Извънредно! Щурмуваха централата на Германския футболен съюз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Извънредно! Щурмуваха централата на Германския футболен

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2015 17:16

HardWork написа:
damyanov1963 написа:
arni написа:Ето така се прави ,не като в нашата умряла държавица

На това му се вика след дъжд - качулка. Германия вече е употребила парите за подкупа, спечелила е домакинството на СП, минали са десетина годинки, те сега се сетили да "атакуват" футболната им централа. Хм... Хитро измислено. Верно така се прави. И там се усвояват балканските нрави. Германия все повече се ислямизира и балканизира. Скоро една позната, която живее в Крефелд ми писа, че имала проблеми с интернет операторите, понеже били мошеници. Аз учудено я попитах - ама и в Германия ли, да не би да са гастарбайтери?
Ами само турци и араби са, отговори ми тя.

Това е номер за отвличане на вниманието! Имаше редица издънки последните седмици в Германия с политически привкус, и сега се отклонява общественото внимание в друга посока! Иначе за ислямизирането не си много прав! Има заплаха от ислямизиране в бъдеще, но към момента Германия е по - малко ислямизирана от редица държави включително България и Русия!

Значи не съм казал, че е най-ислямизираната, а че все повече се ислямизира. И ако продължава така... но то всъщност се отнася за цяла Европа, че и за Русия.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 ное 2015 17:30

damyanov1963 написа:
HardWork написа:
damyanov1963 написа:
arni написа:Ето така се прави ,не като в нашата умряла държавица

На това му се вика след дъжд - качулка. Германия вече е употребила парите за подкупа, спечелила е домакинството на СП, минали са десетина годинки, те сега се сетили да "атакуват" футболната им централа. Хм... Хитро измислено. Верно така се прави. И там се усвояват балканските нрави. Германия все повече се ислямизира и балканизира. Скоро една позната, която живее в Крефелд ми писа, че имала проблеми с интернет операторите, понеже били мошеници. Аз учудено я попитах - ама и в Германия ли, да не би да са гастарбайтери?
Ами само турци и араби са, отговори ми тя.

Това е номер за отвличане на вниманието! Имаше редица издънки последните седмици в Германия с политически привкус, и сега се отклонява общественото внимание в друга посока! Иначе за ислямизирането не си много прав! Има заплаха от ислямизиране в бъдеще, но към момента Германия е по - малко ислямизирана от редица държави включително България и Русия!

Значи не съм казал, че е най-ислямизираната, а че все повече се ислямизира. И ако продължава така... но то всъщност се отнася за цяла Европа, че и за Русия.

Еми има тенденция към ислямизация почти на всякъде! Въпроса е, че никой не дава отпор към момента!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 05 ное 2015 09:11

България били по-ислямизирана от Германия? :? :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”