КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: КБ Септември София - ЦСКА София

Мнениеот Teo » 21 авг 2015 14:44

razbiracha написа:Тази година очаквам 1/4 финал за купата! Има настроение в отбора и момчетата ще искат да се докажат! САМО ЦСКА!

В момента реално нашия отбор ако играе в А група ще сме бетон в средата на класирането!
@ Мисля си, че ще направим запомнящо се участие за Купата тая година! Апетитът идва с яденето :idea:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2015 15:23

Teo написа:@ Мисля си, че ще направим запомнящо се участие за Купата тая година! Апетитът идва с яденето :idea:

Аз също, според мен кулмимнацията ще е или в предстоящия, или в следващия мач с някой тим от Б Група. Прогнозирам наистина запомнящо се участие, пред което загубите от Септември (Симитли) и Монтана ще изглеждат като полуфинал за КБ. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 авг 2015 15:27

TristaNNN написа:
Teo написа:@ Мисля си, че ще направим запомнящо се участие за Купата тая година! Апетитът идва с яденето :idea:

Аз също, според мен кулмимнацията ще е или в предстоящия, или в следващия мач с някой тим от Б Група. Прогнозирам наистина запомнящо се участие, пред което загубите от Септември (Симитли) и Монтана ще изглеждат като полуфинал за КБ. :)

Времето е в нас и ние сме във времето... само това мога да кажа! :lol:
@ Радвайте се докато можете, че дръпнете ли късата клечка за Купата ви отнасяме с все Гонзо, Монзо, ТОТОнев, ''бебенцата'' на Стуеф и КО :lol:

Потребителски аватар
green_silence

Мнениеот green_silence » 21 авг 2015 15:36

Септември София - Септември София 0:3
[offtopic][center][rimg]http://prikachi.com/images/602/8255602X.png[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/603/8255603m.png[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/604/8255604Q.png[/rimg]

Благодарим Ви за ЗЕЛЕНАТА ТИШИНА!!![/center][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 авг 2015 16:56

Teo написа:
razbiracha написа:Тази година очаквам 1/4 финал за купата! Има настроение в отбора и момчетата ще искат да се докажат! САМО ЦСКА!

В момента реално нашия отбор ако играе в А група ще сме бетон в средата на класирането!
@ Мисля си, че ще направим запомнящо се участие за Купата тая година! Апетитът идва с яденето :idea:

В момента вашият отбор не може да бие нито един отбор от "А" група. ;) Като казвам нито един, имам предвид нито един. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 21 авг 2015 18:12

Tommi написа:В момента вашият отбор не може да бие нито един отбор от "А" група. ;) Като казвам нито един, имам предвид нито един. ;)

Вероятно си прав. То вие с прииждащите от кол и въже "професионали" едвам биете някой от "А" група, какво остава за нашите момци, някои от които още се нареждат за автографи от батковците си. :)
За мача: Очаквам победа с два или три гола разлика.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 21 авг 2015 21:34

Tommi написа:
Teo написа:

В момента вашият отбор не може да бие нито един отбор от "А" група. ;) Като казвам нито един, имам предвид нито един. ;)

Ш'то , вие се скъсахте да биете в "А" група , манИ , не ни мислете , в "НАШАТА" си група ние си биеме .... разбираШ ?!?!
Като стигнем до "ВАШАТА" група , ще си бием пак ... специално вие , бая боЙ 'Апнахте ... докато бЕхме във вашата група .... Олабихме ви малЦе и веднага се НАЕЖИХТЕ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 авг 2015 11:14

Прогноза за мача 0:4.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 авг 2015 16:07

Мачът започва от 0:3.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 авг 2015 21:37

След като дори ще играем на наш терен, очаквам отново да ги бием. Дано поне един измежду Маламов и Александров да се оправи за мача.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”