Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пред банята, след ЦСКА-Дери(не ми махайте темата)
Като за първи мач добре.Важна беше да ПОБЕДИМ.
да им дадем шанс
млади момчета ще ги отстраним но трудно само ЦСКА супер шампиона
Не не с играчи като Руи Мигел и Маркиньос няма да стане. Те просто действат с адски много брак, просто нямат качества за ЦСКА. Целият стил с плетене на много комбинации се преебава от тяхната некадърност
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- a boy named goo
- Контакти:
danko_sot написа:Не не с играчи като Руи Мигел и Маркиньос няма да стане. Те просто действат с адски много брак, просто нямат качества за ЦСКА. Целият стил с плетене на много комбинации се преебава от тяхната некадърност
Да се надяваме, че при завръщането на Владимир Манчев и Спас Делев, тези двамата (Руи Мигел и Маркиньос) няма да помиришат терен, нямам нищо против тях, ама просто нямат качества момчетата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:danko_sot написа:Не не с играчи като Руи Мигел и Маркиньос няма да стане. Те просто действат с адски много брак, просто нямат качества за ЦСКА. Целият стил с плетене на много комбинации се преебава от тяхната некадърност
Да се надяваме, че при завръщането на Владимир Манчев и Спас Делев, тези двамата (Руи Мигел и Маркиньос) няма да помиришат терен, нямам нищо против тях, ама просто нямат качества момчетата.
Да а също и парагвайците и по специално тоя плеймейкъра да е добър, за да може да замества Мигел и Маркиньос в някои мачове, щото само с Тимонов срещу тея отбори дето се затварят на Армията ще ни е много трудно, то се видя срещу сгъстена защита е кофти
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- a boy named goo
- Контакти:
danko_sot написа:a boy named goo написа:danko_sot написа:Не не с играчи като Руи Мигел и Маркиньос няма да стане. Те просто действат с адски много брак, просто нямат качества за ЦСКА. Целият стил с плетене на много комбинации се преебава от тяхната некадърност
Да а също и парагвайците и по специално тоя плеймейкъра да е добър, за да може да замества Мигел и Маркиньос в някои мачове, щото само с Тимонов срещу тея отбори дето се затварят на Армията ще ни е много трудно, то се видя срещу сгъстена защита е кофти
Едва ли обаче скоро специано в Лига Европа ще срещнем толкова затворен отбор като Дери Сити, все пак обаче ние от край време нямаме качествен играч, който да измисли нещо, след напускането на Велизар Димитров, Емил Гъргоров, Флорентин Петре и Христо Янев, определено ни липсват футболисти с въображение. Сега обаче специално аз възлагам големи надежди най-вече на Иван Стоянов и Спас Делев да се превърнат в новите звезди на ЦСКА. Иначе колкото до плеймейкъра, ами ние имаме крещяща нужда от такъв играч още от напускането на Артим Шакири, от тогава който и да е трньор на ЦСКА, отбора играе с два дефанзивни халфа, които единствено могат да рушат играта и двама игарчи по крилата, които евентуално могат да направят някой друг пробив или пък да изсипват топката пред вратата, но определено срещу отбори като Дери е безсмислено да се играят с футболисти с такива функции.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Re: да им дадем шанс
DID0 написа:млади момчета ще ги отстраним но трудно само ЦСКА супер шампиона
да взехте ни всички играчи, леко се гордея с тях

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Едва ли обаче скоро специано в Лига Европа ще срещнем толкова затворен отбор като Дери Сити, все пак обаче ние от край време нямаме качествен играч, който да измисли нещо, след напускането на Велизар Димитров, Емил Гъргоров, Флорентин Петре и Христо Янев, определено ни липсват футболисти с въображение. Сега обаче специално аз възлагам големи надежди най-вече на Иван Стоянов и Спас Делев да се превърнат в новите звезди на ЦСКА. Иначе колкото до плеймейкъра, ами ние имаме крещяща нужда от такъв играч още от напускането на Артим Шакири, от тогава който и да е трньор на ЦСКА, отбора играе с два дефанзивни халфа, които единствено могат да рушат играта и двама игарчи по крилата, които евентуално могат да направят някой друг пробив или пък да изсипват топката пред вратата, но определено срещу отбори като Дери е безсмислено да се играят с футболисти с такива функции.[/quote]
Като цяло изводът е за мен поне, че Любо прави много грешки особено в реденето на състава. Дано си взема поуки, защото всеки новобранец прави грешки. Като цяло обаче смятам, че генералната политика, която се води от Пенев и Титан е правилна и вървим по правилния път, който обаче за момента е доста трънлив и неравен. Мисля, че с Делев, Манчев и още един качествен плеймейкър отборът ще изглежда по друг начин. Трябва да се работи и върху някои тактически разработки на играта, като влизане на скорост от втора позиция на определени играчи, захождане на бековете и други такива комбинации, заучени и незаучени. Тази година не можем да очакваме чудеса в Европа, но трябва да се борим за титлата с зъби и нокти. Ще ни е много трудно с оглед на отбори като Литекс например, май те ще са основният ни конкурент, Левски също традиционно. Черно море и Локо сф също са способни на изненади.
Като цяло изводът е за мен поне, че Любо прави много грешки особено в реденето на състава. Дано си взема поуки, защото всеки новобранец прави грешки. Като цяло обаче смятам, че генералната политика, която се води от Пенев и Титан е правилна и вървим по правилния път, който обаче за момента е доста трънлив и неравен. Мисля, че с Делев, Манчев и още един качествен плеймейкър отборът ще изглежда по друг начин. Трябва да се работи и върху някои тактически разработки на играта, като влизане на скорост от втора позиция на определени играчи, захождане на бековете и други такива комбинации, заучени и незаучени. Тази година не можем да очакваме чудеса в Европа, но трябва да се борим за титлата с зъби и нокти. Ще ни е много трудно с оглед на отбори като Литекс например, май те ще са основният ни конкурент, Левски също традиционно. Черно море и Локо сф също са способни на изненади.
a boy named goo написа:danko_sot написа:Не не с играчи като Руи Мигел и Маркиньос няма да стане. Те просто действат с адски много брак, просто нямат качества за ЦСКА. Целият стил с плетене на много комбинации се преебава от тяхната некадърност
Абе виж сега,мисля че сте малко предубедени относно Мигел и Маркинъос.За мене особено бразилеца беше доста добър снощи(бях на стадиона във В сектор и оттам си личи доста добре самата игра)-и даже заедно с Иван Стоянов бяха най-добрите на терена.Не знам аз лично Маркинъос го харесвам, и стига самия той да има желание да играе,смятам,че може да бъде доста полезен.Португалеца също има качества-тича много,раздава се,върши доста черна работа,,която обаче понякога изглежда малко излишна и неефективна ,но според мене има напредък от миналата година.
Иначе за сания мач, ами нормална победа-и незнам защо още с пъривия мач се почнаха обиди,псувни,искания за оставки,коментари,че играта била безобразна и т.н.Това е едва първия мач бе хора-бихме ,ще отсраним Дери-(оито си мисли обратното или не разбира от футбол или наивник)-да, не беше кой знае на какво ниво самата игра,но все пак беше добре като за начало.
За мене обнадеждаващото бе,че видях ,че отделните футболисти и най-вече новите имат страхотни индивидуални качества,проблема е сработаката,която на този етап напълно липсва-и тука за мене доза вина има и Любо,заради това че 5 мача пускаше онези испанци,които беше ясно ,че ще ги изгони,вместо да обиграва отбора.
Иначе по линии-вратаря нямаше работа,имаше едим момент в които трябваше да се намеси в края и го направи.Аз обаче видях един доста сериозен проблем при него-а имено това ,че не може да рита с левия крак-на няколко пъти му се наложи да отиграва топката с него и го направи доста несръчно-което срещу по-серизоен съперник може и да създаде главоболия.
Защитата сравнително стабилна(за мене Данчо трябва да е титуляр).Лично мене Иванов ме притеснява сериозно.Няма никакво развитие в това момче.Прави всеки мач по 2-3 детински грешки,които досега оправдавахме с младостта,но вече това ще му е трета година като титуляр и максимум до 2-3 месеца трябва да започне да изчиства играта си от тях,защото ще се превърне в поредния изхабен талант.
Вътршните халфове-Коста Янев и Светлъо Петров показаха някой добри неща,но си личи ,че щиковката им е далеч от желаното-а все пак играят на два от най-важните постове и всяка топка преминава през тях.Лично за мене Петров е преминал зенита си и беше странно да го вземем,но пък може и да помогне-за мене обаче след възстановяването на Ел Капитан -двойката трябва да е Янев-Янчев.
Стигаме и до Тимонов-определено си личи че от това момче може да стане голям играч-страхотна техника,пасове в дълбочина,много добре задържа топката-въобще талант откъдето и да го погледнеш.Това което не ми хареса в играта му е факта,че проявява от време на време малко егоизъм и задържа прекалено дълго топката.Центриранията му също не вървяха,а в подготовката половината ни голове паднаха след негови центрирания.
Иван Стоянов-определено най-силния ни играч на терена.Много остър,пробива добре,добра техника-и все пак вкара един доста красив гол-като цяло намерихме си новия Петре.
Така остана само да пожелая късмет и още по-добра игра на момчетата в реванша.
Успех АРМЕЙЦИ.

- a boy named goo
- Контакти:
cska_90
Единственото положително нещо, което демонстрираха Руи Мигел и Маркиньос поне за мен е желанието, друго тези играчи нямат. Руи Мигел нямаше почти нито едно вярно отиграване първото полувреме, а второто се загуби свъсем. Маркиньос пък демонстрира борбеност и желание, поне според мен това снощи му беше един от най-силните мачове в ЦСКА, въпреки това обаче, нито един двамата не залужават да са в ЦСКА, със сигурност са добри и свестни момчета, които имат желание да играят за ЦСКА, ама възможностите им са просто ограничени. Колкото до Иван Иванов, ами мисля, че вчера направи приличен мач, вярно е, че противника не е нищо особено, но пък същинския тест за него ще бъдат двубойте със сериозните отбори, където вече може по-обстойно да преценим за него.
Най-оптималният варинат на състава на ЦСКА в момента е:
---------------------------------------------Здравко Чавдаров-------------------------------------------------
Йордан Тодоров--------------Иван Иванов-----------Кирил Котев--------------------------Йордан Минев
Спас Делев--------------------Тодор Янчев --------- Викторс Морозс-----------------------Тодор Тимонов
----------------------------------Владимир Манчев----Иван Стоянов-------------------------------------------
Естествено също така при евентулани контузии или накзания могат да се добавят играчите : Апостол Попов, Костадин Стоянов, Николай Манчев, Светльо Петров, Коста Янев, Атанас Зехиров и Саидходжа. Другите засега поне за мен не стават, от чужденците с изключение на Морозс всички трябва да се разкарат.
Единственото положително нещо, което демонстрираха Руи Мигел и Маркиньос поне за мен е желанието, друго тези играчи нямат. Руи Мигел нямаше почти нито едно вярно отиграване първото полувреме, а второто се загуби свъсем. Маркиньос пък демонстрира борбеност и желание, поне според мен това снощи му беше един от най-силните мачове в ЦСКА, въпреки това обаче, нито един двамата не залужават да са в ЦСКА, със сигурност са добри и свестни момчета, които имат желание да играят за ЦСКА, ама възможностите им са просто ограничени. Колкото до Иван Иванов, ами мисля, че вчера направи приличен мач, вярно е, че противника не е нищо особено, но пък същинския тест за него ще бъдат двубойте със сериозните отбори, където вече може по-обстойно да преценим за него.
Най-оптималният варинат на състава на ЦСКА в момента е:
---------------------------------------------Здравко Чавдаров-------------------------------------------------
Йордан Тодоров--------------Иван Иванов-----------Кирил Котев--------------------------Йордан Минев
Спас Делев--------------------Тодор Янчев --------- Викторс Морозс-----------------------Тодор Тимонов
----------------------------------Владимир Манчев----Иван Стоянов-------------------------------------------
Естествено също така при евентулани контузии или накзания могат да се добавят играчите : Апостол Попов, Костадин Стоянов, Николай Манчев, Светльо Петров, Коста Янев, Атанас Зехиров и Саидходжа. Другите засега поне за мен не стават, от чужденците с изключение на Морозс всички трябва да се разкарат.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди