Арогантните холандци!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Арогантните холандци!!
Дано ЧМ довечера ги накаже.Що се отнася до изказването на Манолев-съмнявам се,че е било е този дух.По-скоро на някой драскач пак му работи фантазията.Та къде,казваш,прочете статията? 

Последна промяна от dromihait на 30 юли 2009 12:37, променено общо 1 път.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
-
- Контакти:
Успех на 2-та отбора днес!И дано Левски влезе в ШЛ!
-
- Контакти:
Незнам момчета ама аз имам добро предчувствие за довечера. ПСВ не са отбора отпреди няколко години когато играеха полуфинал в ШЛ. Иначе ги гледам много арогантни ама и нашия Кольо е голям непукист. Така, че напред моряци, успех и на ЦСКА довечера.
Тоя тъпак, дето е драснал статията да си я завре отзад, абсурдно е Манолев да е говорил в тоя дух. Иначе холандците да го духат, моряците да мачкат и дано са си изградили оная част от психиката, която за мъничко не им достигна миналата година. Успех!
Бий за да те уважават!
Ако ги остраните следващия път ще му обърнат внимание !
Ако ги остраните следващия път ще му обърнат внимание !
fairplay88 написа:Незнам момчета ама аз имам добро предчувствие за довечера. ПСВ не са отбора отпреди няколко години когато играеха полуфинал в ШЛ. Иначе ги гледам много арогантни ама и нашия Кольо е голям непукист. Така, че напред моряци, успех и на ЦСКА довечера.
В друга тема го бях казал.Кольо пред БТВ,каза за ПСВ,преодолим отбор и се ухили.Само така Коле,ти си велик.
Само Черно море.
може ли някои да ми каже дали мача ще се предава по някоя телевизия? благодаря предварително...успех моряци!
Черно Море не трябва да се предава пред ПСВ!Успех днес!
dimachko написа:може ли някои да ми каже дали мача ще се предава по някоя телевизия? благодаря предварително...успех моряци!
Още никой не знае.Дори и ПРО.БГ,не знаят още.И мерси за пожеланието.
Само Черно море.