Мислите ли, че това с нещо ще промени нагласите у нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: МИслите ли, че това с нещо ще промени нагласите у нас

Мнениеот Балкански Орел » 26 окт 2015 02:56

В България няма нормалнa анти-европейска партия за която да гласуваме.Вярвам, че 70-80% от НЕгласуващите не ообряваме ЕС и сме патриоти и това ми дава надежда.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 окт 2015 03:01

Аз съм от най-последователните негласуващи и позицията ми няма нищо общо с ЕС, нито се имам за някакъв кой знае какъв патриот. Така че недей да генерализираш, негласуващите сме доста шарена и пъстра палитра, а не еднородна смес.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

WTF!?

Мнениеот WTF!? » 26 окт 2015 05:12

WPWW написа:За сметка на това у нас печели издънката на БКП - ГЕРБ. Искам да кажа на всички герберасти, че гласуваха за партия, подкрепяща ИДИЛ и световния тероризъм, играчка в ръцете на ционистко-масонската чума, която цели да превърне етническите българи в малцинство.

Простотията ви струва скъпо и окопава във властта едно безхарактерно протеже на световната еврейска мафия - с две думи, вие сте идиоти.

Много ми е интересно, кой беше верния избор според теб тогава?

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 26 окт 2015 08:12

Как кой е верният избор? Ми прочети по-добре поста му и ще ти стане ясно от кое котило е... "Ционистко - масонска... "и т.н. Надали си има понятие ща е ционист и що е масон, но явно се е наслушал на "правилни" приказки, пък може и да е прочел някоя "правилна" книга, която най-вероятно е единствената в живота му. Колкото до нагласите - единствената нагласа у нас е мързелът и затова сме на тоя хал... . Най - лесно е да обвиняваш другите за това, че си глупав и мързелив!

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 26 окт 2015 08:14

Не, няма да ги промени!
Не гласувам от 1991 година.
Това се дължи на факта, че "отвътре" видях кой движи "демократичните" процеси.
За съжаление с времето става все по -лошо.
Нормалните хора се изнесоха и продължават да се изнасят от тази територия.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 26 окт 2015 08:26

bm1914ls написа:Как кой е верният избор? Ми прочети по-добре поста му и ще ти стане ясно от кое котило е... "Ционистко - масонска... "и т.н. Надали си има понятие ща е ционист и що е масон, но явно се е наслушал на "правилни" приказки, пък може и да е прочел някоя "правилна" книга, която най-вероятно е единствената в живота му. Колкото до нагласите - единствената нагласа у нас е мързелът и затова сме на тоя хал... . Най - лесно е да обвиняваш другите за това, че си глупав и мързелив!

Аз понятие имам, но ти нямаш! Ако знаеше какво е ционизъм и масонство, щеше да си наясно защо Европа затъва ислямско-негърското блато. Но ти четеш либерални парцали и гледаш казионни медии, което ти създава измамно чувство, че си много информиран.

За кой да се гласува - 100 по-добре да гласуваш за Атака или ПФ, макар и да не ги харесвам особено. Но гласувайки зи ГЕРБ, БСП и РБ - вие документално доказвате, че сте идиоти-мазохисти.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 26 окт 2015 08:38

Сорос ми преведе едни пари по PayPal и затова гласувах за ГЕРБ, също така знам че го е направил поне на още 2 милиона българина! Сорос е виновен за опадъка на България ! :mrgreen:
Какви бяха процентите на Атака, че не помня, а да към 0-та :D

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 26 окт 2015 08:43

love_hurtz написа:Сорос ми преведе едни пари по PayPal и затова гласувах за ГЕРБ, също така знам че го е направил поне на още 2 милиона българина! Сорос е виновен за опадъка на България ! :mrgreen:
Какви бяха процентите на Атака, че не помня, а да към 0-та :D

Не Сорос , а такива като теб. :lol: Децата на Сорос.О/т/падъка на България. :mrgreen:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 26 окт 2015 08:58

Дясното е новото ляво.

Poland’s eurosceptic Law and Justice party wins election

http://www.euronews.com/2015/10/26/pola ... -election/

Те били близо до Европа, разбираш ли... :lol:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 26 окт 2015 09:16

След известно време , Европа ще бъде изправена пред гражданска война и апокалипсис , като следствие на миграционната вълна. Това е явлението.

Върни се в “Свободна зона”