Ливърпул - Тотнъм 02.04.2016 |19:30|
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Тотнъм 02.04.2016 |19:30|
Защитата ни е скандална 

- SgtLiberty
- Контакти:
1-0 

- sven_goran
- Контакти:
Заслужено равенство!
И кое му се заслуженото ?! Гол-подарък за Тотнъм от съдията !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- slash1912
- Контакти:
Справедлив хикс,важното е че ги спряхме за титлата.Лошото за нас е,че с тази палава игра Дортмунд ще ни разкости.За не знам кой път повеждаме и не можем да си вземем мача 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Alexis_Zorbas
- Контакти:
Хендерсън и Милнър , неам думи 

"When the Liverpool fans said 'we want signings', they didn't mean 'sign Ings' "
-
Клоп обърка тактиката и смените в предния мач и загуби а днес излезе с една идея по страхливо ,предвид домакинския ни мач и отново не успя да спечели.
Моята прогноза за шансове за топ 4 през декември, все повече се оказва реална и точна .Клоп се провали в първия си сезон ,ще видим втория ?
Моите хора Коутиньо и Стъридж отново бяха замесени в гола днес . Но Стъридж още не е във форма ,идва ми малко инертен ,няма я нужната острота в действията и видимо след дългата контузия играе по страхливо . Трудно ще бием Дортмунд с подобен Стъридж .
Яд ме е ,че Клоп пуска Данчо Фифата а не по креативния Алън . Яд ме е и че нямаме добър вратар . Идват изключително важните мачове с Дортмунд ,ще видим Клоп как ще се справи ..
Моята прогноза за шансове за топ 4 през декември, все повече се оказва реална и точна .Клоп се провали в първия си сезон ,ще видим втория ?
Моите хора Коутиньо и Стъридж отново бяха замесени в гола днес . Но Стъридж още не е във форма ,идва ми малко инертен ,няма я нужната острота в действията и видимо след дългата контузия играе по страхливо . Трудно ще бием Дортмунд с подобен Стъридж .
Яд ме е ,че Клоп пуска Данчо Фифата а не по креативния Алън . Яд ме е и че нямаме добър вратар . Идват изключително важните мачове с Дортмунд ,ще видим Клоп как ще се справи ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- KOPScousers
- Контакти:
Милнър и Хендерсън са типични английски рендета, с такива играчи до никъде няма да стигнем. Кошмарен мач за Сако, добре, че ни свързват с големи имена като Хумелс на тази позиция и вече се подсилихме с Матип, че лошо ни се пише... Това лято е НАЙ-ВАЖНО подсилването в дефанзивен план, и най-вече смяната на вратаря, Миньоле е добър вратар, но за отбори от долната половина на класирането... Ливърпул не е такъв!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Въобще правим всичко възможно да направим Лестър шампион.....
Не лош мач, но далеч от много добър - разликата от първия мач на Клоп срещу Тотнъм и този - е видима, но не достатъчно голяма.
Не лош мач, но далеч от много добър - разликата от първия мач на Клоп срещу Тотнъм и този - е видима, но не достатъчно голяма.
- dreben23
- Контакти:
Изпуснахте ги лошите. Но благодарим, че им отнехте титлата от ръцете!
Много пропуски, много. Все бяха стопроцентови положенията. Жалко, защото до последно смятах, че ще стигнете до четвъртото място, а и има подобрение в играта. Но тая защита ви прецака сезона. Напъвайте с Дортмунд поне и тяхната е слаба. Има шанс там. 
По принцип Дортмун са ми симпатични, но в тоя сблъсък ще подкрепя вас, успех! Очаткайте Борусия и после със Севиля каквото е писано на финала.. [offtopic]Ливърпул-Севиля е финала като че ли тука. Ама първо трябва да изгърми Ролс Ройс, Оба и Михта- страшнички са си, но пък другите им в отбора не са нищо впечатляващо. Трябва да погледна програмата малко в бундеса, но може и те да вземат титлата накрая, сега ще видим. Ами имат две гостувания на Шалке и Херта, ако там вземат шестте точки пасив и отиде Байерн в китки. Има си още шанс за титла Дортмунд, а и отбора им е по-добър. Тука ще има китки. Определено ще се подсилвам с вестфалци за края, то и без тва змейко води много. Цар е на бундеслига просто, дори с всички познати мачове за кръг, не мога да му се опъна по никакъв начин и с никакви въртележки - взел е топ илевън за сезона, то си личи! Невъзможно е да се изненада - трябва да целя по седем голмайстора на кръг до края, за да наваксам. Не става никак. Евала на бате змейко! Да видим дали ще го удържим в Испания поне.
[/offtopic]

По принцип Дортмун са ми симпатични, но в тоя сблъсък ще подкрепя вас, успех! Очаткайте Борусия и после със Севиля каквото е писано на финала.. [offtopic]Ливърпул-Севиля е финала като че ли тука. Ама първо трябва да изгърми Ролс Ройс, Оба и Михта- страшнички са си, но пък другите им в отбора не са нищо впечатляващо. Трябва да погледна програмата малко в бундеса, но може и те да вземат титлата накрая, сега ще видим. Ами имат две гостувания на Шалке и Херта, ако там вземат шестте точки пасив и отиде Байерн в китки. Има си още шанс за титла Дортмунд, а и отбора им е по-добър. Тука ще има китки. Определено ще се подсилвам с вестфалци за края, то и без тва змейко води много. Цар е на бундеслига просто, дори с всички познати мачове за кръг, не мога да му се опъна по никакъв начин и с никакви въртележки - взел е топ илевън за сезона, то си личи! Невъзможно е да се изненада - трябва да целя по седем голмайстора на кръг до края, за да наваксам. Не става никак. Евала на бате змейко! Да видим дали ще го удържим в Испания поне.

Последна промяна от dreben23 на 03 апр 2016 13:13, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)