Кашчей написа:meteorit написа:Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, който са в основата на фалита
И после себе си, щото не знаеш кога се слага Й в думата
само за това ще е
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:meteorit написа:Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, който са в основата на фалита
meteorit написа:Кашчей написа:meteorit написа:Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, който са в основата на фалита
само за това ще е
Кашчей написа:meteorit написа:Кашчей написа:meteorit написа:Ако съм на тяхно място ще си купя пистолет/ама не газов/ и ще гръмна Доган и Бойко Борисов, който са в основата на фалита
само за това ще е
И не знаеш, че затова е една дума-станаха две причините
toristo написа:Валери Домовчийски 150 722.45лв
Елин Топузаков 187 859.58лв
Мартин Камбуров 168 333.07лв
Може да има и други.
Тук са всички жертви http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4929705. Списъкът е дълъг и сигурно съм пропуснал някой, защото много набързо го скролнах.
orlando7 написа:xa xa
mirodes написа:Изобщо не са изгорели,защото влоговете до 100 хиляди евро или 195 хиляди лева са гарантирани от държавата.Т.е държавата ще им възстанови тези средства.
Cicero написа:Кашчей написа:mirodes написа:Изобщо не са изгорели,защото влоговете до 100 хиляди евро или 195 хиляди лева са гарантирани от държавата.Т.е държавата ще им възстанови тези средства.
Възможно е това да е горница, над тези 100 000 евро
Не само е възможно, а е "факт"! Това е списъка с кредиторите, след изплащането на гарантираните 195 000.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта