Безвремието на Божков!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Безвремието на Божков!

Мнениеот Hrabar » 28 ное 2015 14:33

ivan56 написа:Вие като цяло май не знаете кво искате, единият от Дришата и Микре стана г-н Ганчев, другият от говедо г-н Божков.
Като страничен наблюдател, Божков по ми вдъхва доверие от клиента на Дет Маг.

"Господин Божков"...WTF!?!? Единствената причина да му изписвам името Божков, е че ако го наричам с мутренският му прякор, тук ще вземат да ме цензурират!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 28 ное 2015 14:36

Hrabar написа:
ivan56 написа:Вие като цяло май не знаете кво искате, единият от Дришата и Микре стана г-н Ганчев, другият от говедо г-н Божков.

"Господин Божков"...WTF!?!? Единствената причина да му изписвам името Божков, е че ако го наричам с мутренският му прякор, тук ще вземат да ме цензурират!

Ганчев не е мутра, м?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 ное 2015 14:37

Hrabar написа:
Кашчей написа:Любопитен съм за каква сума Божков е продал титлата на Левски (ЦСКА беше с треньор недоразумението Йешич)?!

Ей, бот, хайде, ако обичаш, само недей да спамиш.

А ти кой си в действителност?

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 ное 2015 14:44

Zeeyo написа:
Hrabar написа:

Ганчев не е мутра, м?

Не ми е известен мутренският му прякор. Със сигурност не са Тиквата и Черепа. Тези прякори си имат собственици!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2015 14:47

Hrabar написа:
Кашчей написа:Любопитен съм за каква сума Божков е продал титлата на Левски (ЦСКА беше с треньор недоразумението Йешич)?!

Ей, не бот, ти пускаш разни изречения за продадена титла, не аз. Като знаете, че е продадена, би трябвало да знаете и за какви пари е продадена, останалото е от лукавия!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 ное 2015 14:49

Hrabar написа:
Zeeyo написа:
Hrabar написа:

Ганчев не е мутра, м?

Не ми е известен мутренският му прякор. Със сигурност не са Тиквата и Черепа. Тези прякори си имат собственици!

Галено му викат Захарното Петле :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 28 ное 2015 14:50

Военните при Божков мачкаха и се бореха винаги за титлата, сега военните се борят за титлата в 4-та дивизия. Не знам кое е по-добре според тебе? :)

red_blade

Мнениеот red_blade » 28 ное 2015 14:52

Кашчей написа:
Hrabar написа:

Ей, не бот, ти пускаш разни изречения за продадена титла, не аз. Като знаете, че е продадена, би трябвало да знаете и за какви пари е продадена, останалото е от лукавия!

1 000 000 ЕВРО процент от лептата дадена за класирането на любимият му отбор от село Подуяне,в ШЛ :!: :idea: Сега задовольен ли си :!: :?:

red_blade

Мнениеот red_blade » 28 ное 2015 15:06

Няма какво хубаво да си спомниме от периода при Божков освен двете титли,при общо взето подуянска хегемония през този период.Другото е,че не заби един пирон на „Армията“(за разлика от него,Илия Павлов поне смени седалките :!: ),като за най-богатият българин тогава,никакви успехи в ЕКТ,поголовна смяна на треньорите ,като носни кърпички :!: Общото взето води неадекватна и недалновидна политика на ръководене !При него почнаха скандалите с неплащане и съдебните дела срещу клуба,при него започнаха да прииждат нефелни чужденци със съмнителни качества и треньори и технически директори комисионери :!: Иначе казано-при него започна началото на края , сега явно иска да тури окончателно надгробния камък на ЦСКА!Дано да не успее :!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2015 15:11

red_blade написа:
Кашчей написа:
Hrabar написа:

1 000 000 ЕВРО процент от лептата дадена за класирането на любимият му отбор от село Подуяне,в ШЛ :!: :idea: Сега задовольен ли си :!: :?:

Казваш, той е знаел, че ще изхвърлят Ювентус и Левски ще играе с Киево за влизане в ШЛ и ще успее да влезе :mrgreen: Нищо чудно и да е наредил жребия до последния елиминационен кръг :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”