@ Безценно!
Само без бутане, ще има за всички, НО най-вече за нахалните като мен!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Определено ще бъде спортното събитие на годината!
За съдия на мача да покани онзи дето го настъпи по крака..!
Да си жив и здрав бате Ицо!

„За нищо на света не бих пропуснал празника на моя най-добър приятел!“ – сподели Джика Хаджи, потвърждавайки участието си в невероятното събитие „50 години номер 8“. И няма как да не е така, след като избраният през 2000 г. за "Най-добър румънски футболист на всички времена" освен, че е играл рамо до рамо с феноменалната „осмица“ във ФК „Барселона“, е негов скъп приятел и кумец.
Техният съотборник и бивш капитан на каталунския клуб – легендата Джика Попеску, от своя страна също е изключително щастлив, че ще участва в историческото събитие и ще има възможност отново да излезе на терена заедно с любимите си другари – Хаджи и Стоичков, а също и с куп други световни футболни величия, които ще дойдат у нас специално за празника на Камата.

hue написа:И как никой не се вълнува кои от българските мърди ще бъдат поканени...ех къде си вярна ти любов народна
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:hue написа:И как никой не се вълнува кои от българските мърди ще бъдат поканени...ех къде си вярна ти любов народна
Те всичките са се пропили и угоили като прасета, не знам кой от тях ще може да тича повече от 5-10 минути.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта