Нужда от помощ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Нужда от помощ!

Мнениеот trokadero_ » 24 дек 2015 16:28

Днес пътувах от Бургас до София - на много места има патрулки . Ако те спрат дано излязат разбрани .

Потребителски аватар
Rudeboy
Контакти:

Мнениеот Rudeboy » 24 дек 2015 16:41

Не би трябвало.
Носи си полицата, там трябва да пише, че имаш две седмици да я подновиш. До изтичането им, все едно имаш застраховка. Така, че спокойно, карай внимателно и Весели празници!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 дек 2015 16:43

iliev72 написа:Щял да се опаричи на 28.12 :lol: :lol: :lol: Ясно , че няма скоро да се опаричиш(или поне не преди 15.01.2016) и сега се чудиш дали ще минеш метър пък догодина ще плащаш тази застраховка ако ти трябва.
Човек ще кажи че тази застрахова е поне 1000 лв. Ама от глупостите на смотани авантаджии.

Трай си бе пич! Нито ме познаваш, нито аз теб! Просто попитах, ако има хора компетентни.

п.п. горивото ми е "безплатно" но не и гражданската(40 лева е)! Не съм авантаджия, а просто човек загрижен за нещо си.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 дек 2015 16:53

JACKO написа:
iliev72 написа:Щял да се опаричи на 28.12 :lol: :lol: :lol: Ясно , че няма скоро да се опаричиш(или поне не преди 15.01.2016) и сега се чудиш дали ще минеш метър пък догодина ще плащаш тази застраховка ако ти трябва.
Човек ще кажи че тази застрахова е поне 1000 лв. Ама от глупостите на смотани авантаджии.

Трай си бе пич! Нито ме познаваш, нито аз теб! Просто попитах, ако има хора компетентни.

п.п. горивото ми е "безплатно" но не и гражданската(40 лева е)! Не съм авантаджия, а просто човек загрижен за нещо си.

Тръгнал да пътува , а няма 40 лв за застраховка :lol: :lol: Усещаш ли как олекваш безвъзвратно и всеки ще ти пожелае да те пипна КАТ и да ти излязат през носа тези 40лв.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 24 дек 2015 17:06

JACKO написа:Трай си бе пич! Нито ме познаваш, нито аз теб! Просто попитах, ако има хора компетентни.

Тъкмо се чудех каква ти е гражданската и това вече е питане щом е 40 значи на вноски предполагам че няма да правиш сега нова. Имаш 2 седмици гратис да платиш пише го на полицата (оригинала).
Аз бях на Царево една година и бях пре дилема гориво 300 км или гражданска. Застрахователи ми казаха тази подробност и спокоен се прибрах след това платих.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 дек 2015 17:19

Ех, какво те грее дали лъже за причината да не е платил или не? Пък и кой го знае кога взима пари, в тоя форум май само той си знае.

Между другото .. понеже с 15.01 сигурно визираш системата аванс на 1ви и заплата на 15-ти: някои началници не плащат ако предстои Нова година плащат малко преди 1-ви.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 24 дек 2015 17:31

Ей това българина е страшно племе значи. Знае че идват празници, знае че идва крайният срок за плащането на граждански, данъци и прочие и чака до последният ден и не си заделя нищо. Като знаеш, че трябва да плащат декември защо не си си заделил някой лев от предните месеци като си се опаричвал? Вие младите изобщо не сте организирани и изобщо не си заделяте пари и давайте юруш всичко да се харчи на месец без да мислите напред. Ако така карате един ден с данъците на жилищата си и другите месечни такси ще останете на улицата един ден. Няма кой да ви чака да се опаричвате и прочие, а се мисли със задна дата кога и колко ще ти трябват и отиваш и си плащаш като пич седмица две преди крайният срок. Сега ще се юрне да ми се реди по опашките точно в края на годината заедно с такива типове които чакат последният момент. :mrgreen: Ще ти направят проблем полицаите ако те спрат те нали чакат точно такива и точно по празниците че да почнат да с извиненията че било празници и нямали време, ама то тях това не ги грее.

санди.74

Мнениеот санди.74 » 24 дек 2015 17:33

Горивото било " безплатно" , не е истина това!!! Нещо друго безплатно няма ли? Гражданска,винетка,а най -добре някой да ти плати ,ти само да караш!!!

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 24 дек 2015 17:35

санди.74 написа:Горивото било " безплатно" , не е истина това!!! Нещо друго безплатно няма ли? Гражданска,винетка,а най -добре някой да ти плати ,ти само да караш!!!

Зависи какво дава насреща срещу @безплатното@ гориво.Може и дупе да е яко ,знае ли човек?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 24 дек 2015 17:49

Да вземем и помощи да му съберем за крупната сума от 40лв.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”