Надявам се до мача Смолинг да оздравее, а Блинд да изтрезнее.
1-3
ВЛ | 29-ти кръг | УБА - Манчестър Юнайтед | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 29-ти кръг | УБА - Манчестър Юнайтед
тия ще ви пребият с физика
играх го 1x пък да видим

играх го 1x пък да видим

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- sven_goran
- Контакти:
Ман. Юн навлиза във форма...
1-3
1-3
Ако Смолинг е на линия за този мач, очаквам Блинд да седне на пейката и защитата да има вида: Варела--Фосу-Менса--Смолинг--Рохо .... Ще ми е много любопитно да видя как ще си партнират Менса и Крис.
Ако Смолинг не е на линия: Варела--Фосу-Менса--Блинд--Рохо
Има и някаква вероятност според мен на левия бек да почне Дармиан. Лично за мен Варела в момента не трябва да се бута. Представя се много добре и в двете фази.
Напред отново очаквам да почнем с Морган, Ерера, Мата, Марсиал, Мемфис и Рашфорд.
Мисля, че ще продължим серията от победи. 1:3 (Марсиал, Мемфис и Рашфорд)
Ако Смолинг не е на линия: Варела--Фосу-Менса--Блинд--Рохо
Има и някаква вероятност според мен на левия бек да почне Дармиан. Лично за мен Варела в момента не трябва да се бута. Представя се много добре и в двете фази.
Напред отново очаквам да почнем с Морган, Ерера, Мата, Марсиал, Мемфис и Рашфорд.
Мисля, че ще продължим серията от победи. 1:3 (Марсиал, Мемфис и Рашфорд)
УБА са непобедени в последните три мача от първенството, след прекрасните резултати срещу Кристъл Палас, Евертън и Лестър и вече са на 12 т. над зоната на изпадащите и не са застрашени от изпадане. МЮ са с равни точки с градските съперници след трудната победа през седмицата над Уотфорд. Двата отбора са си отбелязали 17 гола в последните 3 срещи на Дъ Хоутрънс, така че ни очаква доста интересен мач. Все пак "червените дяволи" би трябвало да вземат своето или добрата работа през последните седмици ще се обезсмисли.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Очаквам под 2.5 гола в този мач. Ще е изключително трудно да победим тежък за противопоставяне съперник като УБА ! Прогнозата ми е Х !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Така аз си мисля,че набираме скорост и прогнозата ми е 2:0 за нас.

Мач, който трябва да спечелим на всяка цена.
Победата днес, със сигурност ще открие нови хоризонти, които например бяха доста далеч от нас допреди 5-6 кръга.
Малко факти
Манчестър Юнайтед(гостувания) vs извън топ 10.
3-2-3
УБА домакинства vs топ 5
1-1-2
Форма
8/15 vs 10/15
5 домакинства vs 5 гостувания
11/15 vs 5/15
HtoH 5 мача
2-1-2
На хартия ни очаква труден двубой.
Хубавата новина е, че домакините са освободени от всякакво напрежение и реално вече доиграват сезона(както се казва).
Лошата новина е, че загубите като домакин на УБА са със следните резултати:
0-3, 2-3, 2-3, 2-3, 1-2
т.е за да спечелим(очевидно) трябва да се напънем доста.
Не съм много сигурен, че всичко ще мине безболезнено а.к.а победа с 1-0(но не бих я отказал).
Така че - вкарваме 2+ гола и да идва следващият
Победата днес, със сигурност ще открие нови хоризонти, които например бяха доста далеч от нас допреди 5-6 кръга.
Малко факти
Манчестър Юнайтед(гостувания) vs извън топ 10.
3-2-3
УБА домакинства vs топ 5
1-1-2
Форма
8/15 vs 10/15
5 домакинства vs 5 гостувания
11/15 vs 5/15
HtoH 5 мача
2-1-2
На хартия ни очаква труден двубой.
Хубавата новина е, че домакините са освободени от всякакво напрежение и реално вече доиграват сезона(както се казва).
Лошата новина е, че загубите като домакин на УБА са със следните резултати:
0-3, 2-3, 2-3, 2-3, 1-2
т.е за да спечелим(очевидно) трябва да се напънем доста.
Не съм много сигурен, че всичко ще мине безболезнено а.к.а победа с 1-0(но не бих я отказал).
Така че - вкарваме 2+ гола и да идва следващият