"A"Група; 6 кръг: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: "A"Група; 6 кръг: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)

Мнениеот soccerav » 17 авг 2015 17:50

Пловдив1926 написа:
soccerav написа:Навсякъде ни е една и съща, какво и е на емблемата :)

Верно ли не правиш разлика?!

Чети малко и оправи това недоразомение от първия си пост моля те! http://www.loko-pd.com/emblem/

[offtopic]Това недоразумение можеше да го видите преди 1 година, защото от тогава на поне 20 теми все една и съща снимка си слагам. Оправено е, дано си доволен.[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2015 17:53

Аз тука гледам един-два пъти в седмицата макс. То си е до самоуважение, ако ние не си знаем емблемата, как да очакваме от другите?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 17 авг 2015 17:54

Гледах Локото с Лудогорец. През първото полувреме опитаха много неща, и в защита, и в нападение, и повечето се получаваха. Имат и изявен гол-майстор, който блокира отпред поне един централен защитник и това дава на останалите хубави свободни пространства.
Обаче...
Слаба резултатност и издъхване второто полувреме, което се позна по еднообразната игра и непрекъснатите закъснения в защита! Фатални характеристики!
Не се ли разбере, че добрата игра на един отбор му дава предимства на терена, които задължително следва да прелеят във вкарани и недопуснати голове, добрата игра много бързо ще се "изпари"!
Симпатични са ми Локо (Пд), но се боя, че в момента Левски си подобрява резултатността, а и младоците заиграха добре. Освен това имат един холандски халф, който прави силно впечатление с изградеността си като футболист и умение да движи нещата по терена. Наско Курдов също е много опасен с резките си нахлувания. Дано късметът този път да е с Локото!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 17 авг 2015 18:01

Пловдив1926 написа:Аз тука гледам един-два пъти в седмицата макс. То си е до самоуважение, ако ние не си знаем емблемата, как да очакваме от другите?

Както и да е, оправихме нещата. Айде да пишем за мача вече ;) .

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 17 авг 2015 18:14

Пожелавам успех на Локо в мачовете срещу останалите отбори в А-група, особено срещу коматевци. Срещу Левски би им прилягала една достойна загуба - 0:2.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 авг 2015 18:15

Левски спечелиха доста точки до тук с късмет, ми се струва. Време е късмета малко да ги загърби и да паднат вече, защото реално като им гледам играта и играчите с нищо не могат да ме впечатлят. Ако играем концентрирано и здраво от първата до последната минута, няма да имаме проблеми да си вземем трите точки. Така смятам аз. Ще видим в неделя вечерта към 22,00 ч. дали съм прав :)
Изображение

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 17 авг 2015 18:25

drughi написа:Левски спечелиха доста точки до тук с късмет, ми се струва. Време е късмета малко да ги загърби и да паднат вече, защото реално като им гледам играта и играчите с нищо не могат да ме впечатлят. Ако играем концентрирано и здраво от първата до последната минута, няма да имаме проблеми да си вземем трите точки. Така смятам аз. Ще видим в неделя вечерта към 22,00 ч. дали съм прав :)

Ееее, айде най-после и нашата улица да изгрее слънце...
Имаме нелоши футболисти като единици, особено в защита, но халфовата линия не може да поеме организацията и задържането на топката в средата, да не говорим, че нещо обаче куца и в екипността.
Отделно и след 60-70 мин. отпадаме физически...
Обаче не мисля, че Левски са по-добре в което и да е отношение.
А и са млади и зелени- време е да ги излъжем за първа победа

Във времето немалко /важни/ мачове сме печелили най-вече с непримиримост и дух. Бащата трябва непременно да ги изрови от арсенала ни!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 авг 2015 19:02

Дано изрови оставката вече Бащата, друг коз от него не чакам :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2015 20:22

Не разбрах кои точки на Левски са с късмет, но няма да задълбавам. По темата:
Гледах мача ви с Лц и с Ботев. Нелошо стоене, но нещо се губи в центъра. Там я няма идеята и скоростта, бих направил сравнение с Левски с Гаджев-мудно, бавно, с мачкане на топката. Така противникът бързо се прегрупира в защита и пропускате момента за развитие на атаката. Физически отпадате в 55 минута, но това си го знаете.
Ние сме на такава фаза на развитие, че можем да паднем от всеки по всяко време. От което трагедии никой не прави. Малките се нуждаеха от няколко мача като титуляри и ги получиха. Съответно много израснаха. Но са си деца-крехки и непостоянни. Но при нас е обратното на вас-подемът се дължи на халфовете-Нойер и Костадинов, които са бързи и технични, търсят игра с едно докосване и развиват светкавично атаката. Дотук бяха успешно допълвани от близнака, но за този мач се връща и Бедоя. Ако този триъгълник изпълни функциите си, ще сме близо до победата. Естествено, трябва да отчетем, че на Камбуров му връзва с нас, че трудно играем в Пловдив. За мен важното е да няма контузени и сините да продължат възходящата линия КАТО ИГРА. Резултатът не е съществен за нас на този етап, като прогноза-X.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”