W84me написа:trokadero_ написа:
Ами щом няма да анулират , нека Литекс да си остане в А група
Едва ли.
Еми трудно положение и те самите не знаят какво ще стане .
И няма смисъл да обиждаш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
W84me написа:trokadero_ написа:
Едва ли.
trokadero_ написа:W84me написа:trokadero_ написа:То си е ясно като бял ден . Анулират се точките и Лудогорец си дърпа убедително - това е , чисто и просто
Няма да се анулират ве, мишка.
MaX написа:Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат
MaX написа:Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат
За мен най-важното е някой хора да се махнат от клуба които петнят името с приказки и действия.
petar_m_popov написа:MaX написа:Щом са така стриктни съм спокоен че ЦИЦЕКСИ, ЛИСКИ няма да се пръкнат
За мен най-важното е някой хора да се махнат от клуба които петнят името с приказки и действия.
Ако се освободите от борческия кръг ще се върнете към нормалното съществуване.Осъм навремето си беше доста приличен тим и винаги беше в челото на Б гр.Първите две години като ЛЕКС в А гр. също играхте много сърцато и тогава в Ловеч от всички столични отбори загубихте само от ЛЕВСКИ.И тогава стадиона беше пълен колкото и това сега да звучи странно
MaX написа:Не вярвам нещо грандиозно да измисли изпълкова дано поне останат футболистите а други ги преотстъпят но в чужбина.
Едно време този отбор е бил нищо а сега се изгради като фактор със школа така че да бъдем в миманса е малко пресилено.от което никой няма полза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта