Руска дрога залива пазара ни и трови децата ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Руска дрога залива пазара ни и трови децата ни
[offtopic]Хора, моля ви, стига с тези глупости. Нито съм ветерок, нито александров, нито данс, нито станко, нито шот гън. Каква е тази параноя, която ви е обхванала? Стига.[/offtopic]
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
-
Alkonost написа:James Beattie написа:Това не дрога! Путин облъчва наши деца и русофилизира ги! Отсрешния бряк на Варна и Бургас е Русия. От там идва лъча!
Видях го лятото и аз лъча на морето. Идваше от Крим и русофилизира всичко наоколо, даже и гларусите.
Само умствено силните , биха видели този лъч. Другите русофилчета са вече облъчени и мозъците им са станали на пихтия.
Uncle_Sam написа:[offtopic]Хора, моля ви, стига с тези глупости. Нито съм ветерок, нито александров, нито данс, нито станко, нито шот гън. Каква е тази параноя, която ви е обхванала? Стига.[/offtopic]
Тия можеш на всеки друг да ги развиваш, но не и на мен. Сбъркал си черквата, в която да се кръстиш! Ама много си я сбъркал...
Свивай бибетата, и то по-бързичко.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
James Beattie написа:Alkonost написа:James Beattie написа:Това не дрога! Путин облъчва наши деца и русофилизира ги! Отсрешния бряк на Варна и Бургас е Русия. От там идва лъча!
Видях го лятото и аз лъча на морето. Идваше от Крим и русофилизира всичко наоколо, даже и гларусите.
Само умствено силните , биха видели този лъч. Другите русофилчета са вече облъчени и мозъците им са станали на пихтия.
Винаги съм подозирал, че в мен има нещо гениално

Ама май наоколо този път гъмжеше я от гении, я от умствени великани, защото лъча го видяха всички. Е, после всички, разбира се, станахме русофили.
Не че и преди не си бяхме такива

Believe in her, if you are able...
[offtopic]Веднага руските тролове налазихте темата и я опропостихте[/offtopic]
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Uncle_Sam написа:[offtopic]Хора, моля ви, стига с тези глупости. Нито съм ветерок, нито александров, нито данс, нито станко, нито шот гън. Каква е тази параноя, която ви е обхванала? Стига.[/offtopic]
Вярвам ти, че не си Станко, защото точно той първи те разконспирира. Е, после беше лесно да се събере две и две, но лаврите са си негови.
Uncle_Sam написа:[offtopic]Веднага руските тролове налазихте темата и я опропостихте[/offtopic]
А се очертаваше като такава прекрасна тема, в която Ветерок 2 и Ветерок 3 си разменят аргументи в защита на разгромяващата си теза.
П.п. Я пуснете тримата още една, обещавам да не я доближавам.
-
James Beattie написа:Това не дрога! Путин облъчва наши деца и русофилизира ги! Отсрешния бряк на Варна и Бургас е Русия. От там идва лъча!
Бряк ? Какво е "бряк" ?

Брато,може да не си ДАНС,Ветерок ,Мачорок и т.н.ама със сигурност си малко лайнар,а?
Хич не е измислица тази дрога http://vbox7.com/play:96bb29114b
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Върни се в “Кошче за отпадъци”