момче вече не минават. Не и през 2016г.. Шах и мат.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- thisisthelife
- Контакти:
Очаквам след Роде и Гьотце да се запъти към Дортмунд. Всичко сочи натам, но предстои да видим.
Truth is hate for those that hate the truth.