Ще има ли футболна Висша лига 2016/17?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще има ли футболна Висша лига 2016/17?
Колкото и да са малоумни в БФС не вярвам да си вкарват такъв автогол .
ShooterMan написа:Твърдо съм зад идеята, която се лансира за УВЕЛИЧАВАНЕ на отборите в А група (Висша лига) на 16 и по този начин да се даде рестарт на клубове като ЦСКА, Локо Сф, Литекс, Спартак Пл, Дунав, Нефтохимик, Миньор, Спартак Вн, Ботев Вр, Локо Го, Етър и т.н.!!! Още когато тръгваше намаляването на отборите в А група казах, че се върши футболно престъпление с НЕВЪОБРАЗИМИ последици, казвах го още преди 15 години в този форум и го повтарям винаги....ДОРИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВИЖДА КАКВО ДОВЕДЕ ТОВА!!! Празни стадиони, сринати футболни центрове...От слугинаж към богаташи и мутри беше всичко...а накрая опоскаха и мутрите. НЕЗАБАВНО възстановяване на ТРАДИЦИОННАТА А група с 16 отбора и 2 турнира за Купи - Купа на България и Купа на ПФЛ (и двете с квоти за ЕКТ). Строг финансов мониторинг на всички клубове, забрана за заплати извън някакъв устгановен максимален стандарт. Забрана за трансфери и комисионни под масата, всички трансфери през БФС с ПУБЛИЧНО обявени цифри, които да се облагат данъчно.
Много лесно я виждате тая работа, а наясно ли сте,че отбори като Боте Вр.,Спартак Вн, Миньоро и т.н. като платят по 1000 лв. заплата на 16-18 човека и няма да имат пари да идат да играят навън на повече от 200 км. А вътре мачовете ще им почват с 1 по час закъснение, защото до последно ще се чака някой да донесе парите за съдийските. Като капак ще завлекат доставчици на храна, мин. вода, екипировка, ток, вода телефон и какво ли още не и ще фалират още на полусезона. И после какво? Яйде спецовете с идеята да върнат ЦСКА и Локото в А група да обяснят после какво? И кое Локо ще вкарат във Висшата лига на низшата държава България? Това новосъздаденото или онова истинското на Касев? За Литекс изобщо не говоря, защото тия идиоти от изпълкома нямаха право да изхвърлят един обезпечен финансово отбор с над 20 национали, за да се чудят сека как да връщат ония фалиралите и други които ще фалират още на полусезона!
Нямам нищо против да има, дори нека да е с 20 отбора, стига те да отговарят на строги правила без компромиси, а именно: терен, осветление, гарантиран минимален бюджет с банкова гаранция, липса на дългове или разсрочени такива с всичките съответни документи, работеща ДЮШ. Но ме съмнява, че и 10 клуба ще ги докараме при това положение.
- batmanlevski
- Контакти:
ще има да , трябва да върнат Локо Мездра, Локо Горна,Нефтохимик и всички които ги изгониха от А група , заради това,че са били Цска
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Принципно звучи добре - създаване на строги критерии за стадиони, терени, финанси и след конкурс се избират 16-те с най-добри проекти. Проблемът е, че със същите управници това ще е от трън, та на глог. За да се случи рестарт, трябват нови хора, нов Конгрес. Сини и червени, жълти и зелени, пембени - всички трябва да загърбят за момент враждата помежду ни, за да разкараме тази паплач от "Иван Асен II" 26. Всичко друго е лаладжийство.
-
- Контакти:
"За каква Висша лига ми говори?! Все съм чувал налудничави мнения, ама толкова налудничави… Нямаме лига. Имаме 8-9 отбора. Това да не е Англия.Футболният съюз е написал много наредби. А от Левски специално не са спазвали нито една наредба.Левскарите имат лоби.Интересите на Левски да бъдат защитени и никой друг.Когато аз за сефте бях президент, един друг президент си извади отбора. Помните. За Левски като извади отбора нямаше такива санкции“-каза президентът на Славия Венцислав Стефанов в доста емоционален коментар за проблемите в българския футбол.
Последна промяна от ticha i vladislav на 05 фев 2016 15:21, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Щом най горе го предлагат , значи може да стане......ОТ есента не.....но догодина да !!!
Трябва време да се даде на отборите които да решат ще кандидатстват ли за т.н. Висша лига ....ще могат ли да отговорят на условията.
Също така трябва да стане ясно с ЦСКА , ЛОКО и Литекс какво става.......
Значи е съвсем възможно от Юли 2017 да имаме висша лига
Колкото и песимисти да има....нещо трябва да се направи в тая държава ...да се даде тласък на футбола.........и от държавата и от собствениците ....
Трябва време да се даде на отборите които да решат ще кандидатстват ли за т.н. Висша лига ....ще могат ли да отговорят на условията.
Също така трябва да стане ясно с ЦСКА , ЛОКО и Литекс какво става.......
Значи е съвсем възможно от Юли 2017 да имаме висша лига
Колкото и песимисти да има....нещо трябва да се направи в тая държава ...да се даде тласък на футбола.........и от държавата и от собствениците ....
icko65 написа:На фона на изявленията на хора от Изпълкома за и против преобразуването на А група ми е интересно дали ще се случи това.Още повече че "чакащите" помилване станаха 3.Бизнесмените ни във футбола също се замислят-трябват пари.Вярно..изисква се време и реорганизация.Според мен време има...до есента.Тогава евентуално би стартирала "новата" ни А група.Вие как мислите?
Образование - вече сме във висша лига;
Здравеопазване - висша лига;
Сигурност - висша лига;
Футбол - висша лига;
Значи трябва да има.
- Mitko-Levskar
- Контакти:
ticha i vladislav написа:"За каква Висша лига ми говори?! Все съм чувал налудничави мнения, ама толкова налудничави… Нямаме лига. Имаме 8-9 отбора. Това да не е Англия.Футболният съюз е написал много наредби. А от Левски специално не са спазвали нито една наредба.Интересите на Левски да бъдат защитени и никой друг.Когато аз за сефте бях президент, един друг президент си извади отбора. Помните. За Левски като извади отбора нямаше такива санкции“-каза президентът на Славия Венцислав Стефанов в доста емоционален коментар за проблемите в българския футбол.
Айде да не ми цитираш баш Венци тумбака кво е казал,щото и той не е цвете,и то точно в тези години за които говори.