Fifa online 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Fifa online 2
темата е за фифа стрийт!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- fabregas_949
- Контакти:
Gil-galad написа:Jawor написа:Хора,защо не играете Pro Evolution Soccer 6 ? Играта е много по-добра от всички Фифи за ПЦ събрани на 1.Струва ми се,че повечето хора отписват ПЕС-а поради това,че немогат да си нагласят бутоните за игра и обърканите имена на отбори и футболистиМоите бутони са абсолютно същите като на Фифа-та
Както ми харесват съм си ги направил
А за имената всичко се оправя с едно файлче голямо 1 МБ
и дори слага най-новите трансфери
Има и по-големи пачове които вече имат лица,топки,бутонки,стадиони и т.н.
Вече официалните сървъри на КОНАМИ са спрени, но пък едни момчета са направили сървър в който можете да играете с други хора от цял свят БЕЗ ГРАМ ЛАГ!(Има изключения,но са малко) Ако има заинтересовани от играта нека ми пишат!
Добре как да играш нещо което няма лица, топки, бутонки и стадиони????
Не бе, ПЕС-а си ги има, въпроса е за обновявания и добавяне на нови неща, иначе ако нямаше кой би играл

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- lacho_trepacho
- Контакти:
Аз лично бях заклет фен на ФИФА от 2003 до 2007 година. Играех само това и не исках и да чуя за "тъпия" ПЕС. Обаче така се случи, че нямаше как да играя ФИФА за няколко седмици и затова почвах да играя на друг комп. с едно приятелче ПЕС-а. След тези няколко седмици отново имах възможност да си играя ФИФА-та, но когато почнах мача си зададох въпроса как съм можел да играя това нещо. Разликата между двете игри е доста голяма и хич не е в полза на ФИФА. ПЕС-а е доста по труден, доста по разджинен и с доста повече възможности относно геймплей.
На ПЕС 2009 си има цялото Италианско Първенство, ШЛ и не по-малко лица на футболисти във всички първенства. Реално най-великата футболна игра щеше да е с геймплея и ГРАФИКАТА на ПЕС и лицензите и възможността да си мениджър на ФИФА-та.
Така че моят съвет е дайте шанс на ПЕС и не се отказвайте след първия мач. Само за една седмица и ще се уверите, че тя си заслужава много повече. Е в началото ще ви бият като тъпан и контролите ще са ви малко тегави (понеже копчето за отнемане на топката е S, което в първоначално малко обърква), иначе всичко останало си е като на ФИФА-та.
На ПЕС 2009 си има цялото Италианско Първенство, ШЛ и не по-малко лица на футболисти във всички първенства. Реално най-великата футболна игра щеше да е с геймплея и ГРАФИКАТА на ПЕС и лицензите и възможността да си мениджър на ФИФА-та.
Така че моят съвет е дайте шанс на ПЕС и не се отказвайте след първия мач. Само за една седмица и ще се уверите, че тя си заслужава много повече. Е в началото ще ви бият като тъпан и контролите ще са ви малко тегави (понеже копчето за отнемане на топката е S, което в първоначално малко обърква), иначе всичко останало си е като на ФИФА-та.

[center]
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Фифата е с много еднообразен геймплей
Но за сметка на това има лицензи,ала-бала.Стадиони.
А Песа не може и да стъпи на малкият пръст на Фифата

Но за сметка на това има лицензи,ала-бала.Стадиони.
А Песа не може и да стъпи на малкият пръст на Фифата

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Acm1899
- Контакти:
Вие не разбрахте май ,темата е за fifa online 2.Това е фифа пригодена спецялно за online.http://www.zamunda.net/details.php?id=153005&hit=1
Acm1899 написа:Вие не разбрахте май ,темата е за fifa online 2.Това е фифа пригодена спецялно за online.http://www.zamunda.net/details.php?id=153005&hit=1
Преди я разцъквах,ама много лагва.Пък и е като ФИФА 07.Сега си цъкам кариера на 09 с Нотс Каунти

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Върни се в “Игри и забавления”