Другата страна на протеста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

domkcuf

Re: Другата страна на протеста

Мнениеот domkcuf » 05 ное 2015 10:15

Hearts_on_Fire написа:
forever bluet написа: А дали в Българския език има две поредни букви И една след друга питай учителката си в 1-ви клас!

Моля? Значи според теб думата "привилегии" е грешно изписана, а "привилегий" е вярно? :shock: Пази ни Боже от Ай Ти специалисти!

Айде още един Граматик. Абе на кой му дреме,кой как пише? И на мен не ми харесва ,че слагаш долни черти къде ли не и че сърцето ти е изгоряло ,ама не пускам постове за това. Стига сте спамили ,бе мишки. За това ли е темата? Оставете човека да си пише както иска и не го мислете. Толкова ти е акъла и на теб. Какво работиш между другото :roll: :lol: ?....

domkcuf

Мнениеот domkcuf » 05 ное 2015 10:17

forever bluet написа:Познавам няколко служители на МВР . И редови полицаи и служител на ДАНС и Бопаджия. Общото между всички тях е ,че са супер самонадеяни тежкари,хипер прости и нагли и че жените им не могат да ги траят и ....... :) Нещо им става на тези момчета и мъже,като влязат в системата. Решават,че са нещо супер а всъщност са просто бездарници,които за нищо друго не стават. Не случайно ,като излязат от системата и стават ,или бандити или охранители. Няма да коментирам основанията им за протестите,но е очевидно че някой ги буни и нахъсва. А изцепките им срещу нормални хора показват,колко им е багажа. Едно не са сметнали обаче: Че след протестите,много от тях ще хванат гората и ще скимтят. Всеки който е тръгнал срещу Правителството е загубил. В момента точно МВР си води записки и разработва най-буйните протестъри и съкращенията направени точно измежду тях. Другите ще млъкнат доволни от запазените привилегии,а неудобните и излишните ще излетят на улицата. А да псуваш и ругаеш беззащитни хора е кощунство за ,което Господ и Възмездието ги е наказал и ще ги наказва!

TheTruth
Контакти:

Мнениеот TheTruth » 05 ное 2015 10:17

forever bluet написа:
mirodes написа:
forever bluet написа:Познавам няколко служители на МВР . И редови полицаи и служител на ДАНС и Бопаджия. Общото между всички тях е ,че са супер самонадеяни тежкари,хипер прости и нагли и че жените им не могат да ги траят и ....... :) Нещо им става на тези момчета и мъже,като влязат в системата. Решават,че са нещо супер а всъщност са просто бездарници,които за нищо друго не стават. Не случайно ,като излязат от системата и стават ,или бандити или охранители. Няма да коментирам основанията им за протестите,но е очевидно че някой ги буни и нахъсва. А изцепките им срещу нормални хора показват,колко им е багажа. Едно не са сметнали обаче: Че след протестите,много от тях ще хванат гората и ще скимтят. Всеки който е тръгнал срещу Правителството е загубил. В момента точно МВР си води записки и разработва най-буйните протестъри и съкращенията ще бъдат точно така направени. Другите ще млъкнат доволни от запазените привилегий,а неудобните и излишните ще излетят на улицата. А да псуваш и ругаеш беззащитни хора е кощунство за ,което Господ и Възмездието ги е наказал и ще ги наказва!

Първо се научи да пишеш грамотно,а после се изказвай кой бил бездарен.Привилегии не се пише с и.Промитият ти мозък вижда навсякъде конспирация.А да ти е хрумнало,че полицаите протестират,защото им намаляват заплатите и отпуските?Аз също съм полицай и с готвените промени ще ме ощетят с по 1500 лева годишно и 10 дни отпуск.Малко ли ти се виждат?Защото за мен това не са малко пари.Сметни ги за 20 години колко стават.

След като си полицай и чета написаното ти ,се убеждавам че съм прав! Ама много ,много прав! Обаче понеже мисля,че достатъчно ясно се изразих в първия си пост нямам никакво намерение да влизам в полемики точно с теб. Аз съм от тези,които не чакат Държавата да им даде привилегиЙ,а са учили достатъчно за да държат съдбата си в собствени ръце и живеейки според законите и правилата да се оправят добре в Живота. Ако те интересува,Ай Ти специалист съм и твоята заплата я изкарвам за 1 /един/ ден!

Не знам той кого да пита, но май ти си пропуснал някои часове.. Привилегия - много ПривилегиИ! Дума като привилегиЙ не съществува. Не се излагай! За протеста - Аз съм бивш служител на едно място. Смятам, че промени в кадрово и от социално естество са крайно необходими и закъснели. Но смятам, че това което сега се предлага, не решава нищо! Една трета от служителите са абсолютно безхаберни и прости! Проблемът е във времето на назначаването им. Сега не е честно да им променяш просто така условията. Най-безболезно е да се направи една обективна /ключовата дума е обективна/ атестация и реподбор. Чрез поредица от тестове и изпити да се отсее тази гмеч, а на останалите не само да се запазят, но и да се подобрят условията! Иначе авторитета си е нула! А нямате идея какво е в провинцията...Разгащени, мазни, противни мутри, с беден и грешен речник! Един такъв преди години в Луковит, видял софийска кола спряла неправилно /като 3-4 други местни/ дойде да ми съставя акт. 120 килограма, потника му стърчи под ризата, небръснат и смърдящ на пот...Няма представяне, няма нищо - "Я си дай документите, да те видя къде спираш ти!???"....Нещата приключиха с "мъмрене" от началника му, а аз си платих фиш, но мисълта ми е че всеки втори на улицата е такъв!

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 05 ное 2015 10:18

domkcuf написа:
Hearts_on_Fire написа:
forever bluet написа: А дали в Българския език има две поредни букви И една след друга питай учителката си в 1-ви клас!

Моля? Значи според теб думата "привилегии" е грешно изписана, а "привилегий" е вярно? :shock: Пази ни Боже от Ай Ти специалисти!

Айде още един Граматик. Абе на кой му дреме,кой как пише? И на мен не ми харесва ,че слагаш долни черти къде ли не и че сърцето ти е изгоряло ,ама не пускам постове за това. Стига сте спамили ,бе мишки. За това ли е темата? Оставете човека да си пише както иска и не го мислете. Толкова ти е акъла и на теб. Какво работиш между другото :roll: :lol: ?....

А на теб кой ти дава право да обиждаш? Или просто имаш недостиг на изразни средства?
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
petrov93

Мнениеот petrov93 » 05 ное 2015 10:20

Имам усещането, че полицаят ударил човекът е внедрен провокатор с цел да дискредитира протеста на полицаите. Защото Бойко Борисов много се изложи, като ден след изборите реши да орязва социалните придобивки на полицаите. И сега правят всичко възможно да дискредитират протеста , вкарвайки провокатори. Фактът, че по медиите ни заливат с този случай все повече ме навежда на мисълта , че това е целта на правителството - да се дискредитира протестът на полицаите и Бойко Борисов да излезе едва ли не невинен от ситуацията. Статутът на полицаите, разузнавачите и военните се уронва умишлено от 25 години насам, защото мафията няма нужда от силни държавни структури!Мафията има нужда от слаба правоохранителна система, а чуждите интереси - от зависима и подчинена България, без силни служби за сигурност и маргинализирана полиция бутафорна армия! От държава без реален суверенитет! Ако бяха толкова съввестни депутатите щяха да си орежат депутатските заплати и привилегии, но ми е интересно защо не го правят?
Затова аз категорично подккрепям протеста на полицаите и искам оставката на Бойко Борисов и цялото правителство, заради гаврата, която си направиха с редовите полицаи ден след изборите! ОСТАВКА!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 05 ное 2015 10:23

forever bluet написа:
mirodes написа:
forever bluet написа:Познавам няколко служители на МВР . И редови полицаи и служител на ДАНС и Бопаджия. Общото между всички тях е ,че са супер самонадеяни тежкари,хипер прости и нагли и че жените им не могат да ги траят и ....... :) Нещо им става на тези момчета и мъже,като влязат в системата. Решават,че са нещо супер а всъщност са просто бездарници,които за нищо друго не стават. Не случайно ,като излязат от системата и стават ,или бандити или охранители. Няма да коментирам основанията им за протестите,но е очевидно че някой ги буни и нахъсва. А изцепките им срещу нормални хора показват,колко им е багажа. Едно не са сметнали обаче: Че след протестите,много от тях ще хванат гората и ще скимтят. Всеки който е тръгнал срещу Правителството е загубил. В момента точно МВР си води записки и разработва най-буйните протестъри и съкращенията ще бъдат точно така направени. Другите ще млъкнат доволни от запазените привилегий,а неудобните и излишните ще излетят на улицата. А да псуваш и ругаеш беззащитни хора е кощунство за ,което Господ и Възмездието ги е наказал и ще ги наказва!

Първо се научи да пишеш грамотно,а после се изказвай кой бил бездарен.Привилегии не се пише с и.Промитият ти мозък вижда навсякъде конспирация.А да ти е хрумнало,че полицаите протестират,защото им намаляват заплатите и отпуските?Аз също съм полицай и с готвените промени ще ме ощетят с по 1500 лева годишно и 10 дни отпуск.Малко ли ти се виждат?Защото за мен това не са малко пари.Сметни ги за 20 години колко стават.

След като си полицай и чета написаното ти ,се убеждавам че съм прав! Ама много ,много прав! Обаче понеже мисля,че достатъчно ясно се изразих в първия си пост нямам никакво намерение да влизам в полемики точно с теб. Аз съм от тези,които не чакат Държавата да им даде привилегиЙ,а са учили достатъчно за да държат съдбата си в собствени ръце и живеейки според законите и правилата да се оправят добре в Живота. Ако те интересува,Ай Ти специалист съм и твоята заплата я изкарвам за 1 /един/ ден!

Ако ще и милиони да изкарваш ,пак ще си останеш духовно беден.Мъртва душа.Самият факт,че изтъкваш колко много пари получаваш и се подиграваш на мен,че вземам малко пари,говори какво мизерно същество си.И не само ти си учил.Аз съм завършил езикова гимназия и"Право",но избрах да работя като полицай,защото за мен това е призвание и възможност да помагам на хората.Но такива като теб няма как да ме разберат,защото сте материалисти и съдите за човек по това колко пари изкарва.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 ное 2015 10:24

А като си представиш, че същите тези полицаи налагат с палките си протестиращите граждани...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 05 ное 2015 10:26

Живи здрави
Последна промяна от forever bluet на 05 ное 2015 11:03, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 05 ное 2015 10:38

Kaкво не бих дал за едно заглавие - "Футболни фенове биха протестиращи полицаи" :lol:
Изображение

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 05 ное 2015 10:38

Бре бре
Последна промяна от forever bluet на 05 ное 2015 11:06, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Върни се в “Свободна зона”