Билетче - левче ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Билетче - левче ...

Мнениеот Red_Neck » 18 апр 2016 18:43

Avanti_Ragazzi написа:
sin4ec написа:Според мен и на цена от 10 лева щяха да се разпродадат, но вие си знаете...

Да ама шубето е голема работа!

При нас е евтинийка, щото ритаме на село ...... а вашето билетче за полуфинала колко ще струва ...... един приятел пита ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 апр 2016 18:52

j0rka7aa написа: фенове на сините и все се опитвам да си обясня и все не мога да разбера защо киснете нон-стоп в теми свързани с нас?

Сериозно? Я виж, че цяла тема сте пуснали за Сектор А и вътре червената злоба и завист преобладава... Сега сте почнали да ревете защо вашите теми били налазени. Еми ще бъдат докато се занимавате с нас. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 апр 2016 18:55

CSKA_1948_ написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

:lol: :lol: :lol:

При нас билети могат да се купуват и от други места. Не само от касите. :oops:

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 апр 2016 18:58

korteneca написа:
j0rka7aa написа: фенове на сините и все се опитвам да си обясня и все не мога да разбера защо киснете нон-стоп в теми свързани с нас?

Сериозно? Я виж, че цяла тема сте пуснали за Сектор А и вътре червената злоба и завист преобладава... Сега сте почнали да ревете защо вашите теми били налазени. Еми ще бъдат докато се занимавате с нас. 8-)

Аз лично вашите теми не ги отварям да ги чета, камоли да пиша, а вие не сте се спряли най-малкото от първия полуфинал, не говоря през целия сезон. ;)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 18 апр 2016 19:01

j0rka7aa написа:
korteneca написа:

Аз лично вашите теми не ги отварям да ги чета, камоли да пиша, а вие не сте се спряли най-малкото от първия полуфинал, не говоря през целия сезон. ;)

Ти може да не си, но много други от вашите го правят. Все пак това е форум, всеки може да пише където си пожелае стига да спазва правилата. Не виждам проблем в това. ;)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 апр 2016 19:10

korteneca написа:
j0rka7aa написа:
korteneca написа:

Ти може да не си, но много други от вашите го правят. Все пак това е форум, всеки може да пише където си пожелае стига да спазва правилата. Не виждам проблем в това. ;)

Проблем няма, само дето 90% от мненията, които аз виждам са заядливо насочени.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 18 апр 2016 19:12

[offtopic]
j0rka7aa написа:Проблем няма, само дето 90% от мненията, които аз виждам са заядливо насочени.

Нали не очакваш обяснения в любов? ;D Всеки е свободен да се излага, както му се иска :lol: Е, сега, че някои са рядко повърхностни и комплексирани...не може и без такива - имаме си ги и в двата лагера... Неприятното е, когато точно те станат доста активни покрай някоя "сензация" или проблеми в личния живот :)[/offtopic]
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 апр 2016 19:19

RockSeeker написа:[offtopic]
j0rka7aa написа:Проблем няма, само дето 90% от мненията, които аз виждам са заядливо насочени.

Нали не очакваш обяснения в любов? ;D Всеки е свободен да се излага, както му се иска :lol: Е, сега, че някои са рядко повърхностни и комплексирани...не може и без такива - имаме си ги и в двата лагера... Неприятното е, когато точно те станат доста активни покрай някоя "сензация" или проблеми в личния живот :)[/offtopic]

Не очаквам нищо, просто аз не приемам да влезеш ей така да се из*ереш с извинение в дадена тема, само щото няма кво да правиш и си решил да се заяждаш, както и да е няма кво да се обяснявам повече.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 апр 2016 19:24

Извинявайте, но аз просто споменах,че и на 10 лева щяха да се продадат билетите-нещо, което едва ли червен фен ще оспори. Не може да се търси заяждане във всяко мнение, на което по аватарите има друг цвят от "правилния".
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”