Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- openminded
- Контакти:
Re: Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"
Безобразие и беззаконие.За едни има компромиси, за други няма.Това е България. 

Ако това се беше случило с някои други отбори, сега щеше даима 39547328950 теми за "синьото" или "червеното" БФС.
Единствено, което ме радва във всичкия този цирк е, че сините фенове доказаха, че без ЦСКА не могат, също така те са тези, които най-силно желаят да има сливане между ЦСКА и Литекс, за да може да си обогатят фолклора и т.н.
Като толкова много ви липсват ЦСКА отивайте при тях във "В" група. По силата на всички закони мястото на Литекс е в "Б" заради наказанието.
Всичко останало е въпрос на интереси, нещо което мен не ме радва.
Като толкова много ви липсват ЦСКА отивайте при тях във "В" група. По силата на всички закони мястото на Литекс е в "Б" заради наказанието.
Всичко останало е въпрос на интереси, нещо което мен не ме радва.

- Nikita1313
- Контакти:
Tommi написа:Teo написа:
ПП Тука главния герой е човека със свирката в ръка... следствие на негови брутални тесли по терена накараха Литекс да напусне терена
Някакъв, който подскачаше като петел край страничната линия и махаше с ръце като регулировчик, накара Литекс да напусне терена.
За Лафчис ли пишеш?!
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Изпълкомът, всъщност, нищо не реши!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
То беше ясно, трябва да си луд да вярваш, че Литекс ще бъде изхвърлен!
п.с. Само не знам що тая молба я е внесъл Гриша Ганчев а не друг, нали той нямаше нищо общо с Литекс? Поне това можеше с молбата друг да го направи и да я подаде някой друг а не Гриша Ганчев!

п.с. Само не знам що тая молба я е внесъл Гриша Ганчев а не друг, нали той нямаше нищо общо с Литекс? Поне това можеше с молбата друг да го направи и да я подаде някой друг а не Гриша Ганчев!

Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 23 дек 2015 17:58, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Тази комисия се създава за да се размие отговорността.Ще върнат Литекс , а отговорността ще бъде на сбирщината събрана в комисията "Турлю гювеч"
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Captain Stottlemeyer
Nikita1313 написа:Tommi написа:Teo написа:
ПП Тука главния герой е човека със свирката в ръка... следствие на негови брутални тесли по терена накараха Литекс да напусне терена
Някакъв, който подскачаше като петел край страничната линия и махаше с ръце като регулировчик, накара Литекс да напусне терена.
За Лафчис ли пишеш?!
Не, обяснява смисъла на руския герб с двуглавия орел, който патриотично си сложил като аватар: Едната глава иска да откъсне с човката си къс от Запада, другата - къс от Изтока, а ги обединява общият им задник...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 дек 2015 17:57, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Тези журналисти в Гонг глупави ли са.
Казусите ЦСКА и Литекс са коренно различни.
ЦСКА от 2008 година им беше прощавано нон стоп всяко лято и при тях проблема е финансов.
При нас проблема е чисто спортно-технически.
Писна ми на куp@ от налагане на некоректно сравнение.
Господа журналисти загърбете фенските страсти.
Весели празници и от мен.
Казусите ЦСКА и Литекс са коренно различни.
ЦСКА от 2008 година им беше прощавано нон стоп всяко лято и при тях проблема е финансов.
При нас проблема е чисто спортно-технически.
Писна ми на куp@ от налагане на некоректно сравнение.
Господа журналисти загърбете фенските страсти.
Весели празници и от мен.

- ralka_levskarka
- Контакти:
Комедианти

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]